Új hozzászólás Aktív témák

  • Gyuri27

    félisten

    válasz seniman #26032 üzenetére

    Mindig igazam van.
    Itt vagyok rég óta. Voltak más pörgős off, meg lokál topikok is. Ahol annyi volt a modi, hogy nem jutott a főoldalra meg a hirekhez, tesztekhez ha-ra. Akkor volt foglaltnév, meg fless. Most van más. Az idők változnak. Valami örök. egyszó mint száz, nem jó ha egy topikban élet van. Csípi a szemét embereknek ha van egy jó kis közösség.

    Azt azért halkan mondom, hogy ha több erő, idő, ember lenne a ha-ra fordítva kevesebb lenne a csaló, meg a tolvaj meg a rendőrségi eljárás, meg a csalódott vásárló stb-stb. Talán ott kellene kezdeni a nagy rendrakást.
    Aztán megoldódna itt is a helyzet. Mert akkor ide nem írna senki. Ezen a kedves modik közül valaki nem gondolkozott el véletlenül?

    Én már akkor tudtam, hogy itt baj lesz. Mikor modik részt vettek a topik életében. Jöttek a maradjunk a témánál dumák. Ami nem világos, hiszen ez nem fő oldal. Nem szakmai. Még csak nem is off topik (annál is lejjebb van szerintem).

    Viszont azt fejtse ki nekem valaki. Hogy egy nyilvános, bárki által megnézhető hirdetést mi a zsákért nem lehet linkelni? Milyen prohardveres vagy egyéb törvénybe, jogszabályba ütközik? Mert ha megfeszülök se jövök rá.

    Amúgy meg érik a nagy hülyék off-ja valahol. Át kell menni lokálba oszt csók.

    Trailblazer: helyi hirdetést nem lehet. Szerinted ha beírok ide valamit kell egy percnél több, hogy bárki megtalálja a hirdetést a ha-n? Segítek nem kell.
    Még az egység sugarú lidérc is magára fog ismerni két perc gondolkodás után. Aztán sír ugyanúgy mint ha linkeltél volna. Szóval a probléma nincs megoldva. Már amennyiben probléma, hogy egy díler, nepper, lehúzós majom sirukál.

    [ Szerkesztve ]

    Amd - Radeon - Ryzen

Új hozzászólás Aktív témák