-
IT café
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
CöcBömb
csendes tag
A P9-emben alapból volt egy olyan mappa, ahová az összes hívásom hanganyaga kapásból megtalálható volt. Ezt nem kellett nekem beállítanom, első perctől fogva felvette a beszélgetéseket. Most ilyet nem látok. Letöltöttem pár call recorder-t, de nem rögzít egyik sem.
Ki méltó látni a csodát, az a csodát magában hordja...
-
zozzzzzzzzzz
tag
válasz Bazsi84 #5742 üzenetére
Ha csak a telefonon nézed oda net nélkül is "indexeli" a képeket és onnan is tudod kezelni. Ha leülsz gép elé és ott is fent vannak a képek feltöltés nélkül, na akkor kell gondolkodni ...
CöcBömb: egy működő Call Recorder nekem is jó lenne, rengeteget kipróbáltam de csak ideig óráig működtek .....
[ Szerkesztve ]
-
zoleeno1
veterán
válasz spanyoll #5741 üzenetére
En mar irtam korabban, hogy nalam itt videken nem az igazi (Gyula, Bekes Megye). Ha olyannal beszelek, akinek ilyen par tizezres, alacsony kategorias teloja van (legalabbis ugy vettem eszre, hogy csak akkor fordul elo), akkor sok esetben szakadozik, de nem is kicsit. Kikapcsolva VoLTE-t megszunik a problema. Szal en egyenlore skippeltem...
Honor Magic5 Pro; konfig: http://zoleeno1.atw.hu
-
sarkan
aktív tag
Amikor régen P9-cel beszálltam az autómba automatikusan csatlakozott a kihangosítóhoz ( bluetooth)
Most a Mate 10 pro-val meg kell nyissam a telefont, ki-be kapcsolni a bluetooth-t és csak akkor csatlakozik.
Lehet valahol állítani, hogy automatikusan csatlakozzon? -
levberta
csendes tag
Ismét én, bocsi...
Nektek a hivasvarakoztatas működik? 2 kártyás média markt-os készülék (de csak 1 kártyával használom) , Telekom hálózatán. A hívás menüben a hivasvarakoztatas csúszka be van kapcsolva, de még mindig csak SMS-t kapok, hogy 1 nem fogadott hívás volt... Van valami külön beállítás is, vagy menjek a Telekomba!??
Előre is köszönöm... -
legenda
válasz levberta #5758 üzenetére
Nálam (is) működik.
Az előfizetéseden kellene ellenőrizni, hogy aktív a Hívástartás és -várakoztatás funkció, vagy sem.
Nem muszáj ehhez T-Pontba menni, a Telekom alkalmazásban vagy telefonon (1414) is intézheted.A honlapon: Link
Az alkalmazásban:
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Májkülnájt
tag
Aktív használat mellett milyen kijelző idővel lehet számolni? Érdemes mate 8-ról váltani? Főképp a kamera miatt tenném.(minden konkurens gyártónak kicsi az akksija és nem szeretek naponta 2-3x telót tölteni)
-
Z.É.T.
őstag
válasz Májkülnájt #5765 üzenetére
Kb ugyanazt hozza. Volt már 10 óra felett, illetve 3 nap alatt 3 óra SoT - om is.
Kamera egyértelmű előrelépés, méret (szélesség) meg visszalépés. -
mouzrr
őstag
válasz Májkülnájt #5765 üzenetére
Nekem a legrosszabb eddig 7+ óra körül volt ,a legjobb 10 óra felett, és olyankor folyamatosan wifin vagy mobilneten lógok.
-
Májkülnájt
tag
Akk ezek szerint csúcskategóriában nincs ellenfele. Érdekes, hogy a többi gyártó elégedett max 5 óra kijelzőidővel....
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Most komolyan,honnan veszitek a kijelző időt?méricskéltek állandóan?
Nem tök mindegy,a gyors töltéssel bármikor lehet élni.
"Aki ad,az nyer"
-
mouzrr
őstag
válasz Daffni2 #5770 üzenetére
Hát igen ha otthon vagy vagy munkaban akkor igen. Es nekem például előny hogy nem kötelező minden nap végén feltennem a töltőre,nyugodtan elindulhatok ezzel a telefonnal töltő vagy powerbank nélkül. Én amúgy szoktam nézni általában hogy mennyi jött ki adott használat mellett,mert érdekel, és ez alapján tudok mindig viszonyítani hogy melyik frissen telepített vagy frissített app a hibás ha kevesebbet érek el az átlagosnál.
-
gusthy
veterán
válasz Májkülnájt #5769 üzenetére
Akkuidőben nem nagyon, az tény.
-
Z.É.T.
őstag
válasz Daffni2 #5770 üzenetére
Dehogy mérjük
Egyrészt naponta megnézem, van-e olyan app, ami feleslegesen eszi az akksit, vagy indokolatlanul ébreszti a telefont, másrészt tök jó, ha napi pár óra waze mellett sem kell autóban tölteni, mert annál jobban semmi nem gyilkolja az akkumulátort. (kijelző viszonylag nagy fényerővel, maga az app is pörgeti a procit/gpu-t, és a töltés is hővel jár)
Természetesen a legfontosabb, hogy mindenki az igényeinek megfelelő készüléket tudjon használni, akinek fontos a kiemelkedő üzemidő és a felsőkategóriás hw, az túl sokat nem tud válogatni.
[ Szerkesztve ]
-
zoleeno1
veterán
Az LG V30-at dicsérik meg nagyon, hogy vegre jo lett akkuban is V szeria, mert az elozoek eleg botranyosak voltak De ezt szerintem az se éri el. Meg ugye meg mindig nem jelent meg nalunk hivatalosan, csak szurke importbol lehet beszerezni.
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro; konfig: http://zoleeno1.atw.hu
-
legenda
Na, lecseréltem a Mate 10 Pro-mat ... egy másik Mate 10 Pro-ra
Kétkártyásra lett szükségem hirtelen, egy dolgot sajnálok csak, hogy jobban tetszik a mokka barna és kétkártyásból csak titánszürkét tudtam beszerezni, ezért kicsit fájó szívvel fogok megválni az eddig használttól, nézegetem még együtt néhány napig a kettőt, hogy szokjam az új színt.levberta: Hamarosan nézem a kétkártyáson a kapcsolódó plusz beállítási lehetőségeket.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
nylacika
aktív tag
volte hívásgond megoldva... T-s ügyfélszolgálat szerint még 2017. júliusában bekapcsolták... közölték, hogy a készülék biztosan nem támogatja.... és hirtelen megjavult... és a készülék is elkezdte támogatni...
Honor Magic V2 + Samsung Galaxy Watch6 Classic LTE + Garmin Forerunner 955 Solar
-
OldSonyES
tag
Kedves Mate 10 Pros userek,
tegnap vettem kézbe az új Mate 10 Pro készülékemet, amit másfél év Mate 9 használat előzött meg. Nem azért vettem meg, mert meguntam az előzőt és valami nagy újdonságra vártam, hanem éppen ellenkezőleg, nagyon elégedett voltam a Mate 9-el, már rég volt olyan prémium telefonom, amivel nem kellett szervízbe mennem és a Mate9 ilyen volt. Gondoltam, hogy a vízállóság és pár innováció miatt lépek a Mate 10 Pro-ba. Kibontás után átklónoztam a Mate 9-ről mindent, másfél óra múlva 95%-osan kész voltam, leraktam az éjjeli szekrényemre, másnap elégedetten vettem a kezembe reggel és 11 óra körül gyanús volt, hogy nem hív fel senki, sőt kaptam több üzenetet, hogy nem vagyok kapcsolható. Telefon ki-, be működik, fél óra múlva újabb üzenet, nem vagyok kapcsolható. Telefon ki-, sim ki, sim be-, telefon bekapcsol. Ok megy. Fél óra múlva újabb üzenet, megint nem vagyok kapcsolható. Ennek fele sem tréfa, Telenor ügyfélszolgálat, jön a szokásos vaker, cseréljem így ki, meg úgy ki, lehet, hogy a sim rossz, lehet, hogy a telefon. Mondom, akkor mindek cserélgessek, így is, úgy Telenor. Lóra ülök, irány Törökbálint, a pultos nézése már gyanús volt.
Azt mondja, hogy sajnos, 4G preferált üzemmódban a bejövő hívások nagy valószínüséggel nem fognak menni. Átkapcsolja 3G preferáltba, akkor megy szépen, vissza 4G-re, akkor nem megy, újra 3G és megy. Közli velem, hogy decemberben észlelték ezt a hibát és reménység szerint, vagy a Telenor fejleszt valamit, vagy a Huawei, hogy menjen, de azt nem tudja mikor. Megkérdeztem, hogy telefonba miért nem mondták be, erre lehajtott fejjel nem válaszolt. Megkérdeztem még tőle, hogy erről miért nem tájékoztatnak vásárlás előtt (Telenortól van), mert akkor veszek másik telót, vagy megyek a Telenortól, persze a kérdésem költői volt...
Ma felhívom a Huawei supportot, ahol legnagyobb megdöbbenésemre még nem találkoztak hasonló problémával és, ha sokan bejelentik, akkor foglalkoznak majd vele, én vagyok az első...
Kérdezem tisztelettel a sporttársakat, találkozott valaki hasonlóval ebben a ligában?
Xiaomi 13 Pro
-
OldSonyES
tag
válasz nylacika #5784 üzenetére
Hát igen... El kellett volna olvasnom egy pár bejegyzést. Köszönöm, hogy visszajeleztél. A válaszodból arra következtetek, hogy erre nincs okos megoldás, várni kell.
Buzdítok mindenkit, hogy hívja a Huawai-t, vagy írjatok nekik és akkor nagyobb eséllyel fog történni valami!
Ez botrány, ennyi pénzért vesz egy lyen telefon valaki, ami egyébként űr jó és ilyen hátratétel, hogy vagy gyorsan netezel, vagy elérhető vagy telefonon...
Xiaomi 13 Pro
-
-
nylacika
aktív tag
válasz OldSonyES #5787 üzenetére
sajnos az ügyfélszolgálatok is már olyanok, hogy nem mindig hozzáértők válaszolnak... IT Services... nagyjából az előttük lévő infokból tájékozódnak, de aztán ne tovább... kivéve, ha netán olyan fehér hollót találsz, aki régebb óta ott van és tud is bizonyos dolgokról... De ez sajnos általános probléma, legalábbis az utóbbi évek tapasztalatai alapján...
Honor Magic V2 + Samsung Galaxy Watch6 Classic LTE + Garmin Forerunner 955 Solar
-
törölt tag
Teljesen mindegy melyik szolgáltató/gyártó ügyintézőjével beszél az ember én még olyannal nem találkoztam, hogy két ügyintéző ugyanabban a témában ugyanazt a választ adta volna. Ők ott ülnek bent minimálbér körüli összegért, többségük suta is és tojnak bele az egészbe.
-
Buckey
őstag
Sziasztok!
Kedd óta én is beléptem a táborba.
Egy Telekomos példány büszke tulajdonosa vagyok.
Eddig minden szép és jó, csodálatos a készülék fényképezőgépe, hangja, sebessége, és úgy általában az egész készülék.Pár kérdésem, észrevételem azért lenne, mert egy jóval olcsóbb készülékhez képest van egy-két kényelmi hiányosság, ami nélkül persze lehet élni, csak fura, hogy ebbe az árba nem fért bele (vagy eddig csak én nem találtam meg?).
1: Dupla-koppos ébresztés-altatás ha jól tudom, nincs (Nova az altatást megoldja 5 másodperc után)
2: Az értesítési LED színét nem tudom változtatni
3: Az alsó navigációs sáv nem tűnik el automatikusan (kézzel kell eltüntetni)
4: A felső sáv is állandóan látható, annak sem találtam meg az eltüntetési módját (Nova csak a saját app-jában -kezdőképernyő, menü- tünteti el, más programokban látszik)Nem nagy hiányosságok ezek, csak a szokás nagy úr.
Ha lenne rá megoldás, főleg a felső sáv eltüntetésére az AMOLED kijelző kímélése érdekében, akkor azt szívesen venném, mert eddig én nem találtam rá megoldást. -
álarc
aktív tag
Buherátorok!
Van aláírt 129 verzió![ Szerkesztve ]
-
deka10
senior tag
Várjuk kíváncsian a változásokról, javításokról a beszámolót.
[ Szerkesztve ]
Ha azt akarod, hogy ne essen le a telefonod akkor rakd repülőgép üzemmódba!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest