Új hozzászólás Aktív témák

  • Habell

    tag

    Redmi 4 Prime, Global 8.1 Stabil 8.1.2.

    Olvastam talán 2 fórumozó is írt hasonló hibát a kikapcsolásról. Kíváncsi vagyok találtak e megoldást erre?

    Én több mint egy hete nyúzom használom a telefont ROM csere után. Semmilyen melegedési és hangszóró problémát nem észleltem eddig. Van hogy órákig megy a net, wifi, videók, film, böngészés egybe, minden gond nélkül.
    Eddig az egy hét alatt 3szor kapcsolt ki a telefon. Első alkalommal a kezemben volt használtam épp hálózatot akartam beállítani mert a határ mellett ide oda lépett a hálózatokon. Egyszer csak eltűnt minden... aztán nyomhattam hosszan a bekapcs. gombot..
    Majd pár nap múlva használtam kicsit a telefont, zsebembe tettem, kb. egy óra múlva elővettem, hogy ránézzek és ki volt kapcsolva. megint bekapcs gomb hosszan nyomva.
    Majd következő nap ismét, akkor letettem az asztalra és látom megint 1-2 óra múlva, hogy ki van kapcsolva, ráadásul még hívtak is volna nem értek el... Ismét kapcsolhattam be. Annyi, hogy amikor vissza kapcsolom igaz kéri a kártyák PIN kódjait, de a háttérben futó FB. és Messenger appok mindig ott vannak. Nem tűnnek el. A messengerben mindig eltűnik a korábbi beállítás, mint pl.: a felugró chat fejek, ezt újra és újra be kell állítani.

    De az elsődleges most a sűrű kikapcsolás probléma... Mi a gond, megoldás??

Új hozzászólás Aktív témák