-
IT café
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkonya
aktív tag
válasz laci1892 #9151 üzenetére
Azt tegyük hozzá, ha egyszer feloldod az adott alkalmazást, a következő azonosítást csak a képernyőzár lezárása és újbóli feloldása után fogja kérni. Tehát két képernyőzár feloldása között csak egyszer kéri az újjlenyomatot.
Mint érdekességet írtam😃
Motorola Edge 30 Fusion
-
philoxenia
MODERÁTOR
Korrekt fotós összehasonlító teszt: [link]
-
pepetech
őstag
Gyerekek, hatalmas felfedezést tettem. A mai nap kezembe fogtam az én régi P9-em ami az asszonynál van és hicare-ban beléptem az én email címemmel erre megkapta a P9 is Megkapta a mate9 VIP gariját . Szóval relatív újra van kijelző garanciám is
IPad Pro 13" M4, MacBook AIR M2, iPhone 14 Pro, Watch Series 5 Nike GPS, AirPods 3
-
tkonya
aktív tag
válasz philoxenia #9160 üzenetére
Szülinapp, és megvásárolt igo is google fiókhoz kötött, nem a használt telefonhoz. Szülinapp az összes telefonon fent van nálunk😃 Én megvettem az igo-t, ott annyi van, ha újra telepíted, a 7 nap próbát mutatja, majd annak lejárta után az appon belül kell a vásárlások visszaállítását választani.
[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 30 Fusion
-
kutyesz71
tag
sziasztok
Ma reggel feltettem B361 update-et a 360 ra, azt remélve hogy lesz gyári képernyőzár app. sajnos nem találom.
Esetleg valakinek sikerült megtalálnia? -
tkonya
aktív tag
Használtam here navigációt is, csak köztespontot nem sikerült beállítanom. Valamint az sem volt utolsó szempont nálam, hogy a full európa térkép igo esetében 3.8 Gb, here több mint 10.
Mindkettő nagyszerűen használható, eldönteni meg mindenki maga fogja mi a jobb neki.Motorola Edge 30 Fusion
-
philoxenia
MODERÁTOR
Magyarországon, ha van normális mobilneted a GMapsnál szvsz. nincs jobb.
-
Gabbbb
senior tag
válasz philoxenia #9180 üzenetére
En úgy tapasztaltam régebben, hogy akkumulátort gyorsan megöli. Mondjuk 32kbit-es mobilnetemmel sem próbáltam mostanában. Here maps-al 5 órát bír a p9.
[ Szerkesztve ]
-
marco0007
aktív tag
Sziasztok! B360-on vagyok és Telenoros. Hogy tudnék 361-re váltani vagy egyáltalán érdemes? Üdv!
-
darál0w
Jómunkásember
válasz marco0007 #9184 üzenetére
build szám?
hogy érdemes-e...nekem egy oka volt...a beépített screen lock app...
más különbséget nem igazán látok de itt a changelog...
páran panaszkodtak gyors merülésre mind 360 és 361 alatt is...nálam egyiknél sincs...
[ Szerkesztve ]
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
horist2
tag
Üdv.!
van egy kis problémám.
Épp bootlandert próbálnék nyitni de a 3.1. pontnál elakadtam.
Az a gond, hogy a tömörített file-t nem lehet kicsomagolni valami hiba van vele.Mi lehet gond?
-
Cunaja
Topikgazda
válasz horist2 #9189 üzenetére
[ADB driver] Fokozottan figyelni a windows mappára Win 8;8.1;10-nél.
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
baboss
őstag
Hogyan aktiválhatod regisztrációdat az Arany Szintű VIP Szolgáltatásban
Nyisd meg a készülékeden előre telepített HiCare alkalmazást.
Amikor az alkalmazás kéri, jelentkezz be HUAWEI ID fiókodba. A regisztráció aktiválásához már rendelkezned kell saját HUAWEI ID azonosítóval. (MEGVAN)
Amikor a HiCare alkalmazásból bejelentkezel a saját HUAWEI ID fiókodba, akkor ezzel automatikusan aktiválod az Arany Szintű VIP Szolgáltatásban történt regisztrációdat.
Ekkor egy felugró ablaknak kell megjelennie, amely megerősíti a tagságod aktiválását.
Akkor ezek alapján már aktiváltam. Csak nem emlékeztem rá.
Akkor miért nincs a telefon társítva.
_
Új hozzászólás Aktív témák
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Hálózati / IP kamera
- Akciófigyelő: minit is vehetsz a szinglik napján
- Politika
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- eBay
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest