Új hozzászólás Aktív témák

  • klimokrisz

    tag

    válasz kocsij #6271 üzenetére

    Stabilnak érzem, tutira nem csúszik ki a kezemből, nyugodtan letehetem bármire, bárhogyan ilyen érzéseim vannak mikor a kezembe fogom mert tudom nem lesz semmi baja a készüléknek. Hátsó farmerzsebben hordom a készüléket, (hogy könnyeben eltudják lopni) de tudom semmi baja nem lesz a kameráknak mert a tok védi azokat.
    Én úgy érzékelem, hogy nem vastag benne a telefon. A Csaba Centerben lévő igen jó mellekkel megáldott Vodafone boltban lévő eladó lánynak is ugyan ilyen készüléke van, mint nekem és neki egy sima tokban van, amit az üzletben árulnak (6000 Ft) + egy 3D üveg van rajta (2500 Ft). Sokkal nagyobbnak tűnik az egész készülék, mint az enyém. Még ő is nézte az enyémet (mármint a tokomat :) ), hogy ez milyen jó és kérdezte is tőlem, hogy ezt hol vásároltam mert tetszik neki is ez a tok (meg a tok gazdája is).

    Mindenképpen olyan tokot akartam venni, ami védi a kamerát és ezt volt az meg van egy másik is a Xundd Case Huawei P30 Pro Classic Sytle Original Casing Cover Case csak ezt itthon nem lehet kapni, ha jól láttam.

    Természetesen használom napi szinten és ha netalán valamiért nem jó azt is megírom nektek most egyelőre csak pozitívokat tudok írni erről a tokról.

    ui.: Tudom beteges. de nekem a telefon képernyőjén rajta van a gyári fólia majd azona a mágnes tok üvege és az üvegen is rajta van még a tok fóliája szóval :) 4x-es védelem van rajta és mégis a kijelző iszonyatosan jó és ahogyan írtam fentebb 100 alkalomból 100 alkalommal ment az ujjlenyomat olvasás is.

    [ Szerkesztve ]

    „Pénzen nem lehet boldogságot venni! (de Tech cuccokat igen, és az majdnem ugyanaz... :-D )”

Új hozzászólás Aktív témák