Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Azért kíváncsi lennék, mennyire boldogul pl. azzal, hogy különböző nyelveknek gyökeresen más a nyelvtani szerkezete, vagy csak egyszerűen lefordítja a szavakat (amiknek ráadásul ugye több jelentése is van, és nem biztos, hogy pont az odaillőt találja meg a gép...), mert akkor mulatságos kis társalgás lehet ez
Aki él és nem boldog, az téved!
-
nagyúr
Azért kíváncsi lennék mi sülne ki belőle, ha egy ilyen gépet ráengednének Matiszpapára
Aki él és nem boldog, az téved!
-
lapa
veterán
ez elég fontos dolog, hiszen a sivatagban kevés a hal. gondolom a fülbe dugható még kevesebb...
de hogy kicsit on legyek: elképesztő belegondolni, hogy évtizedeken belül a nyelv mint akadály eltűnhet.
[Szerkesztve] -
nagyúr
LOL. A new yorkiakat sem kell félteni. Egyszer bszéltem eggyel, aki ráadásul néger volt, mint később megtudtam. Egyetlen szót sem értettem. De komolyan. Egy szót sem. Pedig akkor már 3-4 éve csak angolul kommunikáltam a főnökeimmel.
Úgyhogy kíváncsi lennék, mit mondana egy ilyen alakra az IBM gépe. ''Gimmi a faking kók''.
[Szerkesztve]Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
Gabás
addikt
válasz bolondember #9 üzenetére
régóta, csak nem működik (rendesen). Tőmondatokkal még csak-csak, de ha több jelentésű szavak vagy a szószerkezet nem éppen korrekt...
de ne is működjön, miből fogok én megélni (fordító) -
REDeath
őstag
egy szinkron tolmács 8 órára 120 000 Ft...
De én is kiváncsi vagyok mi van a nyelvhelyességgel. de ha 2001 óta fjlesztik akkor csak bevontak egy-két nyelvészt a fejlesztésbe....Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest