-
IT café
Huawei P40 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hoes
aktív tag
Míg volt GMS akkor sem bankoltam telefonon, talán egyszer kipróbáltam. Egyébként a P40 Pro mellé venni kell egy olcsó Androidos telefont 20-30 körül és meg van oldva a gond, esetleg tablet, laptop! De ha emiatt nem jó a P40 Pro akkor sem Xiaomit vennék!
Youtube Vanced tökéletes nálam...legalább nem.kell egy 20 perces videó alatt 8 perc politikai és hüvelygombás reklámot megnéznem!
-
Xelo
addikt
tessek?
van olyan megoldas amivel mukodik play store a push ertesitesekkel egyutt, es gms hack nelkuli is megoldhato tobb dolog pl gspace-el. en mondjuk gms-es telon is youtube vancedet hasznalnek az eredeti app helyett (meg premium elofizu mellett is hasznos az extra beallitasaival). nfct sose hasznaltam, egyeduli app ami nem lett volna rossz es nem mukodik az a mcdonalds a kuponok miatt, de igy legalabb kevesebb szemetet eszek. persze nem azt mondom hogy ez igy tokeletes megoldas, de szamomra csak a google hianyzott a p40 prorol, es szerencsere minden amit hasznalok tokeletesen mukodik (store, push ertesitesek, bank appok, android auto es google 2fa is), nincs jelenleg olyan telefon a piacon amire szivesen cserelnem. -
cH1
aktív tag
A miui egy szuper felület, 1,5 éve használtam legutóbb, már akkor olyan funkciók voltak benne amik itt azóta se. Ami nagyon tetszett, hogy ha a band 4 úgy értékelte hogy alszok a telefont is ne zavarj módba tette. De volt az itt már hiányolt napszak szerint változó világos/sötét mód ami ráadásul az appokat is átállította (borzasztóan bugos módon mivel force dark theme volt még olyan appokra is amik nem is támogatták ).
Ha Xiaomi csinálna egy új MIX telót lapos noccsmentes kijelzővel full kerámia házban azonnal dobnám el a P40 Pro-t. És szuper boldogan nyitnám a bootloadert és tenném fel az eu developer romot. -
Xelo
addikt
nem szivja, siman kibir egy napot pedig hasznalom rendesen. 2 dolog van ami nagyon meriti, a videohivas es a fotozas/videozas, de ezeknek nincs koze a gms mokhoz. a vanced manager hivatalosan innen toltheto: [link] . gms modban nem tudok segiteni, egy az hogy egy privat megoldast hasznalok es a forrasa megkert hogy ne terjesszem (annak erdekeben hogy ne legyen annyira popularis hogy akar huawei akar google tegyen ellene). masik, hogy ennek ellenere egy forumtarssal megosztottam par honapja, de mar nem emlekeztem pontosan a telepites lepeseire es nem tudtuk mukodesre birni a telefonjan. a sajatomon is meg emui10 alatt csinaltam, azota jott emui11, most meg emui12 es tovabbra is rendesen mukodik. annyit megoszthatok hogy youtubeon megtalalhato a mod keszitoje, es anno egy adomanyert cserebe kuldte a fileokat a muvelethez, illetve segitett telepiteni. van egy masik megoldas is ami mukodik push ertesitesekkel csak play store nelkul (storet fagyasztani kell), az publikusan megtalalhato a neten es hasznalhato pl aurora store-ral. a forumtars akinek segiteni probaltam is vegul ennel a megoldasnal kotott ki.
-
Hoes
aktív tag
Azt nem írtam, hogy nem funkciógazdag, csak hogy rengeteg olyan hibát tapasztaltam ami bosszantó ( EMUI-n nincs ilyen ).
Nekem volt MIX 2S, MIX3, imádtam őket hardveresen, talán abban az időben kezelhetőbb volt a MIUI is. Olyan érzésem van/volt a frisebb EMUI kiadásokkal, hogy sokat akart a szarka és kapkodta összedobták, kellemetlen kisebb/nagyobb hibákkal.
Az Ultrát kipróbálnám de félnék, hogy a rendszer miatt újabb csalódás érne.
Én is vevő lennék egy új MIX-re jobb rendszerrel, legalább olyan kamerákkal és funkciókkal mint a P40 Pro. -
-
rdt89
addikt
válasz Aryon87 #9357 üzenetére
Barátnőmnek Xiaomi telefonja van, annyi apró b. zisága van /a telefonnak /, hogy nekem se kell soha Xiaomi. Én kívárom a p40pro frissítéseket, mert még így sincs a piacon jobb készülék ennél. S ha egyszer elkezdik funkcionálisan feltölteni és a kamerát reszelni, mondjuk a p50 pro algoritmust hozzá vágják, mert ugyanaz a kamerájuk, ismét trónon lesz a majd 2 éves készülék.
-
Aryon87
félisten
Ne várd azt a frissítést. A büdös életben nem fogja megkapni. Látod, már az EMUI 12 miatt így is késik az aktuális havi frissítés, vagy legalább a decemberi jönne meg. Nekem még asszem az októberi vagy novemberi szint van..
Más: Kicseréltem az üvegfóliát. Ez az UV-s cucc mekkora egy szívás... Megint késsel keleltt levakarni az ujjlenyomatolvasónál, úgy ráragadt.. Csodák csodájára nagyon jól bírja a kijelző ezt a procedúrát, egy karcot nem szenvedett a kijelző.
Szép ugye?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Tybor99
tag
Sziasztok így lassan 2 éves lesz a kicsikém de Max 3 évig szoktam használni egy telot azután vagy eladom vagy arany tartalék ki milyen telot venne ez után?
Nekem kell a jó kamera de manapság nem használom ki eggyaltalan keveset játszok és munka helyen kell Google táblázat ip-címek miatt meg egyebekXiaomit tuti nem veszek
Samsung kizártHasznált iphonen gondolkozok vagy pedig ulefon 13 vagy valami googles telefon talán honor :) kíváncsi lennék ti mire cserélnétek :)
-
Aryon87
félisten
válasz Tybor99 #9368 üzenetére
Nálam az Szifon kizárt, bár egy i13PM-t kipróbálnék.
Ennek utódja júniusban egy Xiaomi 12Pro lesz, amint lejár a 2 éves hűség, hacsak az Ultra nem jelenik meg addig viszonylag baráti áron (kétlem)
S22 széria érdekes még számomra, azon belül is az Ultra, de a csillagászati ára miatt kiesik, majd jövő nyáron hozom ki.Hogy ezt mire válthatnád? Szifonra. Esetleg még Oneplus, vagy Oppo. Honor 50 még opció, az már Google-s. Magic szériája várós, de b.sznak hozni hozzánk.
Ulefone-t semmi pénzért nem vennék.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
rdt89
addikt
válasz Aryon87 #9367 üzenetére
Én reménykedek, hogy ezt a nagyon jól sikerült készüléket, amit az újabbakkal se sikerült felülmúlniuk, támogatni fogják. Mindig a Mate vonalon voltam, ez az első P sorozatom, itt volt először, hogy innovatívabb és jobb volt a P sorozat a Mate-nél, s ez a kamera a mai napig a legjobb telefonokba kerül bele, szóval kamera képességbe jobb készülék ezáltal nem nagyon létezik, max a reszelt szoftveres újabb kiadás, hogy áttereljék az embereket rá.
#9368Tybor99:
Vivoa X70 Pro plus, ő áll a legközelebb a Huawei-hez -
firemanus82
senior tag
válasz Tybor99 #9368 üzenetére
GMS-sel nem cserélném le semmi pénzért ezt a telefont. Viszont nálam a munka miatt is muszáj a Google szolgaltatasok. Nagyon nem találtam egyenlőre olyan telefont ami minden igenyemet kielégítené. Ami szimpatikus one plus 9 pro (10 pro ha megjelenik nálunk, a Xiaomi csillagászati árai és elerhetetlensege miatt sem opció) és az oppo find x 3 pro. Egyenlőre csak netes teszteket olvastam, de hamarosan kezembe is szeretném venni őket. Aztán majd meglatjuk
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
rdt89
addikt
válasz firemanus82 #9371 üzenetére
A OnePlus 10 pro-val az a bajom, hogy a kameráinak a fizikai mérete nagyon nudli a P40 Pro-hoz képest, így kizárt, hogy akár a közelébe érne képalkotásban. Én is vakarom a fejem, mert mindig keresem a konkurenciát, amire válthatok, ha ez beadja az unalmast, de sajnos olyan telefon aminek ilyen kamera rendszere van mint ennek vajmi kevés, talán a MI 11 Ultra, de azért a pénzért inkább 3 P40 Pro-t veszek.
Leírok pár dolgot, amit csak a Huawei p40 Pro tud egy panelbe csomagolva, s más készülék nem:
4K/60fps előlapi kamerával
irda
4k/60fps fő és széles kamerával
Optikai zoom
audio zoom
kijelzőrezegtetéssel előállított hang
előlapi kamera AF-el
wireless charging
Reverse charging
IP68[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Audio zoomot nem is tud
Nekem az újabb telefonokban a tekintetfigyelés fog hiányozni. Egyik legjobb feature, amit kitaláltak, amit asszem a Samutól vettek át.
[ Szerkesztve ]
-
rdt89
addikt
válasz Aryon87 #9373 üzenetére
De tud, én többször teszteltem is, mutatom a hivatalos oldalán is fent van. < a 3/4-nél van az oldalnak
-
-
Aryon87
félisten
Érdekes hogy jó ideje várom a frissítést, azt mondom megpróbálom HiSuittal. És az meg egyből kidobta.. (260 végű)
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Elég sok
CH1: Huawei szerviz gariban cseréli a beégett kijelzőt? Csak hogy tudjam mire számítsak majd, mikor viszem a szervizbe tavasszal még gari lejárta előtt (akkucsere és kijelző, + kamera üveglap csere kéne, mert karcos a főkamera előtti rész, ez tudom fizetős lesz))
[ Szerkesztve ]
-
p2pp
őstag
válasz Aryon87 #9378 üzenetére
11.0.0.230 vagyok Október óta.
Na most a Face Messengerem
folyamatosan kapcsolódáson van, de sehová
sem kapcsolódik. Honnan szedjek jól működő verziót?
Tegnap már letöröltem, leszedtem másikat.
De most ez is behalt. Minden más a telón jól megy.Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
Hajszalkarcos csak a kijelzo, de az nem szokott gond lenni tudtommal, de tores meg ilyesmi szerencse nincs.
A kamera fedlap/hatlap csere azt tudom hogy fizetos. Mennyi lehet?Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
firemanus82
senior tag
És ide sorolhatjuk még a tekintet figyelőt, a 3d TOF-t is és az 5x optikai zoom-ot is.
A Mi 11 ultra szinte elérhetetlen itthon és félmilliót már nem adok egy telefonert. Szóval akármi is lesz az utód, visszalepes lesz valamiben...LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
cH1
aktív tag
Na fent van ota szerveren emui 12, lehet pörgetni a frissítést, a szerencséseknek hátha beadja.
-
firemanus82
senior tag
Hát én sem leszek a top100ban ha az eddigiek alapján jön a frissítés
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
rdt89
addikt
válasz firemanus82 #9396 üzenetére
Nekem kínai régiós, még is az utolsók között jönnek rá a cuccosok
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ingyen kellene, de tegnapra
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Eredeti játékok OFF topik
- iPhone topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.