-
IT café
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pongi1975
tag
Sziasztok!
Nem tudom észre vettétek-e, nálam már működik a HuaweiCloud. Én is csak most figyeltem fel rá.[ Szerkesztve ]
-
thebeegee
tag
Flickr eredeti méretű képeknek felhő 1000GB, mappázható, bizonyos mappák így meg is oszthatóak, stb.
-
thebeegee
tag
válasz nylacika #5151 üzenetére
Közben más fórumokon találtam olyat, hogy egy imei számmal létezik két simes telefon is, szóval ez elvileg nem akadály. Aliexpressen rendeltem most duál trayt, 3 hét... Ha működni fog, akkor a 6 ezer forintot nekem megért, telenoros korlátlan netes kártya megy bele a másik foglalatba.
[ Szerkesztve ]
-
Dave69
tag
-
Dave69
tag
valaki le tudná nekem vezetni hogy a firmware-rol hogy tudom fel frissiteni 127-re az 1 sim-est ? mert fent van neki a teljes verzió már 2 gb
Az élet olyan, hogy mindig másképp történik minden, mint ahogy elgondolta előre az ember.
-
KZP
őstag
Hiába kapcsolom át az alapértelmezett Bongo értesítési hangot Nincs-re, egy telefon újraindítás után visszaáll a Bongo-ra... Remélem, ezt is javítják majd.
-
thebeegee
tag
Írtam már korábban, léteznek dual sim telefonok egy imeivel is, találtam ilyen infókat a weben. Ki fog derülni, elvileg működnie kell, nagyon biztosra mondták, hogy jó lesz. Két különböző szolgáltató sim kártyájával nem is annyira lehetetlen, ha egy szolgáltatónál lenne a két kártya, akkor az már neccesebb - szerintem. Aztán persze az is lehet hogy át lettem vágva. Nyilván ez a mókolásos része is fejlődni fog a telefonnak, ha most még nem is működik, hónapok múlva biztosan lesz rá stabilan olyan megoldás, hogy a single készülékből duált csinál.
-
tupacamaru
veterán
válasz thebeegee #5170 üzenetére
léteznek dual sim telefonok egy imeivel is Nekem is egy IMEI szám van megadva a két SIM foglalathoz.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
-
Nippel
tag
Megtudja nekem mondani valaki hogyha bekapcsolja a zseblampat mind a 2 led ég vagy csak az egyik?
-
mouzrr
őstag
A Speedtest miért mér külföldi szerveren ha a helymeghatározás ki van kapcsolva? Ilyenkor ha mobilneten vagyok nem befolyasolja az oldalbetoltesemet? Arra gondolok h esetleg külföldi szerverrol keri le az oldal adatokat helyi helyett vagy ilyesmi.. Lehet idiota kerdes, bocsi.
-
legenda
Az üzeneteken belül állítod át?
Én ugyan mást használtam, de arról és az általad írtról is átállítottam és nem áll vissza a készülék újraindítása után.mouzrr: Nem befolyásolja, mert csak a Speedtest alkalmazás akar külföldi szerveren mérni néha, illetve mostanában.
Böngészőből szoktam mérni, inkognitó lapon, hogy ne befolyásolja semmi, úgy hazai szerverre áll be mindig.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
thebeegee
tag
Van valami Huawei rebranding tool program, azzal csinálják már évek óta a duál simesítést elég megbízhatóan. Ezt találtam: Note that IMEI for both sims will be the same, which, depending on your carrier, may or may not be OK. Szóval két különböző hálózaton nem hiszem, hogy baj lenne, viszont két SIM ugyanazon a hálózaton már sanszos hogy nem fog menni...
[ Szerkesztve ]
-
mouzrr
őstag
Új firmware verzióban valószínűleg már fog jelezni ha a Gmailben jön üzenet? Nekem a Facebook app sose jelez új értesítéseknél, az Instagram néha igen. Instánál a több képes posztoknál alig enged jobbra vagy balra váltani a képek között.
-
mouzrr
őstag
Kikapcsoltam az állandóan aktív mobilnetet a haladó beállításoknál, viszont így is van internetem ha nem megy a wifi vagy az adatkapcsolat. Van még valami rejtett beállítás?
-
legenda
Azt nem (csak az nem), de hang, rezgés...stb. útján jelez.
mouzrr: Az annyit tesz, hogy kikapcsolt kijelzőnél lekapcsolja egy idő után az adatkapcsolatot.
Úgy tudod ellenőrizni, hogy ha már kellő ideje nem volt kijelzős használat, akkor a főkapcsoló egyszeri megnyomásával ránézel a zárolt képernyőre és nem lesz ott a 4G...stb. jelzés, ha viszont fel is oldod a zárolt képernyőt, akkor azonnal megjelenik.
Amit írnak Oreo hibát az más, teljesen kikapcsolt mobilnet mellett is tudnak forgalmazni bizonyos üzenetküldő...stb. alkalmazások.[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz beyruth82 #5194 üzenetére
Sokkal kevesebb, de ez mindenkinél más és más intervallum lehet annak függvényében, hogy milyen alkalmazásokat használt épp, azoknál mennyi idő alatt fejezhető be a háttérforgalom...stb.
A manuálisan beállított, időzített megszakítást nem tartom jó dolognak, mert nem minden esetben egészséges elvágni egy letöltést a befejezés előtt, ez az intelligens mód sokkal jobb ilyen tekintetben.
A több nem mindig jobb, számomra a MIUI annyira jó, hogy már rossz, de kinek, hogy...[ Szerkesztve ]
-
farkangyal
csendes tag
Sziasztok
Arra lennék kíváncsi, hogy E-mail érkezésénél villog-e az értesítési led? Ugye a képernyőn nem jelenik meg semmi, és nem is jelzi semmilyen ikonnal. Előtte S8-am volt, ott ugye villogott a led+lezárt készüléknél is megjelent az email-t jelző ikon. Ennél a telefonnál van ilyen?
-
legenda
válasz farkangyal #5196 üzenetére
Szia,
E-mail kliens: levél érkezése esetén villog a LED, illetve ha engedélyezed, akkor a képernyőm is jelzi (állapotsáv, szalagcím), ha külön engedélyezve akkor a zárképernyőn is, illetve az ikonon is megjelenik számmal, hány olvasatlan üzenet van.
Gmail: Az ikonon nem jelzi számmal az olvasatlan üzeneteket, a többi okés a fentiek szerint.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest