- Megkereste Elon Muskot a TikTok vezetője
- Hiába Musk kritikája, az ausztrálok szerint megoldható a közösségi médiás tiltás
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sikernek tűnik a Xiaomi első EV-je
- DIGI kábel TV
- Proxmox VE
- Vírusirtó topic
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
WinPho
senior tag
Hála az égnek, én thepiratebay-t használok! Mellesleg kár érte.
I don't believe in the moon, I think it's just the back of the sun.
-
nagyúr
Fu, milyen fiatal a srác.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
xmaas
őstag
Nem semmi ilyen osszeget racsapni csoro gyerekre majd eladja osszes szervet de meg akkor se fogja tudni kifizetni egy emberi eletbe hacsak nem megy bankot rabolni , amugy meg remek matekkal dolgoznak ezek a kedves jogvedo szervek kudos nekik
-
doc
nagyúr
most mar ertem hogy mostanaban miert volt olyan hasznalhatatlan az oldal
csurig reklamokkal, egy csomo torrent nem letoltheto mindenfele "jogvedo" szervezetre hivatkozva... -
Zirowe
nagyúr
IH rég nem számít nagynak, részben csak hulladék volt rajta, nem kár érte.
Viszont vicces, hogy mekkora győzelemnek könyvelik el ezt a jogvédők.
Bezár egy, 4jobb jön majd helyette.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
bitblueduck
senior tag
Szerintem nekik bármi jelentős lépés az internet, mint legitim kereskedelmi és innovációs platform elismerése irányába amiről úgy gondolják, hogy 2 forinttal több lesz a profit, de ha készítenének normális filmeket az is valami lenne. De ha még jó is egy film, mint a gyűrűk ura, akkor is hivatalosan masszívan veszteséges 3 milliárd dolláros bevétel mellett, ez is a letöltők miatt van és nem azért, mert nem szeretnek adót fizetni.
An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.
-
Apollyon
Korrektor
Ilyen összegeket senki sem fizet ki. Ezek csak afféle szánalmas próbálkozások a "jogvédők" részéről, akik gyakorlatilag visszaélnek a jogsértés vádjával, miközben kimutatható veszteség nem történt, de megragadnak minden alkalmat hogy ~nulla munkával meggazdagodhassanak.
------
Amikor legutóbb bezárt a btjunkie, akkor sejtettem hogy az ISOhuntnak is egyszer annyi lesz. Bár az IH sosem bővelkedett a jobbnál jobb tartalmakkal, de mégis csak elérte a végzet. A Piratebay-t meg szerintem nem kell félteni, az mögött már egy egész közösség áll, szerintem esélytelen hogy valaha bezár. Mivel nem gyenge reklámbevételeik is vannak, több érdek is fűződik hozzá.
Továbbá bay-ről hallottam olyat is, ami vagy igaz vagy nem, de állítólag tervezik műholdra fellőni a trackert. Gyakorlatilag már így is torrent fileok nélkül operál (néha mégis ott van a torrentekhez a file, de hogy miért az passz), és ha tényleg fellövik műholdra, már nem sok mindent tudnak vele kezdeni...
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
errorcode06
őstag
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
fondorlatos
aktív tag
A százfejű sárkány újabb fejét levágták...vajon nő-e másik a helyére?
-
blade zte
őstag
RIP, első oldalam, ahol megkezdtem az illegális működést az interneten.
Oppo find 7 astro black
-
Gergosz2
veterán
azért a privát oldalak ezrei eltartják az internet sötét oldalát.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
gzbotii
nagyúr
Jó fiatal a csávó
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
enginev3.0
félisten
Szinte sose használtam, de kár érte
Mondjuk igen, rendesen megkárosította a fényűző életet élő film és zeneiparban dolgozók életét, értesülések szerint a két új Yacht mellett alig maradt idejük a régiekreA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
myke01
senior tag
Azért kár érte ,leszedtem anno erről is pár 'dolgot' .Újabb könyvjelzőt törölhetek a "WRZ" mappából .
-
Feketelaszlo
senior tag
A P2P fájlmegosztás hajnalán egy fontos állomás volt - inkább nyílt elérhetősége miatt, mintsem a minőségi tartalmak miatt. Valóban nem volt az utóbbi években jelentős szerepe, inkább a net-szemét gyűlt csak rajta. Azért kár érte, sokaknak kezdődött ott a "kalóz-karrierjük", talán tényleg visszatér egyszer megújult formában.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hmm, a mai napig egy csomó jó cuccot lehetett onnan lehúzni. Kár érte.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
vhunor
őstag
válasz errorcode06 #9 üzenetére
Saját bevallása szerint sincs túl sok haszna ennek, mert az anyagok 95%-a máshol is megtalálható már.
-
bacsis
Közösségépítő
Na jó, egy hülye kérdés!
És tegyük fel, behajtják a zsetont, és a következő lépés mi?
gyere kedves Eminem, teneked kárt okoztak, itt van 3 millió kárpótlás!
Gyere kedves Justin bieber! neke 5 milliót adunk,
Lady Gaga! Tőled is töltöttek zenéket illegálisan, akkor neked 1 millió dollár kárpótlást adunk...tehát akik "megkárosultak" ileltve egy részük, azok között elosztják a zsetont, vagy kié lesz a sok behajtott zsozsó?
-
Ezt a kiadók kapják. Aztán max ők visszaosztanak. Amúgy ezt sok gittegyletet is be lehetne zárni. (Artisjus meg a társai) ők a nagy jogvédők, csak érdemes beletekinteni az elérhető év végi pénzügyi beszámolókba...
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
bacsis
Közösségépítő
és mennyire pontosan lehet megszabni, hogy mely jogvédő lett megkárosítva az elmúlt sok év alatt?
Na és azokkal a jogvédőkkel mi lesz akik időközben bezártak/csődbementek/megszűntek, stb?CPT.Pirk! Természetesen alap hogy nem ingyé dolgoztak.... De azért csak nem nyelik be az összes suskát?!
[ Szerkesztve ]
-
Enxtheone
tag
Egyik kedvenc torrent oldalam, vagyis piratebay mellett szinte csak ezt használtam
-
Akik csődbe mentek, bezártak ők mint jogi személy megszűntek létezni, tehát nem kapnak semmit.
Itt nem szabnak meg semmit, a felperesek kapják a summát. Aki benne volt a perben az kp pénzt, és max ők oszthatják tovább.
Szerk: Már lelőtték Ilyenkor hol van az Anonymus?
[ Szerkesztve ]
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Rickazoid
addikt
Ha már precedens alapok, példát vehetnének az EU-ról. Itt kimondták tudtommal, hogy egy link nem lehet jogsértő, mutasson bármire is.
Amúgy ez gondolom megint megfélemlítés akar lenni. Biztos nagyon megijedt mindenki.
Ezt a rengeteg energiát, amit a kalózkodás elleni "küzdelembe" fektetnek, inkább a legális terjesztés fejlesztésére kéne fordítani. Persze nem lehetne direkt átcsoportosítani az erőforrásokat, de meg lehetne vonni a nagy jogvédőktől a hatalmat, majd odaadni a működtetésükre szánt pénzt a tartalomszolgáltatóknak, hogy fejlesszenek és terjeszkedjenek, de gyorsan.
[ Szerkesztve ]
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
HAL-9000
tag
Az Isohunt 5 éve a nevetséges oldal határait súrolja. Nem kár az ilyenért. A jogvédők boldogok, engem pedig nem érdekelt ez a "torrent" oldal.
Kétféle Apple felhasználó létezik… Aki nem ért a számítógépekhez, és aki nem ért a telefonokhoz.
-
razorka777
veterán
Régen én is innen töltögettem, de annyira soha nem tetszett, remélem a PB megmarad már csak a külföldi sorozatok elérése miatt is.
Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
Spancho
senior tag
Ha külföldi torrentről van szó akkor nálam a Kickass a nyerő
isoHunt-ot nagyon ritkán használtam nem is nagyon zavar a bezárás .A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
pigster
senior tag
Arra lennék kiváncsi, hogy torrent oldalak megszűnésekor mennyivel csökkentik az adathordozók árába beépített jogdíjat. Mivel egyre kevesebb helyről lehet letölteni, így az a logikus, hogy a beépített jogdíj is csökken.
-
Findzs
addikt
és olyankor mi van ha én a boltból megvett dvd -re cd -re írom ki a letöltött zeneszámokat amiken ugye ott a jogdíj?
használhatom legálisan onnantól? ha nem akkor minek van rajta jogdíj?és olyankor mit csinálna az artijust ha az évek alatt megvett cd -ken dvd -ken pendrive -kon lévő jogdíjat peres úton visszakövetelném mondván, hogy csak és kizárólag családi képek dokumentumok tárolására használtam azokat?
[ Szerkesztve ]
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
razorka777
veterán
-
J.J. András
őstag
"ügyében hozott prededensértékű döntés óta egyik hasonló" ... ez így nem jó
a helyes: precedens értékűköszi, ha javítjátok !
'' ...Client Estwood bekaphatja, hóóó....''
-
rt06
veterán
"és olyankor mi van ha én a boltból megvett dvd -re cd -re írom ki a letöltött zeneszámokat amiken ugye ott a jogdíj?
használhatom legálisan onnantól? ha nem akkor minek van rajta jogdíj?"
igen, ez igy legalis
a gond az, hogy torrentezesnel tobbnyire felfele is toltesz, ami viszont mar nem megengedett"és olyankor mit csinálna az artijust ha az évek alatt megvett cd -ken dvd -ken pendrive -kon lévő jogdíjat peres úton visszakövetelném mondván, hogy csak és kizárólag családi képek dokumentumok tárolására használtam azokat?"
kirohognePolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Rickazoid
addikt
1: Ha jól tudom biztonsági mentéshez van jogod, tehát a saját példány saját célra történő egyszeri lemásolása megengedett
2: Szerintem el sem jutnál vele egy perig. Egyik fórumban írtam a CF kártyákat példaként, na, azokon is van jogdíj. Hol és mire használják őket?Sehol, semmireErkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
Jhonny06
veterán
-
deja vu
addikt
Szerintem sem volt vele probléma, én mindig megtaláltam szinte mindent.
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
myke01
senior tag
"Béke hamvaira! "
Remélem a TPB nem jár így egyszer! -
Rickazoid
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS RT-AX57 AX3000 Router
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 128GB Wi-Fi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- CSAK KIBONTOTT! Apple MacBook Air 15" M3 2024 8GB RAM 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest