Új hozzászólás Aktív témák
-
HoppMaster
aktív tag
válasz ckaresz122 #18401 üzenetére
Ez pedig szerintem elég nagy probléma, énes sokszor hasznát vettem és kényelmes is.
Csodálkoznék, ha nem oldanák meg újra.
-
joey04
titán
válasz ckaresz122 #18401 üzenetére
nekem s3, működik. minden a legfrissebb.
-
bigdady
nagyúr
Telekomnál tudok venni csak watchot esimmel? Nincs telekomos előfizetésem
-
Kicsirics77
veterán
Watch S3-al kapcsolatban ma a help center segített az órát a telefonhoz párosítani, bő másfél órát telefonáltam velük,hiába mondtam nekik,hogy amit most csinálunk már számtalanszor megcsináltam én is,csak nem értette, most a diagnosztikával szarakodnak,meg annyit mondott,hogy pontosan jegyezzem fel mikor indul újra az óra.
Ha a hiba továbbra is fennáll akkor majd lehet szó a régebbi szoftver visszaraksáról,úgy érzem magam mintha szélell szembe hugyoznék.
Egy garis óránál mi a pék f@sz**rt nem lehet az mondani,hogy oké elk****tuk és hozd be majd visszatesszük a 6.2.8-at,mit kell szívatni a usert????
Kezdek kissé kiábrándulni az egészből..... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz Kicsirics77 #18410 üzenetére
Szerintem olyan nagy szamban fordultak mar ez ugyben az Apple Supporthoz, hogy kiadtak nekik egy ceges ukazt, hogy igy kell kezelni ezt: Huzzak az idot.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Kicsirics77
veterán
válasz Tigerclaw #18412 üzenetére
Nemtudom,azzal takarózott,hogy a mérnökök dolgozni tudjanak,valahol ezt meg is értem mert kell a visszajelzés a hibáról,addig meg szívjak vele én meg az asszony,hogy ujraindul.
[ Szerkesztve ]
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Wmwinters01
tag
válasz Tigerclaw #18412 üzenetére
+1 az időhúzásra. Feltételezem nem tudják a pontos okot, hogy mitől indul újra, addig pedig kell az idő, mert javítani se tudják, ha meg visszarakják tömegesen, akkor kevesebb adatból kell dolgozniuk.
(kolléganőm csak nem fogadta meg a tanácsomat, hogy ne frissítse az órát, csak le frissítette, ma már 3szor jött hogy igazam volt és elk.rta... mert már 2szer újra indult neki .. )I`m not afraid to die, I just don`t want to be there when it happens.
-
lacy86
addikt
Hello,
Asszonynak szeretnek venni egy Watch SE verziot.
Szerintetek lesz mostansag valahol “akciozás” amire erdemes lesz várni? -
Zozo0525
őstag
Erre en is varok talan black friday?
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz CharlieDrop #18418 üzenetére
Pont iden lenne kiemelten fontos az akcio, mert sok orszagban komolyan bezuhant a gazdasag es megnott a munkanelkuliek szama, vagyis erezhetoen csokkent a fizetokepes kereslet az unnepi idoszakra. Raadasul amig nem all talpra a gazdasag, tobben tartalekolhatnak is, ami megint azt jelenti, hogy ilyen luxuscikkeket vesznek utoljara.
Ha nem is lasszoval, de komoly akciokkal kell majd fogniuk a vasarlokat.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz Cyberbeni #18423 üzenetére
Az USA-ban a legnagyobb piacon katasztrofalis ev vegere szamithatnak ezek az IT/Telecom cegek. Akinek van meg allasa annak hiaba marad meg a nyaralasi penze, nem vesz majd ket telefont, vagy ket okosorat, de a tobbiek cserebe nem vesznek semmi ilyet. Nem beszelve az extra korhazi, orvosi szamlakrol. Persze nem feltetlenul gondolkodnak racionalisan.
-
lacy86
addikt
Nah, SE verzio megrendelve.
Kíváncsi leszek milyen lesz 🤪 -
lacy86
addikt
válasz Wmwinters01 #18427 üzenetére
Csak “naiv” emberkent tudok irni mert még soha nem volt apple watch -om.
Igazabol amugy is asszony fogja hasznalni de azert kiprobalom en is 🤪 -
majestic
őstag
válasz Tigerclaw #18421 üzenetére
Az Apple SOHA nem akciózott le semmit, semmilyen alkalomból és nincs is rá “szüksége”. A luxus cikkeknél (mint amilyen az Apple is) állandó a kereslet és az is marad (sajnos)... Az esetleg megmaradt termékeket az Apple inkább újrahasznosítja minthogy leakciózza...
[ Szerkesztve ]
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
Adee_91
aktív tag
Szerintetek az miért jó,hogy jelkód beírása nélkül ki lehet kapcsolni az órát?
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz majestic #18430 üzenetére
Par eve meg rendszeresen volt 10% a Black Friday alatt talan mindenre, aztan volt hogy semmire nem volt es volt hogy bizonyos termekekre, szoval valtozo a helyzet. Persze a 10% nem tul nagy akcio.
-
vilmose33
őstag
válasz majestic #18443 üzenetére
Nos bementem a napokban az iStyle-ba, érdeklődni a MacBookokról, és ennek kapcsán említette az eladó,hogy van akciójuk október 15-ig- tehát nem mindig van- felső oktatásban tanulóknak, melyet elég "jóindulattal kezelnek". Azt nem említette ,hogy minden évben van.
[ Szerkesztve ]
A jövő most van
-
Csabee.
nagyúr
Na, jelentem sikerült az akku merülést megoldani az újra párosítással
ma 185km-ert tekertem 8óra20perc és bírta a watch. Pedig hallgattam spotify-t telefonáltam is . Megnyugodtam!Üdv: Csabee.
-
gabormgp
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődnék,hogy másnak mennyit merül az órája,amikor le van téve és repülőgépes módban van.
Az enyém 1 óra hossza alatt merült így 20%-ot.
Kicsit sokallom.
S5 44mm 6.2.6[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest