Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

 • Sanya

  nagyúr

  válasz hcl #9 üzenetére

  "Nem arról van szó, hogy nem tehetik meg, csak hogy kulturáltabb helyeken nem szoktak ok nélkül, pláne nem úgy, hogy valaki csak úgy azt gondolja, hogy hopp, nézzük meg, mi van a Béla telefonján."

  Igen. Amiatt van a brüsszeli bürökraták telefonján Pegasus, vagy a spanyol képviselők telefonján Pegasus és emiatt figyelte meg Angela Merkelt USA, mert ezek nem kultúrországok.
  Érdekelne, hogy melyik kultúrországra gondoltál. Kína? Oroszok?

  "Ez viszont így marhaság. Ha olyasmit követ el, ami miatt meg kell figyelni, akkor OK, de defaultból egy mezei oknyomozó nem indok erre."

  Érdekelne a biztos infód, hogy tényleg mezei oknyomozók. Tudod, tűzbe tennéd-e tényleg a kezed értük?

  D36 egy névtelen újság, nem nyomozott ő senkivel. Egy névtelen újságnak nincs akkora tőkéje, hogy egy ilyen nyomozást elvégezzen. A direkt36 amiatt került a képbe, mert aki felfedte a Pegasus szoftvert, ő nem akarta, hogy kiderüljön a kiléte. Nem ő akarta megszellőztetni.

  Egyébként meg persze, egy napi 10.000 fős látogatással bíró weboldal, 1%-os adótámogatásból fedezte fel a pegasust. Én tökre elhittem.

  A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!

 • Sanya

  nagyúr

  válasz hcl #14 üzenetére

  Brussels Behind the Scenes: Opération Pegasus (brusselstimes.com) --> Brüsszeli szövetségi rendőrség is használja.
  Exclusive: Senior EU officials were targeted with Israeli spyware | Reuters Brüsszeli büroktratákat is megfigyelnek vele.

  Tényleg csodálkozom, hogy elhiszed, hogy a direkt36, mint névtelen súlytalan újság önmagától, akár külső segítséggel ezt a munkát el tudja végezni. Tényleg, erre képtelen volt bármely más oknyomozó portál? A nemzetközi csapat elkezdett keresni egy újságírói portált, és megtalálta a direkt36-ot, akikről senki nem hallott, látogatottsága nulla (amikor találtam adatot a napi lekérdezés pár1000 volt). Valami fantasztikusak a SRÁCOK.

  [ Szerkesztve ]

  A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!

 • Sanya

  nagyúr

  válasz hcl #18 üzenetére

  Ez igaz, de akkor itthon a kormányunk használta a saját államporgáraik ellen, míg máshol ezt tutira nem ők voltak :D
  Itthon sem tudjuk, hogy ki figyelte meg az újságírókat. Azt tudjuk, hogy fel voltak telepítve a telefonokra az NSO kémszoftvere és a kormányunk használta.

  Brüsszelben is tudjuk, hogy a rendőrség használta és megfigyeltek valakik politikusokat.

  A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!

 • Sanya

  nagyúr

  válasz hcl #24 üzenetére

  Tehát, mivel nálunk hagyománya van a megfigyelésnek, és a kormány bevallotta, hogy használt a titkosszolgálat Pegasust, akkor ők voltak. Mivel spanyolországban nincs hagyománya a megfigyelésnek, Franko tábornok nacionalista diktatúrája1939-től 1975-is nem végzett semmiféle megfigyelést, ellenzéki politikus, újságíró kivégzéseket, mert ezt most tagadnunk kell, így ők szentek. A belgák nem végeztek népirtást afrikában, ők is szentek, így nem ők voltak. csak a patás figyelhetett meg embereket, úgy hogy az unió nyomoz spanyolban és a belgáknál is. De persze erről elfelejtett írni a magyar sajtóorgánum, mert ez a jelen magyar politikai helyzetbe nem fért bele ( jobboldalon jelenleg védekezés történik, a bal oldal meg okádja a fost a jobbra, hogy csak és kizárólag miatta van háború és infláció, meg egyebek).
  Ezek a véletlenek is gyanúsak.

  De hogy vissza a topikhoz, mert már masszívan a politika topikba való témákat feszegetünk, ez egy jó kezdeményezés, kár hogy nem fog érni semmit sem. Erre is lesz lyuk, ezt is megtörik majd. De legalább hamis biztonságérzetet kelt az emberekben ( mint ahogy a feketepiacon a leginkább megfigyelésbiztos telefont a titkosszolálat készítette, hogy megfigyelje a maffiát. :D) Ezen ugyanúgy átjár majd a 3 betűs bármely szolgálat.

  [ Szerkesztve ]

  A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!

Új hozzászólás Aktív témák