Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz HardSanyeee #6 üzenetére
Én meg Operára váltottam FFről, mert a róka hülyeségeiből elegem lett. A Chrome sem olyan rossz, de kevés az addon. Talán, ha majd olyan mennyiségű addon lesz hozzá, esetleg ugyanazok mint az FFhez akkor Chromera váltok. Addigis Opera rulz.
-
fatal`
titán
válasz HardSanyeee #8 üzenetére
Pl. lassú, sok RAMot zabál, minden frissítésnél cseszekedés a kiegekkel, sok idő mire betölt, meguntam ezeket. Opera Out of box tud mindent amire szükségem van, kellően gyors, kényelmes a kezelőfelülete is.
-
fatal`
titán
válasz HardSanyeee #10 üzenetére
Arra gondolok, hogy mikor kijön egy nagyobb új verzió állandóan szarakodni kell a kiegekkel, mert nem kompatibilisek. Megy az tovább is, ha nem zárod be mivel leakel, olykor 500 megáig is felkúszik, meg tovább. Meg sok fül nyitásánál, ha egymás után nyitom őket (pl. itt a fórumon, ahol volt olvasatlan hsz, vagy másik fórumon nyitok ki sok topicot) akkor van mikor fél percre is megfagy az egész böngi. Operánál nincs ilyen
-
fatal`
titán
válasz HardSanyeee #12 üzenetére
A kettes borzalmas volt, nem is használtam FFet csak 3.0-tól. Ha egész nap böngészek az FF-fel és nem zárom be, napvégére nem ritka, hogy több, mint fél gigát zabál. Na mindegy, nekem az Opera jobban bejött, aki akar az használjon FFet, vagy Chromeot, Safarit, vagy, amit akar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell XPS 9305 ultrabook, üzletből, garanciával i5-1165G7 16GBRAM 512SSD 13,3"FULLHDIPS
- ThinkPad X395 üzeti utrabook,üzletből,.garanciával Ryzen7/16RAM/512SSD/FULLHD IPS /LTE
- Bomba áron, üzletből, garanciával, DeLL XPS 17 9710 i7-11800H/16GB RAM/512SSD/RTX3050/FULLHD IPS
- LG UltraFine 27UN83A-W 2 év Gyári garancia +AJÁNDÉK Gyári LG Ergo állvány
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13" Touch Bar 2016 i7/3,3GHz/16GBRAM/512GBSSD magyar bill.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen