-
IT café
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
8zabi
őstag
érkezett meg már valakinek banggood-ról a 3800 forintos 10000 mAh-s Xiaomi Powerbank? már várom nagyon
-
8zabi
őstag
örülök, hogy kezdenek szállingózni a rendelések, remélem az enyém is a közelben van már, köszi mindenkinek
-
8zabi
őstag
válasz maestro87 #20109 üzenetére
aliexpress-en olcsó xiaomi 10000mah-s powerbank szilikon tok, még 4 napig 1.49$
-
8zabi
őstag
tudnátok ajánlani jó minőségű fekete USB 3.0-s hosszabbító kábelt? 1 méteres bőven elég lenne
-
8zabi
őstag
Aliexpress Ugreen USB 3.0 toldó / hosszabbító kábel: minőségi érzet, vastag kábel, van benne anyag
10 munkanap alatt érkezett meg, bár azt írják kínából jön, de én Bécsből kaptam a levélen lévő címzés alapján
-
8zabi
őstag
10400mAh Power Bank External Battery For iPhone Smartphone
16399 USD Sold: 7 valószínű
[ Szerkesztve ]
-
8zabi
őstag
válasz Blaise #48714 üzenetére
tessék, most készítettem, örök topik téma úgyis
Transcend RDF5 kártyaolvasó sebesség teszt / benchmark
USB3.0 + Samsung 32GB microSDHC UHS-1
bocsi Blaise, félre ment
[ Szerkesztve ]
-
8zabi
őstag
BlitzWolf 5 portos nálam se sípol, pedig jó a hallásom, így tűnik az egyik széria nem tökéletes
-
8zabi
őstag
válasz AndrewBlase #62497 üzenetére
az a 8000 mAh 3.7-4.2 volton van meg, de neked 5 volt kell a töltéshez, ezt az átalakítást egy konverter végzi több-kevesebb hatékonysággal
így lesz a 10000mAh-s Xiaomi bankból ~6200 valós, ezt ők az aljára rá is írták, kétszer tudsz feltölteni vele egy 3000-es telefont, nem pedig több mint háromszor
-
8zabi
őstag
válasz Janaboy #171505 üzenetére
oda már 18Gb/s-os kábel kell, nekem egy Unnlink optikai van úton erre a célra és távolságra
[ Szerkesztve ]
-
8zabi
őstag
válasz Tygryss002 #185101 üzenetére
nekem is érkezett már BClear-től szemüveg pár hónapja, 1 héttel rendelés után itt is volt
sima cylinderes, távolra használom, vékony lencsés, kékfény szűrős19 ezer körül volt a végösszeg, van olyan jó mint a 60 ezres magyar optikás, legközelebb is onnan rendelek
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- Ryzen 7 5700X / RTX 3070 / B450 / 16GB vagy 32GB RAM 3600MHz / 256GB + 1TB SSD / 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest