Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz totron #30138 üzenetére

    Pedig egy jó válás ismét tinédzsert csinál a férfiból :(
    Célok amihez akár éveket is kell hajtania ezekután : ne a mama hotelben kelljen lakni megint, legyen saját számítógép, idővel saját autó, jah és pár éven belül jó lenne ha a jobb kezét valami nő váltaná fel. Ahogy az elvált (nem sok ilyen van azért) haverokon elnézem, a válás után mindegyik visszautazik körülményeit tekintve nagyjából a 14-18 éves korába. Leszámítva talán annyit, hogy suli helyett melóba jár, de hála a gyerektartásnak és a nullázott vagyonnak, nem nagyon látja a különbséget anyagilag.
    Ma, ha választhatnék, tuti, hogy a nyugati világban nőnek szeretnék születni, ugyanis elképesztő mértékű szociális hálók védik a meggondolatlan hülye egyedeket is, miközben a 26-65 közötti fehér férfiak szépen csendben az új néger kategóriába süllyednek. Mint amilyen én is vagyok. Ma már a PíCí jegyében gyakorlatilag minket vesznek fel a legkevésbé, és még MELLBEDOBÁSsal sem tudunk hatni esetleg a döntésre, cserébe a legmagasabb adófizetése mellett a legminimálisabbb kedvezményekre sem vagyunk jogosultak, ha pedig még család sincs, akkor aztán tényleg jajj ennek a kategóriának. Semmilyen kedvezmény, sehová nem kell. Elgondolkodtam, hogy félszemű néger törpenővé operáltatom magam pár örökbefogadott gyerekkel :DDD

    * egyik haverom pl 2021 elején vált el, most 2023 májusában kezdi lassan kiheverni anyagilag a válást, csakhogy mindez idő alatt folyamatosan Ausztriában kellett dolgozzon, és még ígysem ott tart mint válás előtt csak már legalább méltósága van, nem anyukánál lakik, és egy olcsó autó is lett.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák