- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
-
IT café
Mobilaréna teszt: Honor 9 - fény-másolat
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Honor 8 topik - A két telefon között egyelőre szinte csak hardveres eltérés van, ezért, ha kérdésed van, keress rá a Honor 8 topikban is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nrg_52
addikt
Az enyem meg csak 1x volt, nekem azt mondta a szervizes, hogy 3-4 szervizeltetes korul mar eselyes a csereutalvany. Mondjuk erdekes a dolog, mert a h8 is ezert ment szervizbe, raadasul a hires/hirhedt tmx-hez, de elsore csereutalvany lett. En beprobaljoznek a helyedben kulturaltan.
[ Szerkesztve ]
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
andlor81
csendes tag
Sziasztok!
Az én H9-em 10 hónapos és kb. 2 hete észleltem a jobb felső sarkában sárga félköríves sárgulási jelenséget.(nagyon zavaró) A kérdésem, hogy ezt garanciában orvosolható, ha igen akkor annak mi a folyamata? Telekomnál vásároltam ők intézik a javítását? A javítás idejéig biztosítanak számomra csere készüléket? (mert ugye valamivel telefonálnom kell, mind a két kártyát használom.)
Segítségeteket előre is köszönöm!Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek,... a sárkányt kell elvenni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...