Új hozzászólás Aktív témák
-
Rage47
veterán
válasz Downsampling #7799 üzenetére
azt ne felejtetsd el hogy sirivel csak angol üzenetet lehet küldeni
-
Downsampling
senior tag
Hol írtam, hogy mást szeretnék???
De köszi!(mondjuk az üzenetküldés szerintem még nem annyira életszerű (ha még a Runtasticot is Fantasticnak "hallja" időnként - persze, nem biztos, hogy én jól artikulálok), de több szót egy más után diktálni, pl. autóvezetés közben. Szerintem üzenetküldéskor marad egyelőre régi módszer...)
Amúgy pedig néha nagyon pontosan ejti ki a magyar szavakat: Édesanyám "anya"-ként van mentve, igaz kétszer is, mert két mobilja van. Amikor mondom neki Call anya! Akkor visszakérdez: "Wich Anya?" És szó szerint úgy ejti, ahogy mi.[ Szerkesztve ]
-
Serpiko
addikt
válasz Downsampling #7799 üzenetére
Köszi akkor már kettőt tudok is. A zene azt hogy indítok héj sziri music on? Mondj meg párat. Az üzenetben gondolom SMS-t küld.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Serpiko
addikt
válasz Downsampling #7804 üzenetére
Na majd holnap szöszmötölök vele most megyek dolgozni lassan. Vagyis pontosítok csak bemegyek. Lolipopinyo!
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
FIREBLADE78
addikt
válasz freelanced #7800 üzenetére
Állandóan rakosgatod a simet ki-be? Àh. Habár jobb is,hogy hülye phonet viszel. Nekem másnap a faszbukom és messengerem felrobban.
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
moleculez
veterán
Siri-t én sokat használom. Pl számoltatok vele, jegyzetelek, hívok, valutát váltok, tényleg bármit. Múltkor fel kellett hívni egy ismerőst Amerikában, nem voltam benne biztos, hogy hány óra van Floridában, megkérdeztem. Milyen messze van x-y-tól... Mindezt az órámmal. Megtanítottam Sirinek ki a feleségem, így már azt mondom, call my wife. Drive me home, nyitja a mapsot a hazaúttal. Sorolhatnám.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
tuzpenge
őstag
A mediamarkt jól kinullázhatta a készleteket a hétvégi akciójával mert már a 4-es szériát le is vették a kínálatukból...Kíváncsi vagyok megkapom e egy hónapon belül amit rendeltem szombaton vagy egyáltalán megkapom e?
ˣ
-
Ļantos
aktív tag
-
Csabee.
nagyúr
-
freelanced
addikt
-
tuzpenge
őstag
válasz freelanced #7820 üzenetére
Szerintem nem lesz nagy akció rá, tekintettel arra hogy alig van készlet és így se tudják kiszolgálni a népet.
Szerintem ez a mostani akció elég jó volt, ettől nagyobb nemigen lesz a közeljövőben, inkább csak jövő tavasszal-nyáron talán. Persze jós én sem vagyok csak tippelek.ˣ
-
tuzpenge
őstag
Sziasztok!
Egy gyors kérdés: az óra a telefonon beállított emlékeztetőket is képes jelezni (nem a naptárbejegyzést, hanem a reminders-t)? Mert a mostani az elég hektikusan jelzi, talán 30 alkalomból egyszer (bár ez nem apple watch).
Köszönöm a választ!Szerk: Köszi mindkettőtöknek! Ezek ultra gyors válaszok voltak.
[ Szerkesztve ]
ˣ
-
jilian
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Nocsesz1
senior tag
Nektek a Viber bejövő hívásokat át adja az órára?
HAJRÁ VIDI !!
-
tyuxy
tag
Sziasztok!
Van aki esetleg tud nyilatkozni nekem egy olyan kérdésben , hogy van lényegi különbség a series4 és a nike + modell között?? Gondolok itt arra, hogy a nike + is tud viselkedni sima series 4 ként? tehát a számlap (kezdőkép) nem tudom hogy nevezik pontosan legyen olyan mint a sima 4 nek? Nem volt még apple watchom és nem is igazán találtam olyan videót cikket leírást ami konkrétan ezt a kérdést megválaszolná!
Csak mert ha a nike+ is képes úgymond sima series 4 ként viselkedni leszámítva azt a pár appot , akkor úgy gondolom hogy megéri inkább a nike+ -t venni..
Bocsánat, hogy kicsit hosszúra sikeredett remélem nagyjából érthető a kérdésem!
M.offra tettem mert nem tudom mennyire vág ide a kérdés de máshol még nem kaptam választ !
iPhone 11 pro max
-
Downsampling
senior tag
válasz tepenzed #7837 üzenetére
Sziasztok!
Nekem még alig több mint egy hete van csak ilyen órám, pont az 5.1 frissítés előtt érkezett meg.
Valaki anno írta, hogy az óra kicsit nagyvonalúbb a megtett út hosszában, lépésszámban, és talán abban is, hogy mennyi kalóriát számol.
Akkor én azt írtam, hogy nem fedeztem fel különbséget. Tegnap azonban voltam egy hosszabb útvonalon, olyanon , amin korábban már szintén nagyon sokszor, s tudom, hogy 6,3 kilométer hosszú. Nos, ez tegnap 6,5 kilométeres lett, pedig visszanézve az útvonalat, ugyanúgy nem volt kitérő, mint máskor sem.
A Runtasticot használtam. Amivel korábban mindig az volt a bajom (most is ez), hogy elég különleges logika (algoritmus) szerint számolja az elégetett kalóriát. Ha ugyanazt az útvonalat (és most itt tényleg centire ugyanarról az útvonalról van szó) lassabban teszem meg, akkor mindig több kalóriát számol. Mintha azt sulykolná az emberbe, hogy ha lassabban haladsz, akkor több kalória megy el (le). Más programoknál (l. Nike Run Club) ezt nem figyeltem, meg, lehet, hogy az is ezt csinálja, nem tudom. De ez szerintem eléggé vicces. Én nem is veszem figyelembe a kalóriaértéket, ez szerintem egy parasztvakítás.
Az meg, hogy ugyanaz az útvonal anno WP10-zel (Runtastic-kal) 6,1 kilométer volt, IPhone-ra váltáskor 6,3 lett, most pedig órával 6,5, hát nem tudom... Lassan jobban járok, ha veszek egy sima mezei mechanikus stoppert... -
tepenzed
őstag
válasz Downsampling #7838 üzenetére
Az a baj, hogy nincs tökéletes óra. Végignéztem egy csomó tesztet, de a 200 ezres óráknál ugyanúgy probléma van a gps pontosságával vagy éppen a pulzus mérő mutat hülye adatokat.
-
tyuxy
tag
ne haragudj sejtettem hogy nem én vagyok az első de 2 órája böngészek és nem találtam visszafelé sem
tehát akkor a nike+ -t úgymond át lehet "alakítani" a sima számlapos series 4 re .
és amik fel vannak pakolva appok rá azokat a simára is rá lehet tenni?iPhone 11 pro max
-
Downsampling
senior tag
válasz tepenzed #7839 üzenetére
Én pedig inkább arra gondolok, hogy az egyes platformokra megírt algoritmusok térnek el. Mint írtam "ugyanaz" a Runtastic és Nike Run között 5 kilométeren kb. 200-300 különbség volt WP-e és iPhone-on. A Runtastic ráadásul egészen biztosan szarul számolja a kalóriát - szerintem az evidens, ha ugyanazt a távolságot megteszed 25 vagy 26 perc alatt, akkor a gyorsabbnál fejtesz ki több erőt, adsz le több energiát, de szerinte ez fordítva van...
És azt pl. honnan szedjük, hogy a telefon GPS-e a hiteles? Melyik telefoné? szerintem a GPS (mint hardver), alapvetően ugyanazt kell hogy tudja (nyilván az érzékenységben lehet eltérés, így a mérésben is - de mondjuk mindegyik kap erős jelet), tehát a hozzá írt szoftver tud eltérést produkálni. Ezt amúgy megfigyeltem különböző autós navigációk esetében is...Amúgy nem, nem szeretném én szidni az órámat, kb. 10 napja használom, és egyelőre az a véleményem, hogy nagyon jó, hogy van!
-
ittakary
nagyúr
megfordítom: tök ingyen kapsz más számlapokat
higgyétek el megéri, mert marha hamar rá lehet unni a "gyáriakra"
-
tboldi
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest