Új hozzászólás Aktív témák
-
Serpiko
addikt
válasz mr.tamasbiro #8202 üzenetére
Minden ki így hordja ahogy neki tetszik. Vannak furcsa dolgok de a működést nem befolyásolja szerintem hogy merre van a korona aztán a fene tudja.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
tuzpenge
őstag
válasz mr.tamasbiro #8202 üzenetére
Bal felül hogy lehetne? Két opció van csak (hacsak nem építetsz egy külön órát az apple mérnökökkel): az óratest jobb oldalán fent, vagy az óratest bal oldalán lent. Szerintem egyéb opció nincs!
ˣ
-
Ļantos
aktív tag
válasz mr.tamasbiro #8206 üzenetére
Akkor lesz pont bal alul.
-
tuzpenge
őstag
Nem jól mondod hidd el / próbáld ki!
Csak az a két verzió van amit írtam!ˣ
-
mr.tamasbiro
őstag
Akkor lesz majd valahogy.
Majd megírom mi lett.. -
Serpiko
addikt
válasz mr.tamasbiro #8209 üzenetére
Izgatottan várom mert nem értek már semmit a koronás dologból. Lol
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Serpiko
addikt
válasz mr.tamasbiro #8211 üzenetére
Király izgulok!
-
tboldi
nagyúr
4 (2x2, 2² - kinek hogy tetszik) lehetőség van:
- bal csukló, Digital Crown jobb felül
- bal csukló, DC bal alul
- jobb csukló, DC jobb felül
- jobb csukló, DC bal alulHa bal felül lenne a DC, akkor az így nézne ki.
-
Serpiko
addikt
válasz mr.tamasbiro #8218 üzenetére
Nem az utolsó kép a bal felül a dc.
-
bgabek
tag
válasz mr.tamasbiro #8220 üzenetére
Bal felül nem tud lenni a DC. (Csak úgy, ahogy Tboldi utolsó képén)
-
Serpiko
addikt
Ja akkor bocsánat ezt benéztem.
-
tboldi
nagyúr
Teljesen mindegy, melyik kéz, vagy bal alul van a DC, vagy jobb felül. De tessék, csináltam neked egy újabb képet, hogy milyen lenne, ha bal felül lenne jobb kézen. Lelövöm előre a poént, pont ugyanolyan, mint a balon.
Egyébként meg mit akarsz rajta beállítani, amikor ehhez az ő telefonjára lesz szükség? Mivel meglepetésnek szánod, nem hiszem, hogy el tudod kérni tőle úgy, hogy ne szerezzen róla tudomást.
[ Szerkesztve ]
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok
Apple Watch Nike+ GPS, 42mm, ezüst színű alumíniumtok platinaszín-fekete Nike sportszíjjal (mql32mp/a) ... ez a fajta óra, ez 2017.őszén jelent meg, mikor a Series 3?
-
koxos:8]
senior tag
Üdv!
Vennék most egy apple watch-et de eddig androidos okosóráim volták.
Használtan szeretnék venni, de ezeknél mire érdemes oda figyelni, illetve megnézni vásárlás előtt?
Mert teljesen amatőr vagyok ilyen szempontból még.
Illetve ennél is lehet custom számlapokat rá rakni, és módosítani?[ Szerkesztve ]
-
Serpiko
addikt
válasz koxos:8] #8234 üzenetére
Lehet berakni szaklapokat amilyet akarsz. Ha megteheted akkor s4 vegyél az a legújabb nekem is az van nagyon jó. Vagyis használtat vennél itt feljebb irt egy kolléga hogy van neki eladó.
[ Szerkesztve ]
-
Ļantos
aktív tag
válasz koxos:8] #8234 üzenetére
Nem lehet rárakni számlapokat, csak abból tudsz válogatni ami az órán található. Ha veszel, akkor max 1-2 éveset érdemes mivel a régebbieknek az akkuideje már nem az igazi. Amennyiben van rajta fólia akkor azt szedd le és nézd meg alatta a karcokat mert fólián át nem látszódik.
A hármas szériát érdemes megvenni, az előtte lévők még elég lassúcskák voltak. A négyes változat még nem olcsó, egy ilyen drága terméknél ha csupán 10-20ezer forinttal lenne kedvezőbb a használt, akkor érdemes ezt az összeget még összespórolni és újat venni.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Igazából elsőre azért gondoltam valami olcsóbb használtat, hogy ki tudjam próbálni, hogy milyen is az óra, sajnos nincs egy ismerősömnek sem, akitől el tudnám kérni.
Akkor ha akcióban lesz veszek 3-as vagy 4-es szériát, és ha nem tetszik akkor vissza tudom küldeni legalább.
A számlapoknál gondoltam, hogy nem lehet annyira változtatni mint androidnál, de azt hittem, hogy lehet rá rakni valahogy egyedieket. -
senior tag
válasz Serpiko #8241 üzenetére
Nekem is rajta volt gyárilag úgy emlékszem, csak letöröltem, mert akkor még haszontalan volt.
Tényleg nem sok féle számlap van, de legalább a színeket lehet sokféleképpen változtatni.
Kár, hogy nincs olyan mint a g-schock órák is, hogy egyben van az analóg és a digitális.Androidnál az a kedvencem.[ Szerkesztve ]
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok
Na sikerült elhoznom a mai nap az órát. Kérdésem lenne. Tud valaki Series 3-hoz Camouflage szíjat valahonnan? Nagyon tetszik, rendelni akarok .
Képet linkelem :
Köszi
-
tboldi
nagyúr
-
-
Norbi27
aktív tag
Sziasztok
Jelenleg egy Polar M400 órát használok futáshoz. Gondolkodom rajta, hogy lecserélem egy AW S3 vagy S4 -re. Érdeklődni szeretnék, hogy használja-e valaki az órát futáshoz. A jelenlegi órám nagyon pontosan méri a távolságot az Apple óráról viszont vegyes tedzteket olvasok. Van-e valakinek tapasztalata, esetleg a Polar Beat nevű alkalmazással. Azért használnám ezt, mert évek óta a Polar Flow-ra töltöm fel a futásaimat, ezután is ezt szeretném
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest