Új hozzászólás Aktív témák

  • bontabela73

    aktív tag

    válasz Dennis47 #18175 üzenetére

    Esetleg még 2 dolgot lehetne megnézni:

    1. Beállítások > Kiesgítő lehetődégek > Kisegítő lehetőségek > Nagyítás be van-e kapcsolva? Nálam már előfordult, hogy valamikor egyszer bekapcsoltam a nagyítást valamiért, aztán úgy maradt és utána volt olyan app, ameliknél akadások voltak. Kikapcsoltam a nagyítást, utána minden rendben volt.

    2. Ugyanitt, a kisegítő lehetőségeken belül van egy olyan menüpont, hogy Speciális vizuális hatások. Ez alapból be van kapcsolva (legalábbis nálam be volt mindig az első beüzemelés és gyári visszaállítás után is). Ezt kellene kikapcsolni.

    A beállítások módosítása után érdemes újraindítani a telefont.

    Ha ezek sem segítenek, akkor esetleg adatok mentése és gyári visszaállítás. Ez a jelenség mostabában jött elő? Mióta van meg a telefon? Újonnan vagy használtan lett vásárolva?

    Ha a gyári visszaállítás után megoldódik a helyzet, akkor szoftveres problémáról lehet szó. Ha nem, akkor a kijelzővel lehet baj. Azért kérdeztem, hogy újonnan vagy használtan lett-e véve és, hogy mennyi ideje van meg a készülék, mert sajnos, semmi nem tart örökké és előfordulhat, hogy valamelyik alkatrész kezdi megadni magát. Vagy ha esetleg volt előző tulaj, akkor ott érhette a telefont valamilyen behatás, amely lehet, hogy kívülről esetleg nem látszik, de előjönnek apróbb hibajelenségel.

    Csak találgatni tudok, mert nem ismerem a részleteket.

    [ Szerkesztve ]

    Da pacem, Domine!

Új hozzászólás Aktív témák