Új hozzászólás Aktív témák

  • andor80

    senior tag

    válasz mjani1172 #6097 üzenetére

    Borzasztó?Barokkos túlzás.
    Nem tudom elképzelni azt a szituációt amikor nem megfelelő a feloldás sebessége a p30pro nak.Most komolyan hozz már rá példát.Mert itt most a másodperc tőrt részéről beszélünk különbség viszonylatában..Már ha érzékelhető egyáltalán.Kizárt ,hogy mate 9 másodperc felett gyorsabb.Nem tudom te miről beszélsz amúgy... ...Megérintem és belépek.Ha a tied nem ilyen akkor vidd javításra.

    Vannak hibái a P30 pronak de sokan olyanokon szenvedtek ami totál érthetetlen.Nektek egyébként semelyik telefon nem lesz jó állandóan a hibákat keresitek amik aztán a legtöbbször nem is léteznek.
    Használni kell a készüléket és ha a nagyátlag szerint jó bizonyos funkció jelen esetben a az olvasó akkor felesleges siránkozni.Szreviz vagy eladás.Érdemes azokra a hibákra koncentrálni amik tényleg mindenki számára bosszúságot okoznak.Sokféle igény van megértem de ez a topik is bizonyítja szerencsére más készülékekhez viszoinyítva ez egy élhető telefon kb hiba mentesen.Nincs ismert hardveres hiba nincs semmi kemény szoftvers bug teljesen jól támogatott is a cuuc.

    [ Szerkesztve ]

    Tartsd tisztán a képernyőd ne engedj a digitális szennyezésnek.Blokád alatt tartom én is!

Új hozzászólás Aktív témák