Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    válasz F.E.K.. #30800 üzenetére

    Mondjuk ha a rendszergazdajuk mondja, az mar mas teszta.
    A "milyen eros gep" kerdesre meg kb lehetetlen valaszolni a fejlesztes kezdeten. Mert most mond valamit, de aztan ugyis az lesz, hogy mindenkinek van meg egy otlete, aztan a vegen amit kitalalt, az a felere se eleg annak, ami kene. Plane ezekben az npm-el atkozott idokben, amikor egy hello world is ugy kezdodik, hogy behuznak 10.000 csomagot.

    Amugy igen, tudom, van tapasztalat webfejlesztokkel, es hat hogy is fogalmazzak... Az esetek nagy reszeben nem a szakma kremje (tisztelet a nagyon ritka, cserebe annal latvanyosabb kivetelnek). Nalunk is volt olyan, hogy kifutottak a memorialimitbol, sirtak, hogy ez mekkora szar, aztan egy hetig kellett nekik magyarazni, hogy nem, egy fixen 128*72 pixeles divben nem lesz szebb a kep attol, hogy a nativ 4k felbontasu png-t akarjak beletolteni... Plane amikor ugyan ezt bmp-vel akartak eljatszani. Agyfasz.

    Ettol fuggetlenul ha siman fejlesztokent odajonnel hozzam, hogy a te sajat ceges tuzfaladat hogy szeretnem, hogy konfigold nekem ugy, hogy meg masik cegben is dolgozok es azt se tudom nalatok mi merre hany meter, en is csak pislognek, mint hal a szatyorban, hogy mit akar ez tolem. Max tudnek mondani par portot meg IP-t, amit szeretnek, hogy kimenjen, de meg ez se fix, mert ezek a dolgok szazszor valtozhatnak (es valtoznak is) egy fejlesztes alatt.

    [ Szerkesztve ]

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák