Új hozzászólás Aktív témák

  • lugosi

    MODERÁTOR

    Basszus. :W

    A Blend-del mennyit szívtam, csak nem akar csatlakozni. Már mindenre gondoltam, biztos azért mert nem gyári kábel. Biztos a tűzfal.

    Nem volt bekapcsolva a lehúzható menüben... Pedig direkt írta is... Jáj. Hát ez ilyen.

    Aztán mikor sikerült, akkor páratokat meg is szpemmeltem rendesen, a gépről írva az üzeneteket :DDD

    Hosszabb ideje ez az első telefonom, amin meg tudom csinálni azt a hihetetlenül bonyolult műveletet, hogy kapok emailben egy csatolt doc-ot, és bele kell szerkesztenem, és visszaküldenem. Elképzelni nem tudom, hogy más platformokon ez miért megvalósíthatatlan (a) vagy pedig miért irtózatosan körülményes (b).
    Hozzáteszem, hogy a másik platform, amit most használok, a WP. És a doc-ot (amire én azt mondom, lehet hogy pontatlan, hogy az MS fileformátuma) nem lehet egy MS oprendszerű telefonon az MS mobilos Office app-jával szerkeszteni, csak megnézni. Nem szeretem ezt a szót, de ez: gáz.

    Természetesen a passporton minden külön bűvészkedés vagy fejvakarás nélkül ment, középen bazi nagy szerkeszt gomb, elmentés, válasz email, egyszerűen csatolás (WP-n... mindegy...) és elküldtem. Oké nem nagy cucc, ha az ember gépközelben van, de ebéd után a burger kingben ülve megcsináltam, és nem kellett emiatt a laptopot előbányászni, bénázni vele, 2 perc volt, annyi idő alatt talán bebootol a gép.

    Ami még kéne nekem, hogy hogy tudok billentyűzetről olvasatlannak jelölni egy emailt, mert gyakran van, hogy elolvasom, aztán olvasatlanná jelölöm, mert gondolkozni kell a válaszon vagy elő kell hozzá venni valami anyagot. Szóval az emailek 80%-át nem azonnal válaszolom meg, hogy tudnám ezt beállítani?

Új hozzászólás Aktív témák