Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • azbest

  félisten

  válasz Kékes525 #38 üzenetére

  Most épp így érzed. De az utóbbi száz évet nem kéne elfelejteni. Lehet pár éven belül változik a széljárás és akkor származás, ismerős vagy vallási alapon üldözött lehetsz még. De elég, ha valahol egyszer vicceltél valamilyen hatalomra kerülő nevével vagy éppen pont azért üldözhetnek, mert nem csináltál valamit, amit a hatalom szerint kellett volna. De nyugi, majd visszakeresik, hogy születésed óta mit történt vagy nem történt veled.

  Elég csak arra gondolnod, hogy ez a terroristázás is kétoldalú. Ami az egyik oldalnak terrorizmus, az a másik oldalnak hazafias cselekedet. És ez nem fekete vagy fehér, mert a világrendőr hatalom vezet más legitim kormányok gazdasági érdekek szerinti megpuccsolásában és a helyi fogalmak szerint is terroristák fegyverekkel való ellátásban ennek érdekében. Amíg a kívánt érdekek mentén felhasználhatóak, addig felkelők, azután már csak terroristák ők is.

  Azért mert ezt ide leírtam, akár az is lehet, hogy visszafordítanak a reptéren, ha véletlen arrafelé lenne dolgom. Mert nem mindenben értek egyet egy kérdésben és ezért kitalálja valaki, hogy problémát jelentek. Vagy esetleg félreértésből elrabolnak itthonról és talán egyszer előkerülök egy félreeső országban bérelt törvényen kívüli táborból, mint amilyen quantanamo is volt. Ez is bevett gyakorlat.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés