Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz ez_meg_emaz #2 üzenetére
Igen, ahogy írod, kispárnát a hát mögé, hogy a gerinc ívelése megtartott legyen. sokat segít
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz ErőVarázsló #3 üzenetére
nézd, vannak olyan esetek, ahol ezek segítenek, én (ha olvastad a másik cikket) végigmentem mindenen, a masszőrtől a csontkovácson át a természetgyógyászig, ittam, kentem, ettem mindent, de sajnos van az a státusz, ahol már nem ér semmit
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
-
-
biker
nagyúr
valóban, mikor elmondtam, hogy élek, csak annyit mondott a doki, ha nem változtatok, találkozunk még.
amit még kifelejtettem, a gerincnyújtó ágy. azt is majd használom, ha kicsit jobban begyógyult a rendszerElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
Volt egyébként nekem 7. osztályban olyan problémám, hogy a bal lábamon a nagy lábujjamon benőtt a körmöm a húsba, tehát egyszer rosszul vágtam a körmöm vagy ilyesmi és onnantól kezdve rosszul nőtt. Műteni kellett, mondjuk ezt csak kis beavatkozásnak nevezem, eltörpül a térdműtétem mellett. 1 injekciót kaptam a lábujjamba, aztán kivágták ott a körmöm (nem levették az egészet, csak kivágták kb a harmadát), iszonyú fájdalmas volt.
ez nekem is megvolt, nem kellemes. össze se varrták, csak nyomókötés, és menjek haza. ambuláns műtét.
-
biker
nagyúr
válasz Zoli bácsi #28 üzenetére
én is hallottam róla, hogy lelki eredetű a gerincsérv, talán a magába roskadó, és egészségtelen tartásba süllyedő ember lehet az alapja?
-
biker
nagyúr
amúgy azt, hogy mikorra lesz 100%, nem tudom.
tegnap tök nagyot sétáltunk, minden ok volt, ma reggel ahogy felkeltem érzem, nem jó. bizonyos mozdulatokra, ami tegnap jó volt, most fáj
de még "csak" ma 2 hete a vágásnak, és hidegfront is vanElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
hát igen. engem is felkeltettek, hogy áthúzzák az ágyat. felálltam, kapaszkodtam a radiátorba, aztán egyszercsak szóltak, hogy azonnal feküdjek le, mert rosszul nézek ki. éreztem is...
-
biker
nagyúr
válasz taichi_panda #34 üzenetére
a tai-chi-n én is gondolkoztam, mert ajánlották már (masszőröm, aki tai-chi gyakorló), de ehhez kissé fel kell épüljek még.
és amennyire tudom, az alapgyakorlatok is erősítenek. youtube-on sok anyag van fentElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz StoneBridge #38 üzenetére
erre a masszőröm anno: gyógyf...m
táblás, minél keményebb szivacs, deszkás ágyon. ennél csak a szalmazsák a jobb
én kaptam anno ára, 12cm 160x200 szivacs kevesebb, mint 20k, legkeményebb kivitelben.[ Szerkesztve ]
-
biker
nagyúr
válasz #24889344 #40 üzenetére
fél év, meg 8 év.... brrrrrrr
az én terveimben ennél rövidebb idő szerepel, aztán majd látjuk.de ami vicces, az ember bele se gondol, mennyit ül egy nap.
most, hogy nem lehet, most jövök rá én is.
szomszéd: gyere be, ülj le kicsit beszélgetni. ok, majd állok.
itt a tavasz, mondom kiülök olvasni a teraszra. ahha, hagyjuk
gondoltam, kiülök napozni, hát ismét okos
kocsit vezetni dettó
-
biker
nagyúr
válasz #24889344 #42 üzenetére
mit dolgozol/tál akkor?
nekem a doki 6hetet mondott elsőre, majd mikor mondtam, mit dolgozok és hogy ehhez kizárólag vezetés jöhet szóba, akkor 8hetet.Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz Zoli bácsi #46 üzenetére
sok olvasással érthető.
a lényege hasonló, mint a "hanyatt fekve hajlított lábbal kiemeled a feneked", csak itt hason vagy, kvázi könyökölsz (könyéktől csoklóig alkaron támaszkodsz, zárt karokkal), és felemeled a csípőd síkba, és tartod.ez labdán is végezhető.
ráhasalsz a nagy labdára, és kezeddel talicskázva előre gurulsz, míg a labda a térded alá kerül, és vízszintben kitartod, majd vissza talicskázol.Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz #49155328 #47 üzenetére
jobbulást és kitartást!
ha kiszakadt, akkor neked raktak is be valamit, nem?
meg ez is fura, hogy 1-2 hétig NEM SZABAD ülni, nekem csak annyit mondtak, keveset, és szó se volt wc-n állva ........ről.de a kacsába dolog nekem se ment egykönnyen.
mivel már nem tudtam feküdni a hátamon
és még engem néztek hülyének, mikor bevittek egy ilyen alkalommal februárban, hogy csak hason tudok feküdni, hanyatt megbolondulok. nem értették...
ez a hévízi kúra engem is érdekel majd. kivel írattad fel és mennyit kell rá várni? mennyibe kerül? hova? stb
-
biker
nagyúr
válasz Zoli bácsi #50 üzenetére
sajnos igaz, de tenni ellene nem tudunk
-
biker
nagyúr
válasz #49155328 #51 üzenetére
köszi az infot
ahogy nézem, akkor neked az a porc hazament végleg, ha kifolyt a belső zselés anyag
nekem ez előtt megszerelték.Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
az a mellékelt video megnézése után tudatosult bennem, mit jelent a "kis nyílást ejtünk a gerincen"
mert ugye hátulról a nyúlványok miatt nem férnek hozzá a porchoz.
ez nem csoda, hogy fáj egy darabigElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
-
biker
nagyúr
válasz taichi_panda #63 üzenetére
-
biker
nagyúr
válasz taichi_panda #63 üzenetére
double
[ Szerkesztve ]
-
biker
nagyúr
szerintem veled van a baj, 110 kilósan is befértem
állítólag a szán motorja 135kg-ig jó, a kerületre meg durván kövér ember is befér.Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
-
biker
nagyúr
válasz TheDragon007 #81 üzenetére
csontkovácsnak elvileg jó, de szakdogát ne gépeltess vele
-
biker
nagyúr
pl kiegészítve a mondandődat, nekem MR-en derült ki, hogy egy csigolyámban a középső szakaszon (nem rémlik a száma) van egy hemangióma, vagyis vérrel telt lyuk. a csont közepében, 12mm, míg a full csigolya 25mm körül van
annyit mondtak, ne nagyon ugráljak
elvileg lehet javítani, de nem kellemesElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
drukkolunk
olvasd el a kapcsolódó többi témát is, amik a cikkben is linkelve vannak, mef itt is van 3 topik még ezzel kapcsolatbanElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
a melegfrontos csapadék mondjon le
ma megint roszabb a derekam, de legalább a gyógyszer hat, ami a műtét előtt nem volt igazElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
ma megint nagyon rossz volt a derekam
no, messze nem olyan, mint a műtét előtt, de folyamatosan szúrkált, meg feszültek itt-ott az izmok.
persze meg is jött az eső széllel.de nem akarok időjárásjelzőt játszani
-
biker
nagyúr
ma megint voltam fürdeni + dögönyözni vízben, és tök jó volt
-
biker
nagyúr
Én ma jól belecsaptam a lecsóba, lévén jövö pénteken már megyek kontrollra, oda is kocsival kéne már, meg egyre többet túrázgatok is, hát elmentem a kocsiért (le volt adva a cégnél.)
Kolléga jött értem kisteherrel, felvett, és szigetszentmiklós, törökbálint, vác útvonalon beértünk a céghez, ahonnan 1-2 órás beszélgetés fél-pihi után beültem a kocsiba, és hazajöttem vele.
így cc. 3,5 órát ültem kocsiban, kisebb megszakításokkal, egybefüggően 1óra volt a hazaút.de semmi baj nem lett, de tök szar úgy vezetni, hogy utolós emlékeim alapján csak azt vártam, "na majd most fájdul meg, majd most", de nem
-
biker
nagyúr
mindkettotnknek mielobbi jobbulast! es ha van fejlemeny vagy kerdes, csak nyugodtan akar priviben is
-
biker
nagyúr
kitartást!
És hidd el, ennél csak jobb jöhet!Olvasd át az összes bejegyzésem, és zoli bácsiét, és Eastman-ét is, és láthatod, mi az eredmény
-
biker
nagyúr
k..ra elegem van, napok óta fáj a derekam, hol jobban, hol kevésbé
És nem tudom, mitől.
Múlt héten semmi extra nem volt, csak meló.
Pénteken voltam 6 hónapos kontrollon, tök jól voltam, meg is beszéltem a dokival, évekig ne is lássuk egymást, este masszázs, szombat óta meg itt döglődök.
Ezt nem hiszem el..Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz kabóca8804 #133 üzenetére
kiújulni talán nem az enyém, de nekem 9 hónap után sem 100% a javulás.
boldog lehetsz, ha volt másfél tünetmentes évnekem a masszázs néha rontott mellesleg, a nyújtás javít inkább. meg a fürdő
jóbbulást!
-
biker
nagyúr
válasz vargaalex #136 üzenetére
ez nem túl bíztató.
Nekem a helyzet az, hogy mondjuk havi átlagban van kb 15-20 nap, amíg azt mondom, ezzel így kiegyeznék, van kb 5 nap, amíg azt mondom, azért lehetne jobb is, és van legalább 5 nap, amikor én is csak fekszek, és várom, hogy jobb legyen, meg hogy épp mivel is kenjem be
ez 9 hónappal a műtét után.Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
szia!
röntgen nem mutatja ki a sérvet, de a beszűkült rés, zsibbadás utalhat rá. majd az mri megmondja.
a contramal rendszeres szedése nem túl jójóbbulást
-
biker
nagyúr
általában a sérv nem lokálisan fáj, hanem ott érzed, amelyik ideget nyomja.
Épp nekem a furcsa, hogy nekem a derekam fáj, nem a lábam. a lábam cak néha kicsit zsibbad. de ennyi.a contramalra rászokni nem kellemes, én azt nem nagyon szedtem, diclofenac-ot szedtem, illetve Fentanyl tapaszt kaptam, ami morfium származék, na az kemény volt. elég rosszul is voltam tőle, mégsem volt elég erős, és 1 hónap alatt mégis rászoktam, és kemény volt 3 napig leállni róla
bizonyos helyen lévő sérv pont széklet-vizelet panaszokat okozhat.
ez nem furcsaElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
Leszokni/abbahagyni biztos nem kellemes, gondolom pár napig igen rosszul van az ember, ahogy te is írtad. Szerintem akaraterő, és ennyi, mert utánna ha nem lenne fájdalmam, tuti abbahagynám. Sajnos még így a tabikkal együtt is érzem, hogy fáj.
nem, én arra céloztam, hogy amikor rájöttem, hogy csak azt számolom, hogy mikor tehetem fel az új tapaszt, mert 3 napig van fent egy, és óránként 25ug jön belőle, akkor abbahagytam, innentől 1,5 napig a rendes elvonási tünetek, értsd hányinger, hidegrázás, verejtékezés jött.
Nálad mi a helyzet most? Ha jól emléxem, ahogy olvastam, voltál műtéten, és most megint fáj egy másfél évre rá?
Hát, volt egy nagy javulás, de utána megállt egy szinten, és onnan nem akar jobb lenni.
de bízom benneElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest