-
IT café
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thunder86
tag
A legutolsó frissítés óta nem volt FR.. mivel minden rendben volt vele így nem éreztem szükségesnek legyalulni az adatokat... de ha ismét megjelenik a hiba akkor lehet megpróbálom mielőtt végérvényesen hardverhibára gyanakszom..
Bár kivételesen örülnék ha csak a T bázisálommásai rosszalkodnának
No Sacrifice, No Victory!
-
Cunaja
Topikgazda
válasz Thunder86 #9901 üzenetére
Sajnos a T-nél előfordul ilyen Budapest közepén. Utcákra lebontva jeleztem nekik a problémát. A válaszukat az volt, hogy az adott helyeken előfordulhat hálózat gyengeség. Tudnak róla, de mégis ez van. Pl. Keleti pu. Kerepesi út felől.
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Cunaja
Topikgazda
válasz Thunder86 #9903 üzenetére
Mivel bontod a hálózatot és új cellára jelentkezel át.
Mindenkitől kérdezem!
Budapest-Cegléd vasútvonalon utazik valaki T-mobos telóval?
Érdekelne, hogy menet közben hányszor tűnik el a hálózat és vele együtt az adatkapcsolat?A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
xtmod
senior tag
Elindítottam néhány youtube videot, de nem tudtam 720p-nél nagyobb felbontásban lejátszani. Ez hiba, vagy egyszerűen ilyen? P9-ről van szó.
-
malna88
tag
Sziasztok!
Ha jelenleg L09C432B360-om van mindenféle mókolás nélkül, akkor mi lesz a következő frissítés és kb mikor? Nem vagyok türelmetlen, ma összehoztam egy 4 órás kijelző időt is, csak apróbb dolgok zavarnak.
Más:
USB-C mikro usb adaptert ajánlanék: [link]
Minden működik rajta, töltés, adat, OTG és itt volt két hét alatt. Rendelek is még egyet mert tuti el fogom veszíteni olyan picis9+
-
TomKiss
tag
Nem T-komos vagyok, de Telenornál és Vodafonnál is tapasztalható a jelenség. Hosszúberek-Péterinél, illetve Zuglónál szoktam tapasztalni, de csak 3G-n.4G/LTE hálózat rendben működik.
"Nincs az a magánélet, ami ne lenne leleplezhető. A civilizált világban nem lehet titkot tartani. A társadalom olyan, mint valami álarcosbál, ahol mindenki eltitkolja az igazi személyiségét, de rejtőzködés közben lelepleződünk."
-
Cunaja
Topikgazda
válasz C. Vieri #9913 üzenetére
A Főnököm akar venni P9-et, de nem tudja milyen szolg. legyen. Mondtam neki, hogy a P9-nek 3 antennája van, talán azzal nem szakadozik a vonalon a T-Mob.
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
TomKiss
tag
Telenor kártya van a P9-ben, ezzel a készülékkel valóban nem tapasztaltam még a szakadást.
Más készülékkel azonban sajnos tapasztalható."Nincs az a magánélet, ami ne lenne leleplezhető. A civilizált világban nem lehet titkot tartani. A társadalom olyan, mint valami álarcosbál, ahol mindenki eltitkolja az igazi személyiségét, de rejtőzködés közben lelepleződünk."
-
C. Vieri
tag
Mondom, Albertirsánál szakad egy helyen, de max fél percre, aztán működik tovább szépen. Máshol nem vettem észre, pedig múltkor direkt figyeltem, mikor utaztam (gyakran utazom a Budapest-Kecskemét távon). Régebbi telefonjaimmal is azon a részen mindig eldobta a hálózatot, előző telóm több helyen máshol is.
-
darál0w
Jómunkásember
neked csak ezt a részt kell nézni, keresd meg a linkben: "9. Frissítés C432B361-re. A B360 hibái javítva lettek.
10. Letöltjük [ezt] majd kicsomagolás után a dload mappába másoljuk és telepítjük a megszokott módszer alapján.
A rendszer száma nem változik C432B360 marad.
11. Letöltjük [ezt] majd kicsomagolás után a dload mappába másoljuk és telepítjük a megszokott módszer alapján.
Öröm és boldogság! C432B361 romunk van és végeztünk. Andorid 7-es rendszerünk van!"Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
MK VII
veterán
Ja... Hát az akku az szóra sem érdemes.. Nougat alatt kb 2/3-ad akkora az akkuidőm, bármit csinálok..
4 óránál több nem sokszor van. Na jó. 4 óra 20 perc körül szokott lenni.. 6.0 alatt 7 órák is simán megvoltak...
Szóval a Nougat egy rakás szar akku terén, de alapvetően kb minden másban jobb mint a 6.0[ Szerkesztve ]
-
kimi02
őstag
-
malna88
tag
Szia!
A 378-as változatot hol lehet elérni, azt is lehet ezzel a szokott módszerrel telepíteni ? Telepítés után, ha 432/360-ról upgradelek a szokott módszerrel, akkor ha jól értem ugyanúgy garanciális marad a telefonom, zárt bootloaderrel (amit előzőleg sem kell ugye nyitnom a telepítések miatt,
# szegto (#9924)
hozzászólása alapján.
Köszis9+
-
juuzer
addikt
Sziasztok!
Nagyon szemezgetek a P9-cel most, hogy lejjebb ment az ára. Több telefont nézegetek (Honoer 8, Galaxy S7, HTC 10) és az lenne a kérdésem, hogy volt-e olyan aki már az említett készülékekkel össze tudta hasonlítani a P9-et. Ami engem érdekelne, az igazából a beszélgetési hangminőség és az üzemidő, hogy arról mi a véleményetek. Illetve a sebességben van-e rá mindennapok során panasz és vannak-e esetleg valamilyen specifikus hibái. Ha nem muszáj, nem adnék ki feltétlen 30 ezerrel többet a Samsung/HTC párosra
Másodtelefonnak egy P8 lite-ot használok, amivel többnyire meg vagyok elégedve és elég szimpatikusnak tűnik egyelőre a P9.
Előre is köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
Cunaja
Topikgazda
válasz malna88 #9944 üzenetére
[EVA-L09C432B378 felrakásának leírása]
Annyi, hogy a második zip-et is kicsomagolva kell a dload mappába másolni.
Azért írom ki mindig a teljes rom nevét, hogy ne legyen keveredés.
Az L09-es romok nem jók az L19-re!!!Nekem se dobta fel, ezért raktam így fel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Hálózati / IP kamera
- Akciófigyelő: minit is vehetsz a szinglik napján
- Politika
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- eBay
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest