-
IT café
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
z83gnj
csendes tag
Üdvözlet Mindenkinek!
A mai nappal tulajdonosa lettem egy ilyen telefonnak. Minden szuper volt addig míg az előlapi kamerát ki nem próbáltam. Egy darabig működik (kb 10 mp-ig képet is látok) aztán elfehéredik a kép, és csak fehér képet készít. Aztán egy idő után újra van kép de csak rövid ideig.
Tapasztalt már valaki hasonlót? (software vagy inkább hardware hibára utal??)
A készülék: L19
A FW: B182Köszi!
Samsung Galaxy 3 -> Google Nexus S -> Google Nexus 4 -> Asus PadFoneS (PF500KL) -> Huawei P9 L19 -> Samsung Galaxy S9 -> Samsung Galaxy S20+ 5G
-
z83gnj
csendes tag
-
cintula187
addikt
A kamera azért valóban tud melegedni. Nyáron kézben tartható egyáltalán?
TPU szilikon tokban remélem nem fog túlmelegedni.Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
MK VII
veterán
HiCare regisztrációt megcsináltad?
Ha nem akkor csináld meg és kell kapjál egy másik új készüléket.
Ha budapesti vagy akkor ide kell bevinned.. Személyesen valószínűleg hamarabb intézik a telefoncserét.Illetve tényleg.. Az előttem szóló sem mond hülyeséget...
Ha be van kapcsolva a vaku akkor elfehéredik a kijelző, vaku gyanánt.[ Szerkesztve ]
-
z83gnj
csendes tag
Persze a reg volt szinte az első amit megcsináltam.
A szelfi vakut azt kizárnám, ugyanis a készített kép is fehér.
Na mindegy akkor megy vissza gariba.Samsung Galaxy 3 -> Google Nexus S -> Google Nexus 4 -> Asus PadFoneS (PF500KL) -> Huawei P9 L19 -> Samsung Galaxy S9 -> Samsung Galaxy S20+ 5G
-
Gabbbb
senior tag
válasz cintula187 #9754 üzenetére
Az én készülékem még sosem volt langyosnál melegebb.
-
C. Vieri
tag
válasz marco0007 #9759 üzenetére
Ez annyiban érdekelne engem is, hogy szépen le van írva az összefoglalóban a menete a dolognak, viszont nekem dualod L19-em van, viszont csak L09-hez való romokat találok neten, bárhogy vadászom. C432-esből csak B161 volt egyedül, ha jól emlékszem, amit találtam, az is csak OTA volt asszem. L09-ével meg nem merek nekiállni csak úgy, nem akarom brickelni.
-
C. Vieri
tag
Köszi! Igen, menete megvan. Az a baj, hogy B166-on ragadtam, nem talál frissítést, Opera VPN-nel se.
-
Cunaja
Topikgazda
A farkas koma off-jait már on-ba raktam!
Megszoktam már, hogy mindig nyomogatnom kell az ON feliratot .
Ez nem olyan nagy gond, de amikor egy halom off van, ami tényleg off, az nagyon csúnyán tud mutatni.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
laszlolczka
őstag
Most jött meg a hivatalos 378.Valóban gyorsabb.
-Házas?igen már tiz éve.Gyerekek?Igen kettő.Állatok?-á tök kulturáltak.
-
Cunaja
Topikgazda
válasz laszlolczka #9769 üzenetére
Csinálj fényképet, mert a kamera alkalmazás is frissítve.
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
vhunor
őstag
válasz laszlolczka #9769 üzenetére
Jaja, nekem is feldobta pár perce az OTA-t.
Szerk: L09 független.
[ Szerkesztve ]
-
-
Gabbbb
senior tag
L19-re még firmware finder találat sincs B360 felett
-
pepetech
őstag
Gyerekek c900-ra is megjött a hivatalos nougat!!! Huaweiblog.de oldalról tölthető. Ma este fogom tesztelni a 378-at c900b182-röl bepróbálom de ott a 361 is lehet inkább azzal kezdek.
IPad Pro 13" M4, MacBook AIR M2, iPhone 14 Pro, Watch Series 5 Nike GPS, AirPods 3
-
darál0w
Jómunkásember
361-re nekem is rádobta a 378-as OTA frissítést, L09 független
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
TomKiss
tag
két kérdésem lenne, hátha tudtok rá válaszolni (a ROM-olás jelenleg nem aktuális, így valami más megoldásnak örülnék igazán):
- hogyan lehet eltüntetni a kamera ikont a zárképernyőről?
- csikarható e ki a készülékből valamilyen jelzés, ha teljesen feltöltött? (hangjelzés, képernyő felvillanás, stb.)"Nincs az a magánélet, ami ne lenne leleplezhető. A civilizált világban nem lehet titkot tartani. A társadalom olyan, mint valami álarcosbál, ahol mindenki eltitkolja az igazi személyiségét, de rejtőzködés közben lelepleződünk."
-
TomKiss
tag
Szia!
Köszi!
Ez sajnálatos.Mondjuk tudok élni ezekkel a dolgokkal, nem kritikus, de jó lett volna, ha van megoldás."Nincs az a magánélet, ami ne lenne leleplezhető. A civilizált világban nem lehet titkot tartani. A társadalom olyan, mint valami álarcosbál, ahol mindenki eltitkolja az igazi személyiségét, de rejtőzködés közben lelepleződünk."
-
TomKiss
tag
válasz ranlomadi #9784 üzenetére
ettől a zárképernyőn még ott mard az ikon
"Nincs az a magánélet, ami ne lenne leleplezhető. A civilizált világban nem lehet titkot tartani. A társadalom olyan, mint valami álarcosbál, ahol mindenki eltitkolja az igazi személyiségét, de rejtőzködés közben lelepleződünk."
-
Gabbbb
senior tag
Van az a bug, hogy időnként, ha home gomb után gyorsan az appváltó gombra nyomok nem történik semmi, b378-on is van ilyen?
-
pepetech
őstag
válasz ranlomadi #9784 üzenetére
Ezt nem értem 2 újj de mikor és hova? Mit jelent az az ellentétes irányban?
Szerkesztés:
Lehetőségünk van a ritkán használt app-ok ikonjainak elrejtésére. Ehhez a Főképernyőn húzzuk szét két ujjunkat (mintha zoomolnánk egy fotón). A + Hozzáadás ikonnal válasszuk ki egy-egy pipa elhelyezésével az elrejteni kívánt app-okat a Rejtett alkalmazásokhoz. Ugyanezzel a módszerrel kell a Rejtett alkalmazásokból kivenni az app-okat is.Egyébként rájöttem de Mate 9-en nincs ilyen nougatos P9 van rejtett alkalmazás?
[ Szerkesztve ]
IPad Pro 13" M4, MacBook AIR M2, iPhone 14 Pro, Watch Series 5 Nike GPS, AirPods 3
-
padi68
senior tag
Sziasztok, P9 lite-hoz keresek gyorsban ilyen vagy hasonló komoly védelmet, ill. mágneses töltő kábelt
5-let hogy honnan lehetne gyorsban rendelni?
Kösz Á
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=padi68
-
MK VII
veterán
válasz pepetech #9788 üzenetére
Van P9-cen igen, nougaton is.
Két ujjad széthúzod és a rejtett alkalmazások előjön.
Mondjuk ettől még a zárképernyőről a kamera ikon nem tűnik el.(#9789) padi68
Picit topikot tévesztettél, de nem baj...
Tehát a keresett tokot innen tudod a leggyorsabban megrendelni.
A töltőt pedig innen.[ Szerkesztve ]
-
Dákesz
tag
Próbálok frissíteni b361 re, felteszi 3 gombossal az update.app ot de a build marad b360, több helyről is leszedtem a b361 és, de semelyikkel nem sikerül
Új hozzászólás Aktív témák
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Hálózati / IP kamera
- Akciófigyelő: minit is vehetsz a szinglik napján
- Politika
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- eBay
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest