Új hozzászólás Aktív témák

  • lugosi

    MODERÁTOR

    válasz sasa134 #2409 üzenetére

    Igen, teljesen bevált.
    Egy komolyabb hibám volt vele, amit aztán beazonosítottunk, hogy 98% hogy SIM hiba volt (mivel a régi telefonnal is csinálta ez a sim).

    Valójában inkább olyan gondom van, hogy csomó mindenre nem volt időm. Feltelepítettem a programot, de nincs időm belállítani (pl onedrive, dropbox stb). Jó a dropboxot tegnap megcsináltam, de bő egy hét után jutottam el odáig, hogy az 1 fő magán, és 1 céges email címem mellett a további email címeket is beállítsam. (Ez most munka miatti túlterheltség.)

    Viper-től megjött a hardshell tok, az nagyon jó darab. Pl még a fülesét se próbáltam ki, ki se vettem még. Összesen két fotót tudtam még csak vele csinálni (pl az "új" órámról).

    A Blendet viszont már használom, az irodában is és itthon is. Megint olyan érzésem van, hogy ezt a funkciót gyakorlatilag agyon kellene reklámozni, annyira jó, és annyira jól működik, nem értem miért nem promózzák jobban.

    Egy kudarcélményem volt eddig: beállítottam a dropbox fiókomat, megírtam egy emailt, és csatolás, 2 doc hozzáadása a levélhez a dropbox-ból. És nem csak nem csatolta, de el se ment az email. Kétszer nekifutottam de nem ment. Pedig ez a funkció kellene nekem. Lehet, hogy átmenetileg amíg ki nem derül, hogy ezt mi okozta, amikor ilyet akarok csinálni akkor másolás/beillesztés a memóriakártyára a dropboxból, de sokkal jobb lenne ha közvetlenül is működne.

Új hozzászólás Aktív témák