Aktív témák
-
b.bone
senior tag
Vodafone: nem tévesztettük meg a fogyasztókat a GPRS Internet korlátlan hozzáféréssel kapcsolatban.
mikor volt ez az akcio vagy mi ,én bementem egy boltba hogy megkérdezzem hogy is van ez. velem közölték ,hogy xx.xx-étől nem lessz korlátlan. tehát engem meg sem próbáltak megtéveszteni. mondjuk cserébe nem is fizettem elő náluk.
van valaki itt a Ph!-n aki úgyérzi ,hogy megtéveszteték/átverték? vagy ez is csak ilyen felfújt hír a nagy gonosz multiról?"guilty until proven innocent" - Artisjus
-
joola
aktív tag
Ja, és oda szokták írni, hogy a változtatás jogukban áll. Vagy nem jól tudom?
NE GONDÓKOZZ !! DÓGOZZ!!!!
-
escie
őstag
a másik topikban már siránkoztam eleget... :)
nem próbáltak megtéveszteni? a tv/óriásplakát/stb azt ordította, hogy korlátlan, bemész a boltba és megmondják: nem korlátlan.
---------------------------------------------
Korlátlan* Inernet a Vodafonetól
*nem igaz
--------------------------------------------
valahogy így kéne kinéznie egy vodafone hírdetésnek. :)I'm back, baby!
-
Adi
senior tag
Az, hogy ki mit gondol, senkit nem érdekel.
Itt egy szerződés van, ami a jog területe és én ugyan nem vagyok jogász, de egy szerződést nem lehet egyoldalúan megváltoztatni, hátrányosan az egyik fél számára.
Ha ezt kikötik benne, akkor talán. De nem tudom, hogy ilyet megenged-e a magyar jogrendszer.ldm start-reconf primary
-
Perjel
tag
Általában minden ilyen szerződésben kikötik.
-
e-biza
őstag
én nem fizettem elö :) egy biztos, a szerzödésben minden benne van. a chellosok is panaszkodnak a 15 gigára. Amikor elérhetövé vált nálunk is a chello (ennek kb 3 éve), én körülszaglásztam, s rákérdeztem az ügyfélszolgálaton a korlátra. Közölték hogy 10 giga körül van és fair use policy, azaz ha valaki rendszeresen meghaladja csak akkor lesz büntetés. Nem kötöttem be a chellot, helyette adsl-ezem. Szerintem el kellene olvasni elötte a dolgokat, mielött aláirja az ember. Sajnálom azokat akiket a voda átvágott, de szerintem önmagukat hibáztathatják csak.
[Szerkesztve]Liƒє is too short. - http://www.lowcostdomain.eu
-
marcee
addikt
Emléxem mikor beindult a balhé az érvényesített 15 gigás chello korlát ellen: én akkor kb. 2 éve tudtam, hogy korlátos a chello és többek között ezért nem foglalkoztam vele.
Az apró betű arra van, hogy elolvasd. Mai világban a felét sem szabad elhinni egy reklám állításainak a harmadából, de ki lehet deríteni az igazat.
Egy európlakátnak gyorsan foghatónak és ütősnek kell lennie. Ráírják az adott pl. előfizetés legelőnyösebb tulajdonságát, de az összes paramétere csak tízoladakon fér el. Konkurenciánál is megvan az apróbetűzés, csak gondolom, most visszafogták magukat kicsit az ellenkampány miatt és megpróbálnak tisztességesnek látszani.
Szerk.: hát e-biza nem leírta ugyanezt :)
[Szerkesztve]\m/
-
Bgs
senior tag
Azert ez szerencsere nem teljesen igy van. Vannak etikai szabalyozasok is. Megtevesztes, etikatlan valtoztatasok, tulzott dijak stb.
Bgs Kek modolt farmer, SMP bicska, spam taszito ing, integralt karora, personal firewall gatya, antisztatikus zokni, 5 sec alatt rebootolhato cipo.
Aktív témák
- VMware
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Elite: Dangerous
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- További aktív témák...
- 1000W-os Hátsó Motoros Újszerű Mountain Bike gázkarral
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest