Új hozzászólás Aktív témák

 • hallador

  addikt

  válasz Sanya #23 üzenetére

  Ok, akkor ezek szerint mindenki védett személy, akárhol, akit mondjuk Te annak gondolsz. Milyen védett személy, Te honnan tudod ki az a védett személy? Én ezt eddig hülyeségnek gondolom amit írtál.

  Tehát ha én tegyük fel meglátom valamelyik ilyen kiváló "hazafit", és leírom a face-n hogy itt és itt láttam tolvaj bandit akkor én is bűnöző lettem, mekkora hülyeség már az?
  És ennek minden esetben utána kellene nézni? Szerinted Magyarországon a Stasi üzemel vagy mi?

  ( a vezető politikusok minden országban védett személyek).

  Ahha, akkor ugye minimum lezárják az összes Váci utcai vendéglőt lezárnak, ha egy ilyen szerintedi bohóc méltóztatik ott ebédelni? Vagy mi, ez már Bayer Zsolt szint.

  A spanyoloknál is hagyománya van az ellenzék megfigyelésének? Brüsszelben az uniós politkusok megfigyelésének vannak hagyományai?

  Semmilyen bizonyítékot nem mutattál még, hogy ki a fene figyelte meg őket, mert azt tudjuk, hogy a magyar újságírókat ki. Hiszen elmondták, hogy az bizony az állam volt.

  Bárhogy csavarhatod ezt, nagyon nem ok, hogy ez így működik, mert elfelejtettek szólni, hogy figyelhetnek, azt értem, hogy benne van a pakliban.

  A másik, hogy nem az a baj szerinted, hogy ez megtörtént, hanem ez, hogy leleplezték, jó magyar szokás szerint, nem az a baj, hogy lopott valaki, mert az az alap a magyar néplélekkel, hanem az, hogy rájöttek.

  Itthon sem tudjuk, hogy ki figyelte meg az újságírókat. Azt tudjuk, hogy fel voltak telepítve a telefonokra az NSO kémszoftvere és a kormányunk használta.

  [link]

  Igen nem tudjuk ,vagy inkább, ha csak a Bayer show-t nézed akkor ott nem volt ok. Csak ha való világot akkor nem, érzed, hogy ennél nagyobb badarságot nem írhattál volna...

  Brüsszelben is tudjuk, hogy a rendőrség használta és megfigyeltek valakik politikusokat.

  Erre nem volt még semmi bizonyíték.

  Értem én, hogy megint azzal jössz, hogy ki mit csinált amit bizonyítani nem tudtál, de hogy otthon mekkora szarházi kóklereket gondolsz Te védett személynek azt még nem tudom, ki kapott házat a vár negyedben, vagy ki tud jobban másra mutogatni? Vagy ki tud jobban hazudozni?

  Mert hát ezt sem tisztáztad még.

  Ez probléma. Nálad nem mondjuk az látszódik, de mennyivel korrektebb lett volna, ha kiállnak és annyit mondanak, hogy most már úgy működünk, mint Oroszország és ennyi.

  [ Szerkesztve ]

  The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]

Új hozzászólás Aktív témák