- Crypto Trade
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Videó stream letöltése
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows Insider Program
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Hálózatokról alaposan
- Synology NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz #79335424 #127 üzenetére
Ez baj. Itt a g+-om amint lehet letörlöm, pedig már majdnem elértem az egy millás megtekintést, és a száz követőt De sokat szívtam ezért, és kb 0 értelme volt a csatornám megtekintése szempontjából, amiért eredetileg elkezdtem.
Én is itt tartottam a képeimet, sőt azokat a fontos nyers videóimat is amit az esetleges YT csatornás letörléstől rettegve elmentettem ide is (itt veszteség nélkül lehetett tárolni, le/fel tölteni).
De amint ezt a cikket elolvastam, átettem mindent drive-ra. Már nem akarok YT szát lenni és nem érdekel ki nézi vagy sem a csatornámat. Ezt a körítést csak azért írtam le, hogy nyilvánvaló legyen, képben vagyok g+ al kapcsolatban. De lenne pár dolog amire kíváncsi lennék, ha esetleg valaki tudja a választ.
A YT csatornakép, sőt a profil kép is a G+ on van eltárolva, hiszen szervesen kapcsolódnak egymáshoz, sajnos. Ha végre törölni lehet a G+ profilt, vajon hogyan lesz megoldva az hogy ne csak az alap semmi legyen a borítóképen YT-on? Nem is beszélve a névről ami itt hibásan szerepel, és 3 hónapig nem is lehet megváltoztatni (egy poénkodós délután a hülye haverom átírta többször is amikor nálunk volt)
És vajon mikortól lehet majd eltüntetni a számomra teljesen feleslegessé vált G+ szolgáltatást?
Köszönöm előre is ha valaki érdemben hozzászólna. -
törölt tag
válasz #79335424 #130 üzenetére
Lehet pedig félre értem. Előre is elnézést érte. Ezt a drive hibát sem értem. Milyen hiba?
Engem csak az érdekelne akkor röviden:
Mikor lehet törölni csak a G+ profilt, (youtube törlése nélkül)
Honnan tölti be majd a yt csatornára a profil képet meg a borítót?
Jó nekem a drive úgy ahogy van nem akarok továbbiakban nyilvánosan követhetően csak a yt-on elérhető maradni. Ennyi
Nem érdekel a szar fotótár ahol egybe kurva jelennek meg az albumjaim, se a többi g+ szarsag.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #79335424 #137 üzenetére
Értem köszönöm a magyarázatot!
Ez gond lesz nekem is, mert van pár irományom és videóm amit feltettem drive-ba és jó lenne ha lehetne normálisan megosztani, mások számára letölthetővé tenni.
Megyek utána nézek ennek!
Köszi még egyszer
Remélem lesz majd új cikk ha elérhetővé válik a G+ törlése. -
törölt tag
Igazából szerintem egy remek platform lenne, jobb mint az idézetekkel és ismétlődő értéktelen tartalommal teleosztott Fb, szerintem. Csak senki nem használja, az a kevés aki igen viszont néha meglepő minőségi linkekkel, és tartalommal tölti meg. Kár hogy rá erőltették az emberekre, nem kell hozzá sok ész, hogy így csak ellenszenvet váltottak ki vele, főleg a fiatal Youtuberek körében
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Crypto Trade
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Videó stream letöltése
- Így készül egy Earfun headset
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
- Crucial Ballistix Sport 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz CL9
- Virpil VPC WarBRD Base + WarBRD Grip
- FUJITSU ESPRIMO E500 E85+ SFF /I3 - 8GB DDR3 - 128GB SSD/ WIN10 PRO - 15mp bootidő UTOLSÓ DB !
- Xiaomi 14T Pro
- GAMER / KONZOL MÉRETŰ (ITX)-PC /I5 8600-6MAG- ASUS ROG WIFI-BT-16GB DDR4 -RX6600-8GB-DDR6 -1TB SSD/!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest