Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • parandroid

  nagyúr

  válasz faster #22 üzenetére

  Viszont rákényszerítenek a vezetékes telefonra, mert nincs más lehetőségem szélessávú internetelérésre. A kábel itt nem alternatíva, most január 1-től van egyáltalán csillagpontos rendszerű kábeltv, az ott szolgáltatott internet minősége csapnivaló, az elérhető (de soha el nem ért) sebességhez képest pedig az ár is magas.

  Én szívesen fizetném a jelenlegi adsl havidíjamat, de örülnék, ha magában foglalná a vezetékes kapcsolat havidíját (mondjuk 1000,- Ft körüli összeget), ami nem tartalmaz beszédcsomagot.

  Egyyébként tudom, hogy létezik ilyesmi, ha jól tudom, a Pantel épp most kezdte el hirdetni. A matáv érve pedig, hogy technológiailag nem megoldható a beszédvonal és az adatvonal szétválasztása, az évszázad legcikibb hazugságai közé tartozik.

  Gyakorlatilag még azt is megelőzi, amivel a népet hülyítették, hogy a meglévő vonalak nem írnák el az adsl kapcsolatot, amire aztán egyszercsak mégis bekötötték, aztán azóta kétszer sebességet dupláztak. Muhahahaha.

  Remélem is, hogy haldoklik a vezetékes telefónia ilyen hozzáállással, dögöljön is meg minden szolgáltató, aki ennyire ügyfélközpontú, és ilyen össze-vissza hazudozik, miközben visszaél a (szerinte nem is) monopolhelyzetével, és megken mindenkit, aki esetleg beszólhatna neki. Csak remélni tudom, hogy az alternatívák jobbak lesznek.

  p

  I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Hozzászólok Aktív témák