Új hozzászólás Aktív témák
-
ittakary
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #8909 üzenetére
hát fater, el kell keserítselek, hogy továbbra sem zafír az amit az apple használ
valami ipari zafírt használnak, ami minőségben meg sem közelíti a rendes zafír karcállóságát
mondja a csávó is hogy a hővezető képességet vizsgáló eszköz, amit használ jelzi a zafír jelenlétét, de valamiért mégis karcolódik
vicces, hogy úgy zárja a videót, hogy nem érdemes megvenni a Watch-ot csak a zafír kijelző miatt, mert alig nyújt többet mint az üveg..
[ Szerkesztve ]
-
-
atees
őstag
Én S3-ről váltottam S4-re szerintem sokkal jobb, gyorsabb, nagyobb kijelző, gördülékenyebb. Nem lépnék vissza.
Viszont jobban karcolódik, már van 3 szép karc a kijelzőn, pedig azért oda figyelek rá.Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
B-L-A-C-K
titán
S2 vs S3 között jelenleg nagy a difi?
-
freelanced
addikt
-
Serpiko
addikt
válasz freelanced #8918 üzenetére
Szerintem ezzel nem lehet gondja simán bírja ez gondolom mint s4 tulaj.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
freelanced
addikt
válasz Serpiko #8919 üzenetére
Valóban? Jó lenne egy ilyen óra ami bírja az úszást. Programok terén mennyire van ellátva, mennyire használható? Van tapasztalatod ilyen téren?
ittakary
Értem, köszönöm. És ez az előző modellekre is igaz?
Csak azért nem voltam biztos benne, mert tudom, hogy például az iPhone-t nem javallott vízbe vinni, hiába vízálló, sokaknak volt vele gond, ment is vita erről a topikjában. De örömmel hallom, hogy az óránál nincs ilyesmi.
[ Szerkesztve ]
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
ittakary
nagyúr
válasz freelanced #8918 üzenetére
bármennyit úszhatsz benne, vízálló
-
Serpiko
addikt
válasz freelanced #8920 üzenetére
Annyit tudok s4 50 méterig vízálló. Van itt pár arc aki abban fürdik meg néha úszik. Nem írtak semmi olyat hogy gond lenne vele. Beépített appokat használok rajta edzeshez nekem tökéletes. Viber van rajta meg e-mail ezeket használom gond nélkül.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Serpiko
addikt
válasz #53955904 #8923 üzenetére
Négy hónapja van meg nincs karc rajta vigyázok rà. Ha lesz rajta én úgy vagyok vele ez használati cikkk az óra van értem nem én az óraért. Telefonom SE ugyanígy bánok vele csupán pár apróbb karc van rajta nehéz észrevenni. Alapjáraton vigyázok a cuccokra.
[ Szerkesztve ]
-
Ļantos
aktív tag
-
tuzpenge
őstag
Nem a legjobb kép, mivel nem kivehető hogy szösz vagy karc van rajta. Szerintem van rajta egy pár kisebb karc de az gondolom kartávolságból nem észrevehető, és te sem nagyítóval keresed rajta ezeket.
Inkább én arra lennék kíváncsi, hogy akinek elvileg zafírüveges van annak hogy néz ki "makrózva" az üvege!ˣ
-
_Balee_
aktív tag
Szerintetek, hogy mutat?
40 mm-es Series 4.
Nagyon vékony a csuklóm, szóval szerintem a 44-es nagyon hülyén mutatna.
Az természetes, hogy csak akkor érzékeli a telefont, ha a közvetlen közelében vagyok? Sőt, ha az emeleten vagyok (elég nagy a belmagasság) sem érzékeli telefont. A munkahelyen nincs Wi-fi, így csak a bluetooth-s kapcsolat jöhet szóba.
Érdemes rá venni kijelzővédő fóliát?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, Asus RTX 4080 ROG Strix OC, LG 34GN850-B, PS5 Pro, Xbox Series X, Nintendo Switch Oled, LG OLED 77C21LA, Steam Deck Oled 512 Gb, PS Portal
-
azur
tag
Egy kis segítséget kérhetnék, valamilyen oknál fogva nem tudom levenni, cserélni az óra szíját nem lehet benyomni a kis pöcköt és így nem csúszik ugyebár ki a szíj de furcsa, hogy egyik oldalon sem? Nincs valami trükk rá hogyan tudnám benyomni a kis pöcköt, hogy letudjam venni a szíjat?
-
tepenzed
őstag
válasz Downsampling #8933 üzenetére
szerintem sem, kb 40 méterre van a telefonom a kondiban fal van közöttünk ráadásul szekrényben van és még így is érzékeli.
[ Szerkesztve ]
-
Gergi
senior tag
válasz szabonorbkk #8936 üzenetére
Én a 40esre szavazok.
-
Ļantos
aktív tag
válasz szabonorbkk #8936 üzenetére
Kisebb kell oda.
azur Erősen, körömmel kell. Menni fog az.
Más. X-re felraktam ma egy szilikon fóliát, eddig jó. Letört a Nillkinem sarka, ez volt otthon. Nem szedi az ujjlenyomatot, szépen illeszkedik. Órára is ilyet rendeltem, ebből kiindulva jó lesz. Szép fényes, nem butítja le a kijelzőt.
-
Gabady
aktív tag
Én 2 hónapja nyúzom az S4-em, amióta megvan csak töltés erejéig vettem le, és karcmentes...
*** Megane 2 2.0 16V *** iPhone 15 Pro - Airpods Pro 2 *** DellbookPro15,2 i5-6300U - 16GB DDR4 - UHD 520 - 500GB NVme *** Ryzen 7 5700X - 32GB DDR4 - RX6950XT - 2x2TB NVMe - 2TB HDD ***
-
-
Ļantos
aktív tag
Rakjatok már fel ezekről a karcmentesekről makrós képet
-
tuzpenge
őstag
válasz concrete86 #8945 üzenetére
Viccnek szántad, de nem biztos hogy az. Nem az óra részen, hanem a szíj részén lehet hogy valóban "berohadt" mondjuk víz / izzadság miatt egy nem minőségi szíjnál amit jó ideje nem basztatott senki.
ˣ
-
zeus_2k14
senior tag
Köszi.
Amúgy ki milyen védelmet használ az óra védelmére? Vagy egyátalán semmit ? Rettegek, hogy megkarcolom..
-
domerator
veterán
Szerintem nyugodtan tedd langyos folyóvíz alá és közben próbáld nyomogatni azt a pöcköt. Az óra úgyis vízálló és ha tényleg egy éve rajta van a szíj, akkor eléggé bekeményedhetett oda az izzadsággal vegyes kosz.
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
tboldi
nagyúr
válasz zeus_2k14 #8947 üzenetére
Én ilyen nano löttyel (Spigen glas.tR) kezeltem le 3 hónappal ezelőtt, egyelőre működni látszik a dolog, mert nincs rajta egyetlen karc sem. Bár alapvetően próbálok is vigyázni rá, de óhatatlanul is sikerül néha odaverni ehhez-ahhoz.
Makróképet sajnos nem tudok lőni, éppen kórházban vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gumi és felni topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- LEGO klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Politika
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...