Új hozzászólás Aktív témák

  • poffsoft

    addikt

    válasz ksanc #1268 üzenetére

    Egy ügyes kínafon, annyit tudok róla, hogy valószínüleg az ALPS híres gyártmánya, ezen belül no info.
    Azt jelenti a hekkelt, hogy fake telefon (ha a zte v987s-re rákeresel, elég sok találat lesz "sírósrívós" fórumokban (köztük én is)): papíron (pl. antutu szerint) egy MT6589, 1280x720, 1GB/4GB telefon lenne (a többi apróságot hagyjuk, ami nem igaz benne), a valóságban egy MT6572 854x480, 512MB/4GB telefon.
    Az android viszont tudja róla, hogy 1GB ramja van (amiből legjobb esetben is 800+ MB foglalt, de most pl az alkalmazások/tárolt folyamatok lapon -15241216,00 B foglalt, 0,96 GB szabad (miközben így gyorsan összeadva a folyamatok olyan 0,25GB-t foglalnak, vagyis a memó felét).

    A beállítások/tárhelynél az első sor: "Total Memory 4.00 GB" /amúgy magyar minden/.
    Volt már a kezemben pár csájnafon, de ilyet még nem láttam: mindegyik szépen a valós adatokkal kezdi ahogyan te is írod, 3,6 GB (pontosabban ha jól emléxem, korrekten levonja a flash méretéből a system/reco/ egyéb cuccokat, és csak a maradék tárhely méretét írja.)

    tovább:

    Belső tárhely
    2,70 GB
    ...
    Na, itt mindjárt anomália: elég sokáig számol, majd kiböki, a 2,70-ből 0,90 alkalmazások, 0,111 gyorsítótár: elérhető 2,66 ...

    aztán jön a "Telefon memória" Összes hely 62,49 MB, elérhető 14,42 MB (Ez a belső "SD" lesz)

    Ezen túl a gpu antutuban: mali 544 ??? Természetesen valójában Mali MP400 .
    Antutuban 4 mag van, amiről pl. quicksysteminfo elárulja, bármilyen stressznek vetem alá a procit, az extra 2 mag mindig alszik. vajon miért? :D

    Szóval ezek kissé zavarnak (mert amúgy- bár jóval gyengébb, mint a fake szerint lenne, nekem éppen a még használható kategória)

    Én jobban szeretem a /data partíciót a lehető legnagyobbra rakni, hadd pakoljon magának a droid, amit csak akar, tárolónak meg belemegy a külső sd. A belsőn sd-n csak néhány fontos apróság lakik nálam. Hála cappa72 munkájának, ez is sikerült már.

    Igen, az adatokat én töltöttem fel.

    Ami zavar, hogy a számításoknál igen sokat vacakol, marhaságokat ír ki végeredménynek, illetve vannak memóigényesebb játékok, amik minden hibaüzenet nélkül menet közben bezáródnak (Nem FC!) (és másik telefonon hiba nélkül használtam): van egy tippem, hogy az elérhető memória miatt lehet.
    Meg kissé zavar az állandóan alvó két mag is...

    csak ennyi a nyűgöm vele... :B

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák