Új hozzászólás Aktív témák
-
Ja, az ilyen védelmeket szokás megkerülni
BTW hálózat felől is törhetőek eszközök, stb.Mutogatni való hater díszpinty
-
"Mindegyik ország megfigyelhet akár újságírókat is, még akkor is, ha a direkt36 újságírói azt sugallják, hogy nem."
Nem arról van szó, hogy nem tehetik meg, csak hogy kulturáltabb helyeken nem szoktak ok nélkül, pláne nem úgy, hogy valaki csak úgy azt gondolja, hogy hopp, nézzük meg, mi van a Béla telefonján." Nem bűnmentes egyik újságíró sem, "
Ez viszont így marhaság. Ha olyasmit követ el, ami miatt meg kell figyelni, akkor OK, de defaultból egy mezei oknyomozó nem indok erre.A D36 meg egy nemzetközi csoporttal együtt nyomozott Pegazus ügyben, és elég sok minden ki is derült.
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
"Igen. Amiatt van a brüsszeli bürökraták telefonján Pegasus, vagy a spanyol képviselők telefonján Pegasus "
Forrást Amúgy valamit a spanyolokról talán hallottam, de az sem biztos, hogy legális állami akció volt, tehát ezeket nem a saját titkosszolgálatuk figyelte meg (pláne nem ilyen gagyi cuccot használnának).A D36, mint mondtam, egy nemzetközi csoport tagja volt, ezt pontosan lehet tudni, hogy kikkel nyomoztak közösen.
"Érdekelne a biztos infód, hogy tényleg mezei oknyomozók. Tudod, tűzbe tennéd-e tényleg a kezed értük?"
Miért, az nemzetbiztonsági kockázat, hogy korrupciós ügyeket tárnak fel? Bár bizonyos szempontból igen.
De az elég öngól lenne, hogy mutogatják magukat public újságíróként, miközben sötét dolgokon ügyködnek[ Szerkesztve ]
-
"Tényleg, erre képtelen volt bármely más oknyomozó portál? "
Hát most mondod, hogy akár külső segítséggel Mivel azzal volt. Tudod, csapatmunka.
BTW a linkek tök jók, hasonlót olvastam máshol - de senki nem mondta, hogy az adott országok hatóságai használtak volna Pegasust a saját állampolgáraik ellen." akikről senki nem hallott, látogatottsága nulla (amikor találtam adatot a napi lekérdezés pár1000 volt). "
Azért azt tudod, hogy a komolyabb anyagaik nem a saját oldalukon jelennek meg?Na mindegy, asszem ez egy felesleges beszélgetés.
-
"Itthon sem tudjuk, hogy ki figyelte meg az újságírókat."
De, mivel itthon csak 1 szolgálatnak van Pegazusa, és ezek az újságírók csak a magyar kormánynak lehetnek érdekesek
A brüsszelieket nyilván nem a magyarok, de csomó másik szervezet lehetett."A spanyoloknál is hagyománya van az ellenzék megfigyelésének? Brüsszelben az uniós politkusok megfigyelésének vannak hagyományai?"
Pont ez az, hogy nincs.A Szíjjast lefotózó csókát meg már azelőtt figyelték, hogy lefotózta volna. Nem mellesleg nem tudta, hogy kit kapott el.
Szóval a francot nemzetbiztonsági kockázat, csak a maffia parázikMutogatni való hater díszpinty
-
Jó, hát ha neked ez ragadt be a cache-be, akkor ez ragadt, nincs mit tenni.
@hallador : Hát nyilván ha itthon nem bizonyítható, hogy az az egy szervezet volt, akinek van Pegazusa, meg még a megbízó érdeke is, akkor ettől függetlenül Brüsszelben bizonyítható Nem érted?
[ Szerkesztve ]
-
-
-
""30-40 év alatt semmit nem lépett előre ez a szakma???"
Konkreten emlekszem hogy 30 evvel ezelott mindenki tapsolt annak, hogy sikerult grafikusan programozni az akkori VGA-t. "
WTF, 30 éve ilyeneket simán írtak az emberek assemblyben, X is volt már, Windows is. PC-re. Pár évvel később már én is ilyeneket írtam (30 éve még nem volt PC-m, 1-2 évvel később lett.)Attól meg, hogy minden bonyolultabb lett, még igaz az is, hogy a termékek minősége zuhanórepülésbe kezdett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogsik - tanuljunk vezetni
- Diablo IV
- Jogász topic
- Steam topic
- Apple notebookok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Minimalista pénztárca - Focx C2 Advanced
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- moongoose: Vissza a jövőbe film Peabody fészere baki.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen