-
IT café
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pepetech
őstag
Mate 9-nél mozgat alatt azt írják, hogy a Google naptár rosszalkodik állandóan szinkronizál, de ha kitörlöd a Google accot aztán vissza lépsz megszűnik a gond. De ha ez más jellegü hiba akkor sorry
IPad Pro 13" M4, MacBook AIR M2, iPhone 14 Pro, Watch Series 5 Nike GPS, AirPods 3
-
oggy71
tag
Visszakaptam a telem, és ezek a fránya szervizesek kárpótlásként nem tették fel nekem a nougatot :-(!
Telekomos a tel. Jelenleg B141, feldobja a frissítő a 183-ast , de akkor további mókolás nélkül hetes nuku?[ Szerkesztve ]
-
Newlachka
őstag
Fejlemény Hicare sms ügyben:
Írtam a központi emailjukra, meg beszéltem az ÜF-fel.
ma jött egy mail,hogy írjam meg az imei számom nekik.
meglátjuk mi lesz belőle. -
Cunaja
Topikgazda
2 hét türelmet kérek mindenkitől bármi nemű segítségre, mert sajnos történt egy kis rendszerfennakadás a saját házam táján. ( P7 ).
Addig amíg nem vagyok kész, nem tudok senkinek segíteni.
Elnézést!A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
lenovomen
aktív tag
Mit lehetne kezdeni az alkalmazások kezelésével? Egyáltalán nem tetszik az, hogy kézzel kell kilőnöm azokat.
-
tiger71
aktív tag
Sziasztok!
Tudna nekem valaki abban segíteni, hogy miképp tudom törölni a Huawei fiókomat? Nem a HiCare alkalmazásban, hanem a Huawei főoldalon.
Kb 2éve regisztráltam a Huawei Kínai oldalán, s most nem engedi a HiCare aktiválni a VIP garanciát. Azt írja, hogy regisztráljak ebbe a régióba egy fiókot! De előtte törölnöm kellene az előzőt, a mail cím és telefonszám miatt!
Predator Helios 300...
-
TomKiss
tag
Az alkalmazásikonok jobb felső sarkában kis piros karikában jelzik hány üzenet van, amit "kezelni" kell (pl.: levelezésnél hány olvasatlan levél van).
A Gmail alkalmazás nekem nem akarja jelezni. (az exch postafióknál/ikonnál jelzi az alapértelmezett mail ikon)Be lehet ezt állítani valahol, hogy a gmail ikonon is ott legyen az olvasatlan levelek száma?
Mintha valahol találkoztam volna ilyen jellegű beállítással, de most sehol nem lelem (persze az is lehet, hogy másik rendszeren találkoztam ilyennel).
"Nincs az a magánélet, ami ne lenne leleplezhető. A civilizált világban nem lehet titkot tartani. A társadalom olyan, mint valami álarcosbál, ahol mindenki eltitkolja az igazi személyiségét, de rejtőzködés közben lelepleződünk."
-
fpetya86
újonc
Sziasztok! Nem bírtam magammal, és elkezdtem faggatni a Telekomot fb-on keresztül, hogy mi a helyzet a Nougattal. Kis beszélgetés után eljutottunk ahhoz a kérdéshez, hogy az publikus információ-e, hogy a Telekom megkapta-e már az új verziót tesztelésre. Ezt a választ kaptam:
"Egyeztetünk illetékes munkatársainkkal, válaszunkig kérjük még egy kis türelmedet!"
"Szia Péter! Már elfogadtuk az új verziót, így már csak a publikálásra várunk, azonban pontos időpontot azért nem tudunk adni, mert előfordult már olyan eset, hogy jóváhagytuk a frissítést, azonban a gyártó mégsem publikálta azt. Ügyfeleink, akiket folyamatosan tájékoztattunk a fejleményekről, hiába várták az újabb verziót. Megértésed köszönjük!"Ha őszinte akarok lenni, kicsit meg is lepődtem, hogy a T-től ennyire konkrét választ kaptam. Miután felocsúdtam, írtam a Huawei-nek is, hogy a T-s infó fényében tudnak-e valamit mondani a publikálásról. Ha jön bármi válasz, megírom.
-
bakkir
tag
Sziasztok!
Olyan problémával fordulok hozzátok, hogy nem találom a rendszerben a mobilinternetnek a kezdő napjának megadását.
Jelenleg 7.0 van feltelepítve, de már a korábbi verzióban sem találtam meg.Köszi a válaszokat.
-
lenovomen
aktív tag
válasz philoxenia #8816 üzenetére
Én azt nem szeretem. Sokkal kényelmesebb volt alkalmazás szalagon bezárni és az kényszerített bezárást csinált. Nem értem mi értelme van most ennek a képernyő lezárásos dolognak, hülyeség.
-
gianone
őstag
Próbáljátok ki, Nougatban is ott van-e még.
QUICKSHORTCUTMAKER Google Playből. Pici, tökéletes ikonlétrehozó app.
Ezzel megtalálható a régi Adathasználat, rejtve, de ott lehet a ROM-ban. Ezzel lehet állítani a fordulónapot.
1. QuickShortcutMaker elindítása
2. Activities listában megkeresni és megnyitni: Beállítások
3. Itt sokat kell lefelé görgetni vagy rákeresni az Adathasználatra, és megnyitni. A menüben a következő opciót kell megkeresni:
Beállítások / Adathasználat - com.android.settings / com.android.settings.Settings$DataUsageSummaryActivity
4. A "Tap to change label"-nél nevet lehet adni ikonnak
5. A " Tap to change icon."-nál meg lehet adni akár a saját témád ikonját, ha kiszedted belőle vagy letöltötted.
6. A “Try”-ra kattintva a funkció kipróbálható
7. A “Create” gombbal pedig egy parancsikont hoz létre a Főképernyőn, amivel bármikor elindítható.Az alkalmazás eltávolítható, az ikon ott marad.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
őstag
A hivatalos rollback menetét le írná valaki? Szeretnék vissza menni 6-ra.
-
MLA
tag
Sziasztok. Azoktól kérdezem akik már szervizeltették garanciálisan a mobilt. Gond lehet-e ha a jótállási jegyen nincs dátum, vagy tudják valami módon ellenőrizni mikor lett véve (pl. gyártási szám alapján)
-
MLA
tag
Na pont ez a gond. Használtan vett telefonról beszélünk. Csak jótállási jegy van, és azon is csak a cég bélyegző. Valószínűleg aki vette aktiválta a Hicaret. A második kérdésem pont ez lett volna. Ha az előző tulaj regisztrálta a Hicaren a telefont én már nem fogom tudni használni?
-
-
treck1985
tag
A P7 topic elég inaktív jelenleg, ezért itt is megkérdezném, hátha valaki csinálta már a műveletet! [link] Előre s köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
Topikgazda
-
MK VII
veterán
válasz treck1985 #8845 üzenetére
Szia..
Szerintem eltévedtél.. Teljesen más a P9 szerelésének a metódusa, mint a P7-é.
Ahogy elkezdtél videókat nézni róla azon a vonalon továbbhaladva megkapod a választ is.
Ha ragasztott a hátlap akkor ugyan úgy ragasztani kell vissza. Viszont nagyon meg kell választani a ragasztót, mert állandóan el fogja engedni a hátlapot, ha nem megfelelő ragasztóval ragasztod vissza.Nem értem, hogy hogy kötöttél itt ki..
[ Szerkesztve ]
-
horist2
tag
Sziasztok!
Zavaros nekem ez a téma.
Most akkor kiadta már a Huawei a 7.0-ás rom-ot vagy nem?
Mert kerestem az oldalukon de nincs.És ha van már hivatalos verzió akkor hol és hogy tudom felrakni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Motoros topic
- DIGI kábel TV
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...