Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    válasz Pulsar #18407 üzenetére

    Oké, értem én, de borul az elmélet, a program nem tesz különbséget az alig járható, 30-cal autózható, és a szélrs, jó minőségű, 50-nel aztózható utak között, és ha egy 2m széles, betondarabokból összerakott útféleségen kell mennem, ahol a legjobb érzéssel is max 30-cal megyek, miközben a 6m széles főúton a megendegett 50 is ment volna, szerinted melyiken érek át gyorsabban? Nyilván az előbbin, ennek ellenére a program az utóbbira tervez.
    Mint mondtam, a program tervezése hibás, számtalanszor megcsinálta, hogy bármilyen város bármilyen utcájáról képes letervezni, beraktam már erről az anomáliáról számtalan péndát, Vésztő nevű békés megyei kistelepülésen este 10-kor nulla forgalommal is levitt a főútról főutcáról, és a fent említett, alig 2m szélrs betonpakolból összerakott útféleségen vitt végig, máskor sima úton bevitt a 30-as övezetbe, ahol az út szélén álló parkoló kocsikat kellett kerülgetni, ott volt a főút üresen.

    És a fő gond, hogy utóbbi esetben egy 1km-es szakaszt kerültünk el egy 1km-es szakasszal, és ugyanúgy se egyiken, se másikon semmi dugó, semmi torlódás. Azt a szitut én is felimserem, hogy a torlódásos, vagy nagyforgalmú útszakaszt érdemes elkerülni sokszor, viszont azt is, hogy egy kétszámjegyű főút és egy négyszámjegyű mellékút a waze tervezőnek ugyanaz a kategória, miközben nyilvánvaló, hogy az útminőség és a sebesség teljesen más.

    [ Szerkesztve ]

    Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák