- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Ja, mondjuk simán lehetne írni egy Windows skin-t és a mezei user észre sem venné, hogy nem Win-t használ
Ja, meg mondjuk egy kevésbé kretén Linux könyvtárszerkezet sem ártana...
[ Szerkesztve ]
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
addikt
Így van. Más. Mit gondolsz, miért nem fogynak a Linuxos laptopok? Szerintem köze lehet ahhoz is, hogy a PPPoE konfignak csak a 9.04-es Ubuntun lett végre "ikon"ja, ahhoz képest, hogy a rendszer erősen épít az Internetre. Bár a 9-es Ubuntukat nem próbáltam huzamosabban, de elég gyerekcipőben jár ez az ingyenes OS dolog.
Az átlag felhasználók nem szeretnek megszokni új dolgokat, kettőnél többet kattintani egy funkcióhoz, nemhogy konzolparancsokat magolni...
Van egy ismerősöm, aki a gyári Vistát azért töröltette le a laptopjáról, mert az új (Vistát támogató) Nero-nak más volt a menüje és nem tudta/akarta megszokni. Más kérdés, hogy az XP meg csak félig ment fel rá, mert nem támogatta a lap és persze nekem kellett végül rendbe rakni, de csak szörnyülködtem. Szóval ebből kell(ene) kiindulni, pofátlan mód lemásolni az egész Win asztalt tálcástul, Start menüstől és úgy próbálkozni.
-
addikt
Nem magamról beszéltem, de nyugodtan linkelgessél a visszavitt laptop gazdáinak - magasról fognak tenni rá. Én ugyanis tudom, hogy a Linux lócitromot sem ér, ha a drága pénzen megvett hardveremet ki is akarom használni, de egy szóval nem mondtam, hogy a Linux azért szar, mert nem Windows, sőt, egy szóval nem mondtam, hogy a Linux szar.
Halvány fogalmam van, ugyanis Ubuntu 8.10-ig bezárólag az ADSL-t csak a pppoeconf konzolparanccsal lehet beállítani. Édesanyád valószínűleg soha nem látott Windows-t, valamint nincs mindenkinek (ott a) fiacskája, hogy mindent beállítson.
Mellesleg a számítógépezés nem mindenkinek merül ki abban, hogy fórumokon isteníti a Linux-ot és levelez.
-
addikt
Örülök neki, hogy a te igényeidet maximálisan kielégíti a Linux De mint mondtam, az irodai felhasználás csak egy nagyon kis része annak, amit a PC tud.
Arról kéne inkább leszokni, hogy ismeretlenül feltételezgetsz másról dolgokat, amit kp-nak veszel. Használtam Ubuntu-t, Knoeppix-et, Debian-t, SuSe-t... de messze az Ubuntu a legemberibb. Valamint használtam OpenOffice-t is, igaz, régebbi verziót, de akkora egy rakás instabil szar volt, hogy azzal élesben dolgozni nem lehetett. Valamint röpke 1-2 óra után a tv kimenetet is sikerült beállítanom, 26 elcseszett xorg.conf után, de biztos én voltam a béna
De még, ha egyszer sem láttam volna Linux-ot, akkor is tudnám, hogy azon pl. egy ilyet sosem fogsz megtervezni vagy egy Far Cry 2-t végigjátszani. Esetleg bármilyen zenét meghallgatni Audigy 4-gyel normális hardware-gyorsítással és térhangzással (már, ha szerencséd van és egyántalán ad hangot).
S most puszta kiváncsiságból tényleg érdekelne, hogy mit értesz a 8800GT-d maximális kihasználásán Linux-on?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Más dolog hobbiból tankot rajzolni, megint más gyártási dokumentációt készíteni De kezdetnek nem rossz, nem ismertem ezt a programot.
tomtyi: nem tudom, miért gondol mindenki a PhotoShop-ra, ha képszerkesztőről van szó, mert abból aztán kismillió ingyenes ill. olcsó alternatíva van. Tudom, magánügy, de én egy Paint Shop Pro 5-tel elvagyok. De az X2 is kemény 60$...
-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest