Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz #79335424 #127 üzenetére
Ez baj. Itt a g+-om amint lehet letörlöm, pedig már majdnem elértem az egy millás megtekintést, és a száz követőt De sokat szívtam ezért, és kb 0 értelme volt a csatornám megtekintése szempontjából, amiért eredetileg elkezdtem.
Én is itt tartottam a képeimet, sőt azokat a fontos nyers videóimat is amit az esetleges YT csatornás letörléstől rettegve elmentettem ide is (itt veszteség nélkül lehetett tárolni, le/fel tölteni).
De amint ezt a cikket elolvastam, átettem mindent drive-ra. Már nem akarok YT szát lenni és nem érdekel ki nézi vagy sem a csatornámat. Ezt a körítést csak azért írtam le, hogy nyilvánvaló legyen, képben vagyok g+ al kapcsolatban. De lenne pár dolog amire kíváncsi lennék, ha esetleg valaki tudja a választ.
A YT csatornakép, sőt a profil kép is a G+ on van eltárolva, hiszen szervesen kapcsolódnak egymáshoz, sajnos. Ha végre törölni lehet a G+ profilt, vajon hogyan lesz megoldva az hogy ne csak az alap semmi legyen a borítóképen YT-on? Nem is beszélve a névről ami itt hibásan szerepel, és 3 hónapig nem is lehet megváltoztatni (egy poénkodós délután a hülye haverom átírta többször is amikor nálunk volt)
És vajon mikortól lehet majd eltüntetni a számomra teljesen feleslegessé vált G+ szolgáltatást?
Köszönöm előre is ha valaki érdemben hozzászólna.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPad Pro 2022 M2 11 wifi+ cellular 1 év Apple jótállás +számla
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Edifier S360DB - Tökéletes - Hibátlan - Karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest