-
IT café
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
apezka
aktív tag
Nemrég kaptak egy nagy tőke injekciót, akkor ugrottak meg. Értékesítenek új és használt tárgyakat is ugyan abból a termékekből. Ami nekem anno nem volt szimpatikus, hogy személyes átvétel esetén is fizetni kellett felárat. Valamint, de az csak az ügyfélszolgálatos kislány hibája, hogy nem tudta megmondani adott termékről, hogy új vagy használt.
[ Szerkesztve ]
A stressz akkor jön, amikor nincs kit pofán b...!
-
imi4199
tag
Hát a kijelző a Mate 8 után nagy előre lépés, szép, élénk, de nem túlszaturált, a feketék, pedig tényleg korom feketék. A vízállóság nekem is szempont volt, párszor a szívbaj jött rám, majdnem vízbe pottyant a teló... Itt ez nem gond.. Vacilláltam a Mate 9-en, de olyan kedvezően el tudtam hozni a szolgáltatótól, hogy szinte utánam dobták...
-
legenda
Ennyire tetszik a részint laikus emberek egy részének színezés, mert példát írtam csak, nézz meg komolyabb teszteket, hogy melyik telefon mit ad vissza valósan, mellesleg sok gyártó örülne, ha egyáltalán bekerülne a csúcstelefonja a legjobb öt közé, de esélye sincs rá, pedig nem muszáj minden téren tökéletesnek lenni a kamerának, mert olyan telefon nem is létezik, a legjobbnál is van olyan funkció, amiben gyengébb a másiktól/többitől.
Ahogy szokták mondani, ezen a szinten már nem nagyon lehet mellényúlni, annyira minimális eltérések vannak a kamerák tekintetében is, arról nem is beszélve, hogy a sok ember közül eltérőt látnak bele előny és hátrány tekintetében egyik vagy másik fényképbe, ha nem kellően hozzáértő szemmel nézik.
Bármilyen teszteket nézek a 2017-es legjobb kamerás mobilok rangsorolása kapcsán, mindegyikben ott szerepel a Mate 10 Pro, legyen szó a TOP 5 (Link) vagy TOP 10 (Link) listáról, onnantól kezdve meg teljesen elégedett vagyok a fentiek szerint, hogy jelentős különbség már nincs abban a ligában, a hozzáértők is csak aprólékos elemzésekkel tesznek különbséget egyik vagy másik funkció alapján.
Én sem profi módon és módban használom a telefont, de szinte minden fénykép nagyon jól sikerül, így ha valakinek túl sok értékelhetetlen születik, ott szerintem nem feltétlenül a telefonnal van baj.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
sludgeboyx
tag
No akkor ezt is tudom
Látom sokan nézegettek kijelzővédőt meg tokot.[link]
Én innen szemezgetek majd, a Galaxy Alphara innen vettem tökéletesen fedett minden gond nélkül raktam fel.És a plusz egyszer v.miért megtört a sarkánál szerintem neki nyomtam a zsebemben v.minek, írtam nekik és szó nélkül küldtek egy másikat minden kérdés és 25000 bizonyíték meg vizeletminta csatolása nélkül.Nem drágább, mint az ali és társairól és ez legalább magyar oldal plusz nem 2hónap mire ideér.Ez itt nem a reklám helye mielőtt bárki úgy érezné milliókat kaszálok a reklámozással[ Szerkesztve ]
-
legenda
Betűt is tartalmazó véglegest sosem láttam még, ettől persze nem állítom, hogy lehetetlen, de furcsa.
Az értesítések néhány külsős alkalmazásnál (viber és társai) problémásak, de van egy olyan érzésem, hogy az nem véletlen és nem Oreo hiba, mivel más oprendszeren is megy a panasz emiatt, még iOS-en is.
Vagy másra gondolsz?[ Szerkesztve ]
-
legenda
Viszont az első dual VoLTE és dual 4G képes telefon, így ha mind a két SIM kártyán adott a megfelelő 4G, akkor (ahogy a tesztben is említik) megy együtt a kettő, legfeljebb a Cat16/18 rovására, amit amúgy sem tudnánk még kihasználni.
A lényeg kivehető: Link[ Szerkesztve ]
-
gusthy
veterán
Na pláne. Maximum azt tudom elképzelni, hogy valójában az egy simesek is két simesek, csak nincs bennük dupla tálca + a fw más, lehet, hogy olcsóbb így gyártani, és a szolgáltatói változatok ilyenek. De ez csak tipp.
Update: nincs neki második IMEI-je, vannak olyan SIM kártyák a világban, amik nem igényelnek IMEI-t, azoknak működik a dual sim-esítés. De szerintem ez nem jó játék.
[ Szerkesztve ]
-
thebeegee
tag
Azt mondták, hogy ne aggódjak, lesz ota és duál simes, nem először csinálnak ilyet. Bár az igaz, hogy inkább Mate 9, P10, és ilyesmikkel voltak képben, mert a sim tálca cseréjére rákérdezve azt mondták elsőre, hogy a Microsd helyére kell raknom... Bár imeit csak egyet ír ki, de ott előttem kérdezte is egyik a másikat, hogy az imei cserével csinálod, és a másik mondta rá, hogy még tudom csinálni anélkül is. Remélem a legjobbakat.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
Az üzeneteken belül állítod át?
Én ugyan mást használtam, de arról és az általad írtról is átállítottam és nem áll vissza a készülék újraindítása után.mouzrr: Nem befolyásolja, mert csak a Speedtest alkalmazás akar külföldi szerveren mérni néha, illetve mostanában.
Böngészőből szoktam mérni, inkognitó lapon, hogy ne befolyásolja semmi, úgy hazai szerverre áll be mindig.[ Szerkesztve ]
-
legenda
Ez nem csak Oreón van így, korábbi Android verzióknál is belefutottam már, azóta reflexből az üzeneteken belül állítom, azzal változik a hang kapcsolódó beállításában is, aztán már úgy is marad.
Pepeninho: Többért/másért is kár, ha megszokja és megszereti az ember.
[ Szerkesztve ]
-
zoleeno1
veterán
Megerősítem. Én nem használok chat fejeket, mert ugye ezt csak akkor írja, ha az be van kapcsolva. De kíváncsiságból most bekapcsoltam, megpróbáltam minden beállítást, de mégis látszik
(#5597) Nippel: A smart lock lényege, hogy jelszavakat, stb tudsz elmenteni. Itt tudod kikapcsolni: beállítások - google - smart lock jelszavakhoz
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro; konfig: http://zoleeno1.atw.hu
-
zoleeno1
veterán
Az összes keskenyebb a kijelzőnél, a prémiumok is, mert lekerekített a széle. Vagy olyan mint az az ócó kínai, hogy kiér, de nem fekszik fel. Nálam most egy olcsóbb van rajta, mert a nillkin sarka elrepedt, ez még keskenyebb, a nillkin jobban kiér, mint ezek a filléres, pár 100 ft-os vackok. Kivéve az olyanokat, amik a teljes előlapot fedik, pl: [link] De ezek meg műanyagok, rendeltem én is kipróbálásra, de biztosan nincs olyan prémium tapintása, mint az üvegnek... Ne adj Isten érzékelési problémák is lehetnek vele (volt már aki panaszkodott rá itt a fórumon). Tesztelem majd én is, legfeljebb buktam 1600-at
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro; konfig: http://zoleeno1.atw.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest