Új hozzászólás Aktív témák
-
User64476
őstag
Istenek az égben! Végre!!
-
raskolnikoff
őstag
Felkészülhetne a microsoft a skype-pal ugyanezen a téren...
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
félisten
válasz raskolnikoff #104 üzenetére
Igazából én szívből utáltam az MSN-t az IRC után, de sokkal jobb volt, mint a Skype.. utóbbival nem vagyok hajlandó szennyezni a gépem.. borzalmas GUI, bugok tömkelege.
Viszont még az MS előtti időkben használtam PDA-n, nagyon sokat beszélgettem úgy (minden nap, míg az akku bírta), és elégedett voltam vele. Nem tudom, desktopon akkoriban milyen volt. -
jacint78
addikt
válasz FoxiestFox #105 üzenetére
Akkoraiban sem volt sokkal jobb a szkájp, ugyanilyen bugos volt, de legalább nem akart közösségi baormságokat, ráderőltetni. Nekem az IRC valahogy kimaradt, inkább MSN-eltem (amikor gémerkedtem, akkor a teamspeak ment még nagyon), azzal elegédett voltam, majd idővel az is kezdett közösségiesedni, de akkor valami custom tool-al ki lehet pucolni belőle legalább a közösségi ökörségeket.
[ Szerkesztve ]
type your text here..
-
félisten
-
nagyúr
A Google Plus ideje lejárt, meg kell barátkozni a gondolattal.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
félisten
-
FeRRaR1
őstag
-
jacint78
addikt
A google-el az a baj, hogy újat nem képesek kitalálni, mindíg csak olyat erőltetnek, amit már valakik megcsináltak. A jutubot is úgy vették, közük nem volt a létrehozásában, majd a fészbúk népszerű lett, erre közösségi szart csináltak nagyon gyenge sikerrel, majd gondolták, hogy menni fog, ha erőltetik, de ez szerintem visszafele sült el, ahogy a példa is mutatja.
type your text here..
-
ntomka
nagyúr
válasz jacint78 #111 üzenetére
"A google-el az a baj, hogy újat nem képesek kitalálni, mindíg csak olyat erőltetnek, amit már valakik megcsináltak."
Az utóbbi időből a Google+-on kívül hallottál már a Google önjáró autóról és a Google Glass-ról? Csak példa.
(#109) dying_star: +1
[ Szerkesztve ]
ツ Headphones on - World off
-
Psychopeti
senior tag
Hurrá! Végre
Kend azt hiszi ez csak úgy van, hogy befogjuk a kancát a szekér elé, és gyi te szürke???
-
kenwood
veterán
válasz jacint78 #111 üzenetére
Nem.
A 21. szazad igy mukodik.
Az otlet SEMMIT nem er.
En is tobb olyan dolgot kitalaltam,ami 1-2 evvel kesobb milliardos uzlet lett.
Valoszinuleg rajtam kivul tobb szazan/ezren gondoltak ra,de csak az csinalt belole penzt,akinek megvolt a tokeje,es a kitartasa,hogy az otletbol termeket csinaljon.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
nagyúr
válasz FoxiestFox #109 üzenetére
Majd az is bekövetkezik.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
félisten
-
.LnB
titán
Ezt nem értem, de biztos én nem olvastam el valamit figyelmesen.
Amint elolvastam a hírt, hogy lehet törölni plus fiókot én meg is tettem gond nélkül.
Majd ma mikro a Youtube lejátszási listámhoz akartam adni egy videót, kiírta, hogy nem lehet. Kössem össze a profilomat vagy mi. Mondom ok. Erre most jön az értesítés, hogy üdvözöljük a google plus-on, töltse ki a profilját?! WTF?Ez így oké?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
.LnB
titán
Hopp visszaolvashattam volna...
Na szóval jah, nekem is ez van. Lejátszási listák minden ott van, like-olni is tudok. De mikor hozzá akartam adni akkor egy "OK" klikk után megint lett + fiókomMondjuk letojom, elfér, nem használom. De nem pont ennek az ellentettjéről lenne itt szó? Vicces.
(#122) dajkopali Naugye! Mondtam én, hogy akkor nem voltam elég figyelmes. Így már oké . Köszi a külön személyre szabott tájékoztatást. Gondolom le volt ez írva csak átsiklottam felette.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
raskolnikoff
őstag
válasz FoxiestFox #105 üzenetére
Jah, sajna a testreszabhatóság nagyon nem divat mostanában, ebből a szempontból az MSN tökjó volt. Van egy kis sejtésem hogy az Appletől ragadt át sok másra is ez a hülyeség hogy lenyomjuk a user torkán az akaratunkat...
Skype meg különösen gáz. Soha nem tudnám a 7est használni, maradtam oldschooler 6ossal.
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
törölt tag
válasz raskolnikoff #124 üzenetére
Így van. Telón meg minél újabb Android fut, annál több a korlátozás. Hogy dugná fel magának az enforced SELinuxát!!! Aki megpróbált kikapcsoló appot írni, azt rögtön kitiltotta a Play -ről (nem csak az alkalmazást, hanem a fejlesztőjét is!).
-
alratar
addikt
Lehet függetleníteni magunkat g+-tól? ( pl. youtube)
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
törölt tag
Nekem úgy tűnik, hogy a G+ törlés még kevés lesz a függetlenedéshez. Sztem csúf hiba van a rendszerben. A Gdrive -ra bármit feltölthetek és küldhetek másnak. Elvileg. Gyakorlatilag viszont, ha videófáljt töltök fel és linkelem, akkor a linket használva, böngészőből streamelhető (egy Youtube -os lejátszó felület jelenik meg), de a letöltést választva "error 404. File not foound" a reakció. Csak akkor lehet letölteni, ha a fálj tulajdonosaként jelentkezek be a böngészővel. Tehát, nem csak a G+ a kapocs a Youtube és a Google egyéb szolgáltatásai között.
-
Nem.....max akkor ha teszel rá és nem használod csak a youtube fiókodat,oda meg nem töltesz fel semmit,ha törlöd vége a csatornádnak,de ha visszaolvasol ez is kiderül.
[ Szerkesztve ]
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
törölt tag
válasz #79335424 #127 üzenetére
Ez baj. Itt a g+-om amint lehet letörlöm, pedig már majdnem elértem az egy millás megtekintést, és a száz követőt De sokat szívtam ezért, és kb 0 értelme volt a csatornám megtekintése szempontjából, amiért eredetileg elkezdtem.
Én is itt tartottam a képeimet, sőt azokat a fontos nyers videóimat is amit az esetleges YT csatornás letörléstől rettegve elmentettem ide is (itt veszteség nélkül lehetett tárolni, le/fel tölteni).
De amint ezt a cikket elolvastam, átettem mindent drive-ra. Már nem akarok YT szát lenni és nem érdekel ki nézi vagy sem a csatornámat. Ezt a körítést csak azért írtam le, hogy nyilvánvaló legyen, képben vagyok g+ al kapcsolatban. De lenne pár dolog amire kíváncsi lennék, ha esetleg valaki tudja a választ.
A YT csatornakép, sőt a profil kép is a G+ on van eltárolva, hiszen szervesen kapcsolódnak egymáshoz, sajnos. Ha végre törölni lehet a G+ profilt, vajon hogyan lesz megoldva az hogy ne csak az alap semmi legyen a borítóképen YT-on? Nem is beszélve a névről ami itt hibásan szerepel, és 3 hónapig nem is lehet megváltoztatni (egy poénkodós délután a hülye haverom átírta többször is amikor nálunk volt)
És vajon mikortól lehet majd eltüntetni a számomra teljesen feleslegessé vált G+ szolgáltatást?
Köszönöm előre is ha valaki érdemben hozzászólna. -
törölt tag
válasz #58450688 #129 üzenetére
Ne érts félre, nem piszkálódásból kérdezem, hogy körülnéztél már ezzel kapcsolatban a fiókkezelő, webes felületen? Engem nagyon érzékenyen érint ez a Gdrive hiba, ezért egy fél éjszakán át dúltam a menüpontokat, hátha ráakadok vmi infóra. Persze, erről semmit sem találtam, de az eltávolítósdiról igen. Nem mélyedtem bele a dologba, de első olvasásra nekem korrektnek tűnt. Fel vannak sorolva a Google szolgáltatások és hogy az egyes elemek eltávolításának mik a függőségei. Továbbá az is, hogy a megszűntetendő szolgáltatásban tárolt adataidat hogyan, milyen formátumban mentheted le. Sztem érdemes lenne átolvasnod. Meg, nemrég elindult ez a Google fotók szolgáltatás. Sztem ezzel sem árt képben lenni.
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
Nekem alapból nem lett összekapcsolva: Feltölteni, feliratkozni, like-olni tudok, kommunikálni (komment, üzi) nem...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Szerintem nem lehet nem összekapcsolni,én sem tettem semmit és volt egy google+ profilom,szerintem automatikus.
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
ledgeri
nagyúr
Megkérnélek: Keress rám (ha nem te akkor aki aktív használó)! nevet nem adtam meg mást mint amit itt (ledgeri)
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Ne haragudj de nincs kedvem ilyesmivel szórakozni minden egyes kommentelővel külön és unom már ezt a témát nagyon,nem kívánok vele foglalkozni tovább.Még egyszer ne haragudj.
-
törölt tag
válasz #79335424 #130 üzenetére
Lehet pedig félre értem. Előre is elnézést érte. Ezt a drive hibát sem értem. Milyen hiba?
Engem csak az érdekelne akkor röviden:
Mikor lehet törölni csak a G+ profilt, (youtube törlése nélkül)
Honnan tölti be majd a yt csatornára a profil képet meg a borítót?
Jó nekem a drive úgy ahogy van nem akarok továbbiakban nyilvánosan követhetően csak a yt-on elérhető maradni. Ennyi
Nem érdekel a szar fotótár ahol egybe kurva jelennek meg az albumjaim, se a többi g+ szarsag.[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz #58450688 #135 üzenetére
A cikk arról szól, hogy a Google eldöntötte és nem arról, hogy megcsinálta. Azt csak a Google tudja, hogy mikor teszi elérhetővé a G+ "fájdalommentes" törölhetőségét. Én csak azt írtam ezzel kapcsolatban, hogy a Google fiókod beállításainál meg tudod nézni, hogy többek között a G+ törlése, épp mire (pl. Youtube) és milyen módon hatna. A Gdrive hiba az, hogy egy hosszú ideje bejáratott módszer, egyszer csak errorba fut. A story:
Még régen, webes felületen létrehoztam két mappát a Drive -omban. Mindkettő tartalma megnézhető, letölthető. A "shared_public" -é korlátozás nélkül, a "shared_link" -é pedig csak a link birtokában. Ha a shared_public -ba feltöltök valamit, az automatikusan ugyanezeket a jogosultságokat kapja. Ha feltöltés után kimásolom az url -jét, akkor egy ilyet kapok:https://drive.google.com/file/d/xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx/view?usp=drivesdk
Az x -ek a fájl azonosító kódja. Ha ezt a linket elküldöm valakinek, akkor rábökve, megjelenik az adott fájl előnézete. Felül lesz egy letöltés gomb, amivel letöltheti a fájlt. Ha csak a letöltési opcióra akarom egyszerűsíteni a dolgát, akkor a fájl azonosító kódját beillesztem ebbe a sablonba:
https://drive.google.com/uc?export=download&id=xxxxxxxxxxxxxxxxx
Ha ezt linkelem, akkor rábökve, egyből a letöltési opciót kapja. Ez régóta, hibátlanul működött, bármilyen állománnyal. Egy pár hete viszont valamit kavarhatott a Google. Ha ugyanis egy videófájlt töltök fel, akkor kiírja, hogy a "live nézet" még nincs kész, próbáljam meg később. De, ekkor a fájl letölthető. Nekem úgy tűnik, hogy ez a "live nézet", egy Youtube -os, konvertált másolatot jelent. Mivel az eredeti is megmarad, ezért eddig ez egy hasznos feature. Ha már kész a live nézet, akkor rábökve, közvetlenül a drive -omból streamelheti a videót (illetve, annak konvertált, butított verzióját). A bibi az, hogy ha viszont nem streamelni, hanem letölteni szeretné, akkor a letöltés gombra és a letöltőlinkes verzióra is "error 404. File not found." üzenettel fityiszt mutat neki a Google. Csakhogy, ez az én fájlom és az én drive -om, saját célú részébe lett feltöltve és onnan megosztva. Ezért nagyon zavar, ha ott "nem találhatónak" írja a Google, miközben ott van. Ha ugyanezt a videót átnevezem mondjuk iso -ra, majd becsomagolom egy jelszavas rar -ba és úgy töltöm fel, akkor semmi gond sincs vele, ugyanúgy letölthető, mint régen. Hát ez a drive hiba.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #79335424 #137 üzenetére
Értem köszönöm a magyarázatot!
Ez gond lesz nekem is, mert van pár irományom és videóm amit feltettem drive-ba és jó lenne ha lehetne normálisan megosztani, mások számára letölthetővé tenni.
Megyek utána nézek ennek!
Köszi még egyszer
Remélem lesz majd új cikk ha elérhetővé válik a G+ törlése. -
törölt tag
Igazából szerintem egy remek platform lenne, jobb mint az idézetekkel és ismétlődő értéktelen tartalommal teleosztott Fb, szerintem. Csak senki nem használja, az a kevés aki igen viszont néha meglepő minőségi linkekkel, és tartalommal tölti meg. Kár hogy rá erőltették az emberekre, nem kell hozzá sok ész, hogy így csak ellenszenvet váltottak ki vele, főleg a fiatal Youtuberek körében
-
őstag
Tegnap óta szét esett a "linkelés", automatice.
Lehet örvendeni.Tegnap még működött...
-
törölt tag
válasz lionhearted #143 üzenetére
Pont jól illik az aláírásod ehhez a megjegyzéshez
-
kkf
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Noctua NF-A14 INDUSTRIALPPC-2000
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X201 - i7-620M I 6GB I 128SSD I 12,1" I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L440 - i5-4200M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Pokémon Crystal játékot keresek 35-40 ezer között!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- MAPED ErgoLogic kézi nagyító eladó! Bontatlan Csomagolás!
- Eladó Gigabyte 1050 Ti 4GB!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest