Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
őstag
nagyon vaskosan kevered a szezont a f.....mmal...
az megvan ugye hogy pont azért használjuk a mikorhullámú sugárzást ebben a frekvenciasávban, mert az ételek víztartalmával rendelkező szerves rendszerek esetében pont ez az aminek az elnyelése pont abban a tartományban van ami nem áll meg a felszínen, de az elnyelődése is elég erős ahhoz hogy ne csak átmenjen a matérián hanem ott hővé is hasznosuljon? máskülönben pontosan ott tartanánk hogy tök felesleges sugázozni, elég a légteret bemelegíteni majd a kaja átveszi.
a skinhatás teljesen más kérdés, elektromos vezetőknél áll elő (ahogy írtad is) nem pedig elektromágneses sugárzás elnyelésénél.A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
dabadab
titán
Először az étel külső részét melegíti meg és sajnos a külső részen a sejteket roncsolhatja, roncsolja is. Majd a hővezetés révén kerül az energia az étel belsejébe. Jó eséllyel azért ott marad még valami ehető is.
Bocs, de amit leírtál, az nem a mikrohullámú, hanem a tök hagyományos sütő, mert az működik úgy, hogy a benne lévő forró levegő tényleg csak az étel felszínét melegíti és az adja tovább a hőt - ellentétben a mikrohullámmal, ami behatol az ételbe.
Azért ennyire alap dolgokon elbukni a világ megfejtése közben...DRM is theft
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen