Új hozzászólás Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    válasz DoItYourself #50288 üzenetére

    Nincs nekik. Beállítottam, hogy küldjenek e-mailt, ha lesz készleten.

    (#50275) nimfas Igen, sárgás falon elég nehéz jól belőni a színeket, de az itt is látszik, hogy igazán valós képet akkor sem ad, ha beleőszülök. Vagy béna vagyok. Majd kiderül jobb felületen (kintre vagy vászon lesz, vagy gipszkarton lap :D ).

    Ebben a PRW310-esben - papíron - még erősebb lámpa (210W-os) van, csak ez sem volt raktáron, mire újra lett, addigra meg felárazták egy kicsit (korábban 142,- USD-ért volt fent). Mondjuk most sem megfizethetetlen: 56-57e Ft a vége, szállítással együtt. Ezt választottam 142-ért, de kiderült, hogy nincs, közben meg levették az eu-s kínálatból a CL720-ast is. :O De nem rossz ez a kis UC40-es sem.

    (#50277) nimfas Egy reálisnak tűnő videóteszt a CL720D-ről. Megmutatja a gyenge pontokat is, közelről. Nem nevezném professzionálisnak a körítést, de a lényeg, hogy nagyjából kiderül, mit tud az eszköz.

    [ Szerkesztve ]

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast tabletek (P26T, M40 Plus, M50) és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Új hozzászólás Aktív témák