-
IT café
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
QbHead
aktív tag
Kár hogy nem tudom közvetlen belinkelni hogy széttrollkodjátok kár hogy az szar fb piacra töltötte fel
"A chiliszósz nem más, mint határozott fellépésű ketchup."
-
titán
válasz Trailblazer #16053 üzenetére
Aki Facebook bugyrainak mélyére merül, az ne csodálkozzon, ha a mélybe rántják.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
-
zoltanz
nagyúr
válasz norbert1998 #16055 üzenetére
"Nem vagy hülye, csak nincs szerencséd, amikor gondolkozol."
[ Szerkesztve ]
-
snecy20
nagyúr
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
-
Chaser
legenda
A VR itt van, készülj fel ! ASUS STRIX GTX980TI 6GB Bontatlan !
2016-04-13 15:34
A VR itt van, készülj fel ! ASUS STRIX GTX980TI 6GB Bontatlan ! - A VR itt van, készülj fel ! ASUS STRIX GTX980TI 6GB Bontatlan !
Galéria »
Ár: 195 000 Ft
Eladó egy teljesen új,bontatlan ASUS STRIX-GTX980TI-DC3OC-6GD5-GAMING videokártya. A kártyára van 3 év garancia, melyet én vállalok rá és ezt adás-vételiben írásba is adom,de a leendő tulaj is intézheti a garit.
Bővebb infó:[Link]
Az ár FIX !!!már megint megy a hype húúúúúúúúmekkoratutivéteééétel'
nem baj, hogy gb már 190-től van értelmes helyen, ez a strix iponban 220-ért - ehhez van még Farcry Primal kupon + Tom Clancy’s Division kupon -
aztán még beírja az egyik egysejtű - nem lidérc, annak több sejtje van - majd akkor lehet olcsóbban kapni használtan 150-160k ha boltban lemegy az ára
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
-
-
törölt tag
Itteni:
2016-04-13 21:41
AKCIÓ!!! 1TB (1024GB) pendrive eladó több színben, díszdobozban! - AKCIÓ!!! 1TB (1024GB) pendrive eladó több színben, díszdobozban!Ár: 9 990 Ft
-
Trailblazer
veterán
Futottam már bele pár éve kamu 128 GB-os stickbe (húgom vette a legnagyobb licitálós site-ról), hamar kibukott, mikor nem lehetett teleírni, aztán a H2testw-be is beletört a foga. (Végül azért sikerült visszavetetni az eladóval.) Ezek az 1 terás csodák is hasonlóak lehetnek...
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
Chaser
legenda
válasz Erdei88 #16077 üzenetére
nem szokásom magasztalni senkit valakivel keversz
védeni se szoktam senkit, 160k 980 ti-ért nem olyan amit védeni kell, reális elvárás egy olyannál ami pár hónapos, ha régebbi/nincs gar akkor meg hullanak a tizesek részemről_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Erdei88 #16079 üzenetére
biztos...
pont annyira reális, mint a bolti 220k-sat 195-ért "hozzám szól" garival
köszönd meg az illetékeseknek, csináltak valami újat, valami egyedit, ami vakera és lófogás szinten van undorító nyomi designnal és minden dolgot nélkülözve ami régen volt, reális árak pl... - és még ezért fizetek is -_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
aktív tag
Gondolom a 125e forintért árult 6700-at csekkoltátok már..
OEM = alaplap dobozát kidobták, hátlapját elhányták..
-
Chaser
legenda
válasz Erdei88 #16085 üzenetére
- és még ezért fizetek is -
*fizettek
ez arra vonatkozott, ezért a szuper modern, minden eddigi látványvilágot és kezelhetőséget felülmúló, fenomenális, az emberiség életmódját megváltoztató új hw apró felületért és rendszerért fizettek az illetékesek külsősöknek
fizetnék préimum tagságért lazán, már nyitáskor fizettem volna, ha lett volna utalásos megoldás, nem volt
igazából nemrég dőlt el, egy fillért nem fizetek, amíg itt önkéntes terminátor modok törölgetnek ha nekik nem tetszik valami ami egyébként semmibe nem ütközik
így is fizettem/fizetek csak máshogy, pénzzel már biztos nem fogok
fejlődést sztem hagyjuk
2016, mo. vezető it oldala
a privátokat egyesével kell törölni? igen, egyesével, 3-4k különálló privátnál úgy érdekes
akinél több mint 1k üzenetváltás van ott meg próbálkozhatok 10x, mire talán nem áll ki sql hibára a server és tényleg törli, de akinél több van lehet századjára se törli mert belehal
gyönyörű_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
ddr4 igen, arról volt szó, de ahogy néztem ddr3 is leginkább gomb árban van a kommersz, nem kommersz meg ritkán olcsó
múltkor bevásártam' 4 gigás ddr3 sodimm modulokat 4k-ért, örültem egy darabig lesz ha kell, aztán utána néztem 5k br boltban...hihi
ha most új gépet dobok össze egyértelműen ddr4 lesz, legfőképp az ár miatt, gyorsulást nem várok tőle, de minek építkezzek ddr3-ra, most már lassan az lesz a legolcsóbb_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
seniman
veterán
válasz Chaser #16081 üzenetére
Pedig egyre több a "csak rajtam keresztül érvényesíthető" garancia.Most is van így egy 980Ti Poseidon,210ezerért.240 a boltban újan.Ha meg a csókát halálra gázolja a villamos,vettem 200K+-ért gari nélküli időzített bombát.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
Gyuri27
félisten
válasz seniman #16091 üzenetére
Nem kell halálra gázolja. Elég ha eltünik.
Meg ált ezek nagykeres témák. Tehát ha bajod van ő majd intéz valamit. Csak a nagykernél érdekes a gari móka. Jó esetben lebokszolják a gyártóval és kapsz egy barna dobozost. Rossz esetben adnak valamit ami szerintük jó. Na most ha ezt kapod lehet nem lesz öszinte a mosolyod. Nálam garinál meg a pénz vissza eleve nem játszik. Se a 15 napra törekedés. Mert a nagyker külföldre küldi a cuccot nem fogja egyesével. Így lehet 30-60 nap is az átfutás.Amd - Radeon - Ryzen
-
snecy20
nagyúr
-
MK VII
veterán
-
snecy20
nagyúr
Mondjuk még mindig jobb ez így mintha stagnálnának az árak 5 évig.
Bár ahogy nézegettem, proci oldalon rohadtul nincs semmilyen árváltozás - csak az új, bolti cuccokról beszélünk - , az 5820k-m koppra ugyanannyiba megy ma mint tavaly májusban...Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest