-
IT café
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sztyepadzso
őstag
Épp kérdeztem a kollegát, mert a céges telefon szifon SE(néha derékszügbe hajlítanám), és őneki privátban is SE van. Azt mondja, h a 13ban jött be, ott jobb felső sarokbó kell lehúzni, mert alulról felcibálva nem jön fel a nemtudommilyennevű panel. Lehet, h a kisebb átló miatt nincs sz SEben bevezetve.
-
bontabela73
aktív tag
Szia!
A Beállítások > A telefonról részben a build szám végén, a zárójeles rész elején a Cxxx jelzi a régiót. Pl. A C431 általános (kártyafüggetlen) európai verzió.
Ha a lap tetején megnyitod az Összefoglalót, ott fel vannak sorolva. Íme:
C02 Europe Vodafone
C10 Russia
C21 Telefonica / O2
C40 Czech Republic Telefonica / O2
C55 Italia TIM
C86 Spain Yoigo
C112 Latin America
C121 Türkei
C123 Switzerland
C150 Telekom
C151 India
C185 Middle East
C209 Asia (Pacific)
C249 Serbia Telekom
C431 Europe (ugyanaz, mint a 432 csak lehet hozzá kiegészítő firmware-t letölteni)
C432 Europe EEA
C470 Asia (Pacific)
C605 Colombia
C636 Asia (Pacific)
C637 Spain
C675 India
C782 UK Vodafone
C900 General Free intern. Version[ Szerkesztve ]
Da pacem, Domine!
-
Occon adom
aktív tag
A telefonod IMEI(1) száma alapján itt: https://imei.org/check-imei/huawei
és S/N (Serial/Sorozatszám) száma alapján itt: https://consumer.huawei.com/hu/support/warranty-query/ találsz meg mindent. -
Nikaré
őstag
Tudom megerősítést vársz, de ebben a saját topikjában kicsi az esély ellene szavazni.
Biztos vannak opciók amellet, hogy miért vált valaki másik új telefonra, de magamból (is) kiindulva jelenleg nem tenném félre még a P30 pro modellemet.
Bármi ami jobb vagy több neked a másikban akkor lépd meg -
bontabela73
aktív tag
A P30 Pro használati útmutatója szerint az iker-alkalmazás opció csak bizonyos appok esetében használható. [link]
"Az Iker-alkalmazás csak a WeChat, QQ, LINE, Facebook, Snapchat, WhatsApp és Facebook Messenger alkalmazásokkal működik. Töltse le a legfrissebb verziót ezekből az alkalmazásokból a funkció használatához."
Da pacem, Domine!
-
Occon adom
aktív tag
Ha ismernéd a játékot, tudnád, hogy 2 accal erősebb tornyokat is és pokékat lehet szerezni, illetve legyőzni. [kép] 2 accal 1 képernyőn fut ugyanaz az alkalmazás. De lehet teljes képernyőn külön is az egyiket Gothsával, másikat kézzel.
bontabela73
Az Iker-alkalmazást sokáig nem taglalta a cég, mit jelent , csak az utóbbi időben kerített rá 2 sort.[ Szerkesztve ]
-
Tutu7030
veterán
Kábel nélkül megy. Vezeték nélküli kivetítés néven fut. Amikor átlőtted tv-re a képet, akkor a telefonon ki tudod válsztani, hogy telefon vagy desktop mód legyen a megjelenítés.
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
Tutu7030
veterán
Google ezt dobta.. How to Connect the Huawei P30 Pro to the TV
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
pcnet
addikt
-
pcnet
addikt
Azért írtam a két játékot mert ott fordul elő a leggyakrabban, de épp most futottam bele egy Messenger csoportban, hogy lapoztam volna lefelé, de csak remegett a kép ehyhelyben, mert a lekerekítést elérte a tenyerem és azt meg felfelé lapozásnak vette és nem tudta hirtelen merre is srolloljon. Mindegy, ez az én nyűgöm. Szeretem a telefont, csak ezért nem adom el,egtanulok együtt élni vele.
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
-
Attila9711
tag
Én a leharcolt P30 pro-mat, aminek a hátlapja karcos volt, illetve a sarkai (kijelző nem) töltő nélkül dobozában 65-ért adtam el, aznap vitték is. Fiókban állt tartaléknak. De lehet elment volna 70-ért is simán. Hardverapro.hu-n sztem 80 reális ár lehet, jófogást engedd el, Marketplace-n meg nézd meg, van-e a környékén egyáltalán kapható, és hogy milyen árban, 85-ért kirakhatod ott, ha jó a helyzet. Személyes véleményem volt
[ Szerkesztve ]
Attila
-
őstag
Most adtam el én is egy tartalék 8/256-ot és 80.000-ért vitték egy héten belül. Esetemben karcmentes volt kivéve egyik sarkát amelyet horzsolás ért, tehát nem esett.
A tiéd ha makulátlan és eredeti doboz, papírok, eredti kábel meg füles is megvan, akkor olyan 70 - 80 körül el tudod adni szerintem. Lehet még 90-ért is elkelt volna enyém ha vártam volna többet."The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
Foose
addikt
Az Ingress még megy? amikor elindult,akkor hallottam-olvastam róla,azóta nemigazán futok bele sehol. Ezért lep meg hogy még megy... Hm,hát de az alma kisebb is,kevesebb a tárhely is,kisebb kijelző felbontás....... Végülis te tudod....
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
Diokhan
addikt
Soha nem teszünk zsebbe telefont kijelzővel kifelé, ez alapszabály. Sok kollégám így csinálja, szokott is fájni a szemem rendesen, amikor látom.
Ki kell kapcsolni a duplakoppos és emelésre ébredést, és meg fog szűnni a probléma.[ Szerkesztve ]
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch
- Xbox Series X|S
- LG V30 - vezércsel
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest