-
IT café
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
farena
tag
válasz s3nsitivity #23881 üzenetére
Sajnos a Root Explorer sem törölte. Marad az sd formázása.?
Iphone 15 Pro Max + Amazfit Balance
-
Nuada herceg
őstag
Hát azok a képek nagyon szépek, amit a 808-al lőttek.
Szinte szemet gyönyörködtető a szín és az élesség.Valóban kár, hogy a HTC nem képes erre.
Mikor vettem a telefont, tisztában voltam a kamera gyengeségével,
de nem érdekelt, elfogult voltam, minden más megnyert a telefonban!De viszont a kamera azért mindig az 1ik fő szempont, nem tudom, hogy milyen lesz a következő
telóm, de az biztos, hogy most ez lesz az 1ik kritérium.Simán gondolkodnék 1 nokián, amelyik fényképezésre van kiélezve, csak ne lenne buzi
WP. Ami nem is annyira szar rendszer, de nekem sajnos eléggé unszimpatikus!Egyébként a szürke (alap alumínium) színű One tud kopni?
Az oldalán az éleknél tele van ilyen apró sötét akármivel. Mintha kopna.
De ez nem fújt szín, mint a fekete.Értem a csíziót.
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz Nuada herceg #23902 üzenetére
Úgy tudom, az ezüst is festett.
Choose your destiny • http://africancichlids.webnode.hu
-
BenHans
addikt
[Javul az emberek ízlése?] a htc egy új igényt teremtett, az igényességet.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Juliuska
senior tag
válasz Nuada herceg #23902 üzenetére
"...Az oldalán az éleknél tele van ilyen apró sötét akármivel. Mintha kopna...." -> nem tudnál lőni erről egy fotót...? Ilyenről még csak nem is hallottam...
Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó, mert egyszer TÉNYLEG az lesz...
-
Kocsó
aktív tag
válasz BenHans #23709 üzenetére
BenHans (#23709): te feltetted már a javított 4.4.2-t? Most check-oltam, már nekem is elérhető de még nem engedtem rá, kíváncsi vagyok a tapasztalatokra
[ Szerkesztve ]
__▂▂▃▃▅▅▇▇ OnePlus 3, 3T, 5, 5T, 6, 6T McLaren, 7T Pro McLaren, 8T, 9 Pro, 12 + OnePlus Watch 2 ▇▇▅▅▃▃▂▂__ ''Szabad országban szabad ember szabad akaratából azt mond és azt tesz, amit szabad''
-
Juliuska
senior tag
Milyen érdekes...
...én pár napja ellenőriztem, van-e már elérhető frissítés, de nálam 4.19.401.11-es verziót ajánlja fel 308.24 MB-os méretben. Korábban is csekkolgattam a felajánlott frissítéseket (akkor még a 4.19.401.8-at ajánlotta fel, de azt is pont 308.24 MB-os méretben...). Nem kicsit elgondolkodtató(4.3-as 032-es CID-del)
-
BenHans
addikt
Feltettem. Sőt mivel az egyik még 4.3-on volt és onnan frissül a 4.3as hangzáshoz is tudok viszonyítani. A másik meg a .9-es végű KitKat-en volt....
A hibás KitKat-ről való frissítés egyértelmű pozitív változást hozott. A 4.3-ról javított KitKat-ra pedig azt vettem észre hogy tisztább lett a magas viszont a mélyeknél nem vettem észre számottevő változást és mivel a 4.3on jól szóltak a mélyek ezért örültem is.
Pár zenével ki is próbáltam előtte és utána is, két másik családtaggal együtt. (Enya, Mauro Picotto, Hair, Muse, Lana Del Rey, Tiesto, Armin van Buuren .flac zenékkel volt próbálva)
Ezen felül a többiek által emlegetett kijelző kontrasztosság javulást én nem vettem észre. Akkuidőben nálam a netet és video streamet jobban bírja, leteszteltem.
De érdekes nálad ez a 4.20.206.16 verziószám. Nekem 4.19.401.11-re módosult frissítés után... Neked ugye nem HTC_032?
Juliuska: WTF? Lehet várnunk kellett volna? Vagy ez miez? Most nézem a páromét és az is 4.19.401.11-re módosult csak annyi hogy az 4.3ról az enyém meg a .9-es végű KitKat-ről. Most ez hogy van?
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
sztancsik
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni az alábbi problémában:
Beállítottam az automatikus biztonsági mentést, amit a Drive-ba végez. Teszi a dolgát 2-3 naponta ment, de viszont a "Visszaállítás a HTC biztonsági mentésből" rész nem aktív. Így, ha akarnám sem tudnám visszaállítani. Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a gond? -
Steve1207
veterán
válasz s3nsitivity #23915 üzenetére
Eddig kiadott frissítésektől függ a verziószám. Akik először nem kaptak KitKat-ot azoknak vagy nagyobb 19-es vagy 20-as számú a ver.
Mellesleg van úgy 5 féle One, 3 féle van Európában is asszem, volt erről egy táblázat, hogy miben különböznek..
-
Juliuska
senior tag
BenHans: az a tény, h már 3 vagyunk/lennénk olyanok, akiknek 4.19.401.11-et ajánlott fel a rendszer, az önmagában már jónak mondható. (Azért fogalmaztam így, mert én még mindig 4.3-ason vagyok
sztancsik: amikor bemész ebbe a menübe, jobbra fönt lesz egy újabb menü (ld. pict) itt módosítsd a tárolószolgáltatásodat mondjuk Dropboxra és nyomban akív lesz a visszaállítás menü is.
Steve1207: huh, ezt nem értem: "Akik először nem kaptak KitKat-ot azoknak vagy nagyobb 19-es vagy 20-as számú a ver..." -> majd az elsők között kaptam értesítést a KitKat-ról, de az 19-es verzió volt... WTF?
[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
Elképesztő hogy mi megy már megint a "Készül a Desire 316 és 516" cikk topikjában. "És így hullik egy ùjabb gyártó a porba..." Pontatlan és félreérthető az egész cikk(ezt le is írtam oda, + a pontosítást is), de már az az érzésem hogy ha minden pontos lenne akkor is csak a szapulás menne egyes embereknek.
És bakker vannak olyanok akik nem használtak soha HTC-t és mégis szapulják.Basszus még áruk sincs, de azért oda kellett írni, hogy a 816 80%-kal drágább Európában mint kínában. 1) nem kapcsolódik a cikkhez sztem 2) ááhh vicc. Már ki lett tárgyalva hogy nem 80%-kal drágább Európában hanem Kínában 20%-kal olcsóbb ami nem ua., csak anno ez is el lett fordítva egy pontosan megírt külföldi oldal cikke alapján, mert ott is a 20%-kal olcsóbbat írták csak itt már az jelent meg hogy 80%-kal drágább EU-ban.
Már komolyan így érzem, ahogy a kép felett és a képen látható, hogy magamat idézzem: [link]
Bocs
-
Kocsó
aktív tag
válasz BenHans #23913 üzenetére
Nem, nekem O2__001 a CID (angol O2). Te csináltál factory resetet a update után? Érdemes/ajánlott?
__▂▂▃▃▅▅▇▇ OnePlus 3, 3T, 5, 5T, 6, 6T McLaren, 7T Pro McLaren, 8T, 9 Pro, 12 + OnePlus Watch 2 ▇▇▅▅▃▃▂▂__ ''Szabad országban szabad ember szabad akaratából azt mond és azt tesz, amit szabad''
-
BenHans
addikt
Előtte és utána is Ajánlott, legalábbis úgy tudom.
Az előző hozzászólásomban egy kicsit túloztam, nem 20%-kal drágább EU-ban a 816 hanem kicsit többel, de azért mégsem 80%-kal...
[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
válasz BenHans #23921 üzenetére
Gondolkodtam reagáljak-e a cikkre, de igazából fölösleges. A hozzászólók 70%-a nem is használt HTC-t soha életében, velük pluszba 20% használt, de ők csak a specifikációra mennek, hogy mekkora az epéniszük, mert, ami 2MHz-cel lassabb az már fos és meg nem tudnak különböztetni egy kutyát a macskától (anyagminőség). A maradék 10% meg mi vagyunk
A középkategóira meg az összes gyártónál túl van árazva általában (kivéve a nagy telekommunikációs eszközgyártók (huawei, zte) modelljei), ott pláne nem nézik ezeket a számunkra "előnyöket" jelentő dolgokat.
A Blikk szerű híreknek viszont nagyon nem örülök, kb minden arra megy mostanság, hogy már címre is fikázza, elítélje a gyártót, ergo akit nem érdekel (nem olvassa el ugye, csak a címet), az is azt vonja le belőle, hogy rossz. Ez több gyártóra is igaz.
[ Szerkesztve ]
.
-
BenHans
addikt
válasz Steve1207 #23922 üzenetére
Nem tudom pl ki ez a h3lios, de ilyet írni: "Nincs létjogosultsága ennek a gyártónak." Szerintem először hallotta ezt a kifejezést és gyorsan le kellett írni valahova nehogy elfelejtse.
Egyre több ember jön ide tájékozódni vásárlás előtt és az a legnagyobb baj hogy ezt látja. Ha bemegy egy MM-be egyből letámadja a telefonpultnál a Samsungos. Ez az amire egy szakmai online lapnak nem kéne rátennie egy lapáttal, mert oké hogy samsung eszközökkel készült meg támogatta, de a pártatlanság hol marad, és ha HTC cikk van miért kell ennyire félreérthetően kiforgatva és pontatlanul fogalmazni. És tényleg nem merült még fel bennem hogy direkt.
-
Red@Arc
tag
válasz BenHans #23923 üzenetére
Ezért van az, hogy én inkább már a forrásként megjelölt anyagokat olvasom és nem az MA-s hírt, mert fordítás helyett torzítás folyik itten kérem! Meg ott van még pl. a The Verge, ami még mindig mértékadó.
...csak álmodni mentél! https://www.flickr.com/photos/138293221@N04/
-
csiktor604
csendes tag
Sziasztok!
One vásárlás előtt állok szerintetek hol a legérdemesebb venni vagy mire figyeljek oda
Válaszaitokat előre is köszi!! -
FGyula30
aktív tag
válasz csiktor604 #23928 üzenetére
1. Hsz.
Szolgáltatónál (pl:vodánál 85e) vagy függetlent - gyári garisat vegyél. -
Valkűr
addikt
-
Steve1207
veterán
-
-
Steve1207
veterán
Nos, van itt olyan, aki nyitotta htcdev-en keresztül a gari rovására és megbánta? Gondolok itt olyanra, hogy előjött pl a kamera lilulás. Egyáltalán hoz annyi javulást manapság a gyárihoz képest, hogy érdemes legyen?
Ami még felvetődött bennem, hogy az új ANO is hasonló lehet majd védelmileg, mekkora az esélye, hogy arra lesz S-OFF és így ezen is működhet? Nem lennék ideges, ha bejelentés után egy héttel lenne rá lehetőség...
.
-
Overmax-X
újonc
válasz Steve1207 #23940 üzenetére
Én nyitottam htcdev-en és rá 4 napra tönkrement a telefon, most gariban van, és ha nem full alaplapcserés, akkor beszívom, mert lesz egy elég drága téglám. Jó kérdés, hogy meg fogom-e bánni, mert szeretek mókolni a telókkal, root alapfunkció tölt be, de egy 90 rugós bukásnak sehogyse örülnék. A tanulság mindenesetre meglesz: veszek inkább samsung galaxy s4-et és nincs para a garival és a root is meglesz a telóra!
-
hurrikan
addikt
Szerda óta tesztelem a Korean Fanatic maffiacsoport helyi konkurenciájának, a Laclade Gas Company-nak G2-es modelljét.
Vannak benne jó dolgok, és érdekességek. Főleg funkcionalitás terén jó. És egész innovatív. Szépnek is nagyon szép. Nálam egy limitált szériás black-gold van teszten, aminek nem zongoralakkos plasztik hátlapja van, hanem minőségi kissé redőzött, valamilyen szinten puhított polikarbonát.
Amin meglepődtem, bár tudtam hogy egész kompakt a kijelzőmérethez képest, de szinte pont ugyan akkora mint a One. Tlán 1-2mm-el szélesebb, észre sem lehet venni.
A hátlapi gombok is őket igazolják, 1nap alatt meg lehet szokni és tényleg nagyon kényelmes, minden helyzetben kézreál.
A szoftver a végletekig testre szabható. RAM kezelése sem rossz, talán egy 200-250megával eszik több RAM-ot mint a One. Nagyon jó az üzemidő is, kb 50%-al bír többet mint a One, ugyan olyan használattal. A kijelző is gyönyörű. A kamera is nagyon jó, talán egyedül éjszaka jobb a One.
De azért sok mindenben továbbra is verhetetlen a One. a Qulacomm 600 ellenére érezhetően gyorsabb a G2-nél, a G2-ben viszonylag gyakran tapasztalni mikro laggokat, szinte a rendszer minden területén.
Továbbá nekem ami még nem jött be az a szoftver felületének kinézete, tagolása. Hiába témázható, az alap kinézet nem változik igazán. Persze ez relatív, kinek a pap kinek a papné.
Összességében bár vannak számomra vonzó tulajdonságai, talán nem is egy, ahogy a Z1-nek is, de egyikért sem adnám oda a One-t. Itt a laggok és a felület, a Sonynál meg a kijelző miatt.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
s3nsitivity
addikt
-
s3nsitivity
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
- Mini PC
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Battlefield V
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Call of Duty: Black Ops 6
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.