- Hálózati / IP kamera
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Windows 10
- Proxmox VE
- OpenWRT topic
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Microsoft Excel topic
-
IT café
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztyepadzso
őstag
6400 az baromi sok, emiatt "csak" 8 sec. Ha pl tripodon vagy a falnak támasztva, de időzítéssel elsütöd, akkor mit alakít? Elvileg azt valahogy felismeri, és akár 30+-os záridőt is enged, 100-as és 50-es ISO mellett.
A sástói képhez :
Az 1/20 sec, nem kevés az alatt egy gyalogos 5cm-t tesz meg, egy forduló ember is homályos lesz.
Bar sajnos nem most nem tudom neked a fényviszonyokat reprodukálni, de itt van kettő pro módos kép(raw-al, azaz tiszta 8MP), de csak 50-es ISO-val(hiába, Augusztus közepe van). Egy szövet ajtókitámasztó kaktusz van a képen, a sötéten 1/80-as, a világosabbon 1/20-as záridővel. Nem tudtam egyszerűen nem tudtam megtartani, hogy ne legyen homalyos.
Látható, mennyire élesebb a sötét, mert egyszerűen kevesebb ideig készült. -
bontabela73
aktív tag
Szia!
A wipe cache itt nem sokat segít. Viszont a következő talán igen:
Beállítások > Rendszer és frissítések > Visszaállítás > Hálózati beállítások visszaállítása.
Ez legtöbbször megoldja az ilyen jellegű problémákat. Ha esetleg mégsem, akkor a telefon gyári visszaállítáása lehet megoldás (a visszaállítás előtt az adatokat le kell menteni, mert a factory reset töröl minden adatot). Ha még ez sem segít, akkor valami nagyon kömoly probléma lehet. De remélem, hogy a hálózati beállítások visszaállítása elegendő lesz.
Da pacem, Domine!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest