-
IT café
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
hurrikan
addikt
válasz enginev3.0 #23750 üzenetére
Egyrészt.
Másrészt pedig ha léptetve veszed le-fel a hangerőt újra hangot ad. Frissítés óta ez nem ment.
Persze ez nem egy nagy hiba. De javítva lett.Laca1212
Letompítja a Beats? Akkor nálad valami nagyon nem jól működik.
Mintegy 20%+ hangerőt dob rá, és a mély hangokat is jobban kiemeli. Hiszen ilyenkor kapcsol be az erősítő.[ Szerkesztve ]
Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
-
Steve1207
veterán
Na a térerőm jobb, nem megy le nullára, visszaállt olyan klasszra, mint 4.3 alatt.
Temproot nem megy, failed, ahogy eddig is.
.
-
Ez a Moto 360 vmi brutál mód odacsap. Kíváncsian várom a HTC mivel fog előrukkolni.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
MaddeNNNN
őstag
Hát, a kihangosítós bug még megvan, Chrome frissítve és a mai 205 megás frissítés is fent van.
To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
Steve1207
veterán
válasz enginev3.0 #23769 üzenetére
Már alapból irtanám ki asztali szférából is mindenhonnan, ha lehetne, nincs tőle fejlődés.
.
-
Somik
csendes tag
Sziasztok!
A régióban már minden országban kijött a 4.4-es frissítés? Csak mert nekem még mindig nem jelez frissítést a telefonom... ...lassan hard reseten gondolkodom...
-
Tiger.
nagyúr
twrpből hogy kell vissza rakni a rendszer mentést?
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
-
Tiger.
nagyúr
Sikerült.Azt viszont nem értem hogy mx plyer alatt miért nem folyamatos a videó?Bs playeren jó.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Somik
csendes tag
válasz csacsi67 #23784 üzenetére
Ha ez az alkalmazás valós adatokat közvetít, akkor T-MOB101
-
s3nsitivity
addikt
Sziasztok!
Megvettem a készüléket.
Korrekt volt az eladó meg minden, azért nincs rá gari mert S-Offolta.
Jelenleg ARHD 52.0 van rajta,
viszont mikor belépnék a Google fiójkomba az visszadob, hogy nem sikerült kommunikálni a szerverekkel próbálja újra később. A böngészőből viszont simán belépett..
Valaki valami ötlet?" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
Overmax-X
újonc
Sziasztok
Azt szeretném kérezni, hogy ha htcdev.com-ról le lett kérve az ime-re az unlock.bin, de az unlock végül nem lett megcsinálva a telefonra, és az tönkrement, garanciáztatni le lehet? Telekomos telóról lenne szó.
Köszönöm!
-
Tiger.
nagyúr
Azt viszont nem értem hogy mx plyer alatt miért nem folyamatos a videó?Bs playeren jó.
-
Nightfall75
tag
válasz s3nsitivity #23787 üzenetére
Használsz kétlépcsős azonosítást a google fiókodon? Ha igen, kapcsold ki és próbáld meg úgy hozzáadni a fiókot.
-
s3nsitivity
addikt
válasz Nightfall75 #23791 üzenetére
Nem, nem használom.
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
Nightfall75
tag
válasz s3nsitivity #23792 üzenetére
Tudod milyen recovery van a telefonon? Be tudsz oda lépni?
(#23794)
Na, akkor az hátha megoldja. De ugye full wipe-al telepítetted?
[ Szerkesztve ]
-
s3nsitivity
addikt
válasz Nightfall75 #23793 üzenetére
Persze TWRP, van rajta.
Most raktam fel az új ARHD-t (53) hátha, épp bootol.Amúgy 1.55-ös Hboot tampered unlockkal.
A TWRP verzióját most így nem tudom.Persze, nem vagyok már kezdő.. sőt
Megoldotta, öröm és bódottá.[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
Nightfall75
tag
válasz s3nsitivity #23794 üzenetére
OK. Ha nem vagy kezdő, akkor azt a ronda TAMPERED cimkét is el tudod távolítani a bootloaderből. Kétféle módszer is van rá:
- ha igazán kemény vagy, adb-vel parancssorból
S-OFF megléte kötelező mindkettőhöz!!!
-
s3nsitivity
addikt
válasz Nightfall75 #23795 üzenetére
S-On
Majd ha lesz egy kis időm kicsit belemélyedek a dolgokba itt is.
Note 2 meg a One között vacilálok, itt van mind a kettő mellettem.
Aztán majd holnap kiderül ,hogy muzsikál a One, melyiktől "szabadulok meg"" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
nbalint
csendes tag
Sziasztok!
Lehet nagyon láma kérdés, de létezik olyan program, amivel tudok olyan mentést csinálni, ami lement minden beállítást, képeket, zenéket, program, aztán csak visszatöltöm a telefonra? Előre is köszi.
-
boksz
senior tag
válasz enginev3.0 #23769 üzenetére
Pl. szex oldalak
Szeretem megnézni a videókat az adott oldalon, mint az asztali gépen.[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/boksz/
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Politika
- Diablo IV
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.