Új hozzászólás Aktív témák

  • ORCA58

    addikt

    válasz winben #7451 üzenetére

    Ilyen hozzáállással ne is várd, hogy hibátlan Nugat lesz a telefonodra. Ezt vállalta az, aki csatlakozott a béta teszthez, illetve ezzel buktatja le magát az, aki nem tesztelni akart, hanem felvágni a Nugattal.
    Ha nagy lenne a gond, nekem itt a régi Hiaweu G6, de eddig ne kellet bevetnem, csak többet kell foglalkozni a telefonnal, mint általában szokta.

    Toby0501
    Ez ismert dolog, nem hiba. Egyik Wifivel összefüggő beállítás nincs kikapcsolva. Talán a helyhozzáférésnél a csak Wifi ha be van kapcsolva. Azt hiszem? :F

    szende_robi
    Gondolod az használ béta Nugat esetén? Nálam attól függetlenül bezár szinte mindent, tetszik nem tetszik.
    Írtam A Huawei Magyarországnak egy litániát, hogy jelezzék ők is ha lehet a memória problémát. Habár sok reményt nem fűzök hozzá, a múltkori levelemre sem válaszoltak, a facebook bejegyzésem, melyben email címet kértem nem is látom, így a választ sem.
    Egyébként van egy érzésem. A nagy testvéreknél (P9 Honor 8) is sok a kihasználatlan szabad memória. Lehet, hogy a program 3GB memóriát feltételez, hisz alapból annyi lenne benne, és így ragaszkodik (bár semmi értelme) 600-700MB szabd memóriához. Ezt pedig a 2GB nem tolerálja, nem marad szabad hely.
    A Hibalistában természetesen ezt is jeleztem.

Új hozzászólás Aktív témák