-
IT café
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
seniman
veterán
válasz MK VII #16500 üzenetére
Edigital árlistáján a mai napig fenn virít a GTX690 több mint 300K-ért
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
Trailblazer
veterán
Helyi versenyző:
GTX 950-et keresek!
Márka nem számít, csak legyen 2GB GDDR5, legalább 128 bites!Utóbbi jellemzőkben nagy tévedés nem lehet, mert pontosan annyi... Butított verzióról még nem hallottam.
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
Chaser
legenda
válasz Trailblazer #16506 üzenetére
van abból 4gb és 256 bites verzió is...gtx 970-nek hívják sőt, vqan 6gb-os verziója is
egyik csájna' shopban vannak érdekes vga-k, talán geekbuying, ddr3-as gtx 960 és egyebek_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Trailblazer
veterán
MSI GeForce GT 740 2GB GDDR5 128bit PCI-E(gamer kártya)
Az. Igazi harapós, vérmes erőművész, a pixelek, texelek és shaderek utolérhetetlen bajnoka.
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
MK VII
veterán
válasz Trailblazer #16509 üzenetére
-
föccer
nagyúr
válasz Trailblazer #16509 üzenetére
Ne szívass, 2 giga memória van benne az már bőven elég a full hd felbontáshoz, mégennyitsetucc
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás.
-
MasterMark
titán
Az mennyire korrekt, hogy találok egy hirdetést, ráírok az eladóra, hogy meg van-e még a cucc. Látom, hogy volt belépve, a hirdetést archiválta, de nekem már nem futja válaszolni.
Switch Tax
-
föccer
nagyúr
válasz MasterMark #16512 üzenetére
Korrektnek nem korrekt, de altalanos. Sajnos.
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás.
-
kenwood
veterán
válasz wolfman #16474 üzenetére
Najo,de ott legalabb rogton tudod mondani,hogy igen/nem.
Nalam szinte mindenki ugy kezdi,hogy "szia, mit szamitasz be?".
Megnezem a hardverapros profiljat,termeszetesen 0 aktiv hirdetes.
a jovoben az osszes ilyen ugyanazt a valaszt fogja kapni :
"bontatlan barkoba tarsasjatekot"Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
föccer
nagyúr
-
kenwood
veterán
válasz föccer #16516 üzenetére
Van meg ket kedvenc tipus :
- aki naponta egyszer jelentkezik be,es mindig csak a kerdes felere valaszol.
Ez foleg eladonal vicces.- aki beleirja a hirdetesbe,hogy "okoskodok,fikazok kimeljenek". Az nem baj, hogy ezzel pont az ertelmes embereket sikerul eluzni,mert nem szivesen vasarolnak egy retardalttol,aki mar latatlanban hulyenek nezi a tok ismeretlen vevot.
Az utobbi hasonlo a "tesztpilotak kimeljenek" dumahoz az autohirdetesnel.
Mintha bemennel a lottozoba,es kozolned,hogy veszel egy sorsjegyet,de csak akkor fizeted ki,ha van rajta valami nyeremeny
Ezek komolyan azt gondoljak,hogy emberek tomegesen jelentkeznek olyan auto hirdetesre,aminek a megvasarlasa teljesen eselytelen a szamukra?[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
seniman
veterán
válasz kenwood #16517 üzenetére
Volt régebben egy autókölcsönző,egy Vipert is ki lehetett bérelni náluk,de csak a sebességkorlátozások betartásával.Ki az a marha,aki egy vagyonért ilyet bérel és 90-nel szüttyög vele? Arra bármilyen low-cost omladék talicska megfelel.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
Yutani
nagyúr
válasz MasterMark #16512 üzenetére
Ilyenen még fenn tudtok akadni?
Írd meg neki, hogy bunkó, és felesleges válaszolnia, mert letiltottad. Nyugodtan játssz sértődött óvodást, mostanában ez itt szokássá vált.
#tarcsad
-
wolfman
veterán
válasz kenwood #16517 üzenetére
naponta egyszer jelentkezik be,es mindig csak a kerdes felere valaszol.
Ez foleg eladonal vicces.Na ilyennel találkoztam már jó sokszor. De ez számomra teljességgel felfoghatatlan. Ok, ritkán nézi, de ha van már jelentkező egy portékámra, akkor onnantól csak gyakrabban nézek rá a postafiókomra, vagy nem? Nem, mert az eszetlen ugyan olyan ritkán jön fel az oldalra. Azért zavaró, mert jó lenne az ilyenektől megvenni azt amijük van, de kedvem lenne inkább össze vissza verni.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
SUPREME7
addikt
Na bmeg Nem apró, de azért ez most fájt
Jogsi miatt elmentem orvosi alkalmasságira, de nem a körzetimhez mert szabin van, hanem az egyik közeli háziorvoshoz, erre ez a cégneve a rendelőnek:
Még jó, hogy nem tudtam előbb, mert tuti, hogy nem olyan magabiztossággal megyek be, ki tudja miféle vizsgálatok folynak ott
-
guftabi96
addikt
-
Enzolord
addikt
válasz shteer #16497 üzenetére
Már csak 50k..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
kenwood
veterán
[link]
A hirdetes teljesen rendben van,de az a hozzaszolasBelinkel egy tesztet,amibol kiderul,hogy a leggyengebb nvdia,a 920m alatt vna picivel a dedikalt vga,es lenyegeben 1024X768 low beallitas felett meg a 20 fps is alom kategoria az uj jatekokban.
[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Enzolord
addikt
válasz MK VII #16527 üzenetére
Akkor túl is teljesítette a -30%ot..
Furfangos egy furkó..(#16528) aero2zero kivárunk, és megvesszük 20k-ért..
[ Szerkesztve ]
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
wolfman
veterán
kollégámnak most veszek itt HA-ról egy SETTOPBOX-ot. Srác hirdeti, megbeszéltük, menjen az utalás. Elmentem a bankba, nézem a telefonomon a számlaszámot és akkor látom, hogy nem adott nevet. Rákerestem profiljában, frankó. Leülök pultnál (ismerős van mögötte), mondom a szémot, mondja a nevet, hát nem egyezik. Mondom mindegy, biztos máshogy van. De ma még tudja stornózni ha visszamegyek, járjak utána. Rendben, köszi.
Visszaérek melóba, hív a gyerek, hogy nagyon rosszul hall, de írjam meg neki hogy elment az utalás. Mondom minek, ha most beszélünk? Nagy csend. Hát hogy írd már meg légyszi hogy elment a pénz. Megint rákérdezek, hogy minek írjam meg szövegben, ha most mondom neked, hogy elutaltam? Hát igen, írd meg! Na ekkor picit feszült lettem, hogy nem ad választ a kérdésemre. Érdekes hogy mindent hallott amit mondtam, csak a kérdésre nem válaszolt (mondjuk a nevet egyeztettük, azt mondta ahova kapta). Válaszolni nem tudott, mondta hogy lenyomja majd visszahív. Visszahívott, mondta hogy most jobb a vonal (hápersze). Utána, hogy nem is tudta, hogy megjött a pénz, nem kapott semmi jelzést.Na most kérdem én. Lehet ezzel valami sumákolni, hogy visszajelzek neki privátban, hogy elutaltam, közben nem ő kapja meg konkrétan hanem valaki más (profiljában más név van), aztán felszívódik??? Vagy tényleg ennyire egyszerű a másik fél?
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
kenwood
veterán
válasz wolfman #16535 üzenetére
Van olyan,hogy az egyik fel tokeletesen hall,a masik meg szinte semmit.
Az is lehet,hogy tobb termeket arul,es szeretne nevet kotni a telefonszamodhoz.Azert remelem,hogy nem Vistyanyné Kiss László nevre utaltal
-
customer114
őstag
Nem nagy szám: a hirdetés címén akadt meg a szemem.
-
Syz
senior tag
Beszéltem ma haverral messengeren, kérdezte mit csinálok. Mondtam neki hogy a Prohardveren fórumozok meg hogy mennyi állatról lehet itt olvasni, mennyi debil sztori meg hirdető van. Autósboltban dolgozik eladóként haver és megkért rá hogy mondjam meg nektek hogy sok gyökér vevő is körülvesz minket, mert a héten volt bent nála egy 40 körülinő aki lambada szondát szeretett volna venni az autójához
"Egy nap 24 órából áll..egy rekeszben 24 db sör van..Ez nem lehet véletlen!
-
Enzolord
addikt
Szóramuszifoly gyártmány jó lesz?
-
Chaser
legenda
itt webes hirdetésekről van szó, nem boltos sztorikról
most bent voltam egy ismerős számtechboltos srácnál, bejön egy tag, pénzt hozott, valami hengerfej csere, ide küldték, valamivel szemben, jah..csak a másik oldalon az úgy nem tűnt fel neki, hogy b@szott nagy pc meg stb felirat van az egész ajtón
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
customer114
őstag
válasz Chaser #16542 üzenetére
Itt egy heti kedvenc webes hirdetőm.
-
Chaser
legenda
válasz customer114 #16543 üzenetére
szép sárga, alig lehet 20 éves
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
kenwood
veterán
-
Enzolord
addikt
válasz kenwood #16549 üzenetére
Nem eltévesztette, több, mint valószínű, csak neki ennek volt értelme..
Nagybátyám is Markoló pólónak hívta Marco Polo-t, mert annak látta értelmét...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest