Új hozzászólás Aktív témák
-
htw
tag
Folyamatosan bekapcsolt kijelzőt használ valaki? Egy napot ki bír csak értesítéseket használva (sms, viber), semmi véroxigén meg edzés követés stb bohóckodás nem érdekel. Kb 14-16 órát? Mert +50-et nem szívesen adok ki ha ki kell kapcsolni.
-
őstag
Sziasztok,
sportoláshoz (Funkcionális edzés, Kettle bell) szeretnék venni tépőzáras sport pántot. Ha itthon szeretném beszerezni (nem várnék heteket, hónapokat), de skót vagyok eredetit venni 18K-ért akkor milyet érdemes választani és honnan? Eddig iKiegészítőknél láttam arról van esetleg tapasztalatotok? -
V.Stryker
nagyúr
Mit kell beállítani ahhoz, hogy valamely gomb megnyomására kikapcsoljon a kijelző. Régen a crown megnyomására működött.
-
-
aujjobba
addikt
válasz Szabi® #18208 üzenetére
Honnan tudja, hogy a kijelzot kell offolni, vagy egyel visszalepni, vagy az applistat megnyitni, amikor megnyomod a koronat?
Hosszan kell nyomni vagy hogyan? De akkor meg Siri jon be.S1-en vegigmentem az osszes beallitason de ilyet nem talaltam, lehet ujabbakon mukodik csak, passz.
De itt se ir ilyenrol: [link][ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
Alvást hogyan lehet kikapcsolni az órán?
Elvileg ki van, de mégis ment este, pedig csak az AutoSleep lenne használva, mert kb 5%-ot merít éjjel, a gyári megoldás meg simán a dupláját.
S23 | Garmin epix™ Pro
-
aujjobba
addikt
válasz TheMarci #18211 üzenetére
Szerintem sehogy, ennek igy semmi ertelme, legalabbis a koronaval tuti nincs.
Vegigneztem a beallitasokat pontrol pontra, felturtam a netet, a hivatalos hasznalati utmutato se emliti, raadasul ertelmetlen mivel elfedned vele a korona eredeti egynyomasos funkciojat (app lista).Tenyeredet rateszed az orara azonnal elalszik a kijelzo.
[ Szerkesztve ]
-
catroot
veterán
Most észrevettem egy kis "hibát" az AutoSleep-ben (gyanítom user error lesz).
Tegnap volt egy időszak (cca. 20:30-21:00), amit alvásként láttam az Egészség appban. Csodálkoztam is, mert éjfél után feküdtem le.
Visszanéztem az AutoSleep-ben, hogy valamiért alvásnak vette azt az időszakot. Akkor pont az ágyamban hasalva játszottam a telefonon. Az igazat megvallva tényleg nem igazán mozogtam, illetve a pulzusom is nyugalmi állapotba került. Viszont most jön az, hogy nálam elvileg be van állítva az, hogyha mozog/be van kapcsolva a telefon, akkor ébrenlétnek kellene vennie ezt az appnak.
Más tapasztalt már ilyesmit?
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
bigdady
nagyúr
Viber nektek jelez ios 14 óta? Telefonon megjelemik minden de órán nincs rezgése, csak néha átjön csendben. Vagy a viberben a hirdetőszalag megjelenítése az mit takar?
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
-
mr.tamasbiro
őstag
Viber jelez nálam és minden más is.
-
lugosi
MODERÁTOR
Hogy kell elképzelni ezt a multisimes használatot?
Ha otthon hagyom a telefont, ni az ami megérkezik? Hibás és sms (iMessage) gondolom igen, de pl whatsapp üzenet? -
veterán
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz lugosi #18228 üzenetére
Erre en is kivancsi lennek. Az oran levo appok standalone is mukodnek wifi vagy 3-4G kapcsolat eseten esimes telefonnal, vagy van amelyik telefonhoz van kotve mindenkepp?
Mondjuk amig csak a Telekom tamogatja az esim-et, addig a tobbsegnek nem palya az cellular verzio itthon. Annak van valami licenszdija, vagy mission impossible mozgasra birni? Jonnek itt az 5G-vel, meg IoT-vel ezek a cegek, de meg az esim-et se tamogatjak, ami eleg fontos lenne az IoT-s eszkozok jo egy reszehez.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
bigdady
nagyúr
Outlook appon kívül tudtok olyan appot aminek van watch appja is? Gyari nem játszik mert elég fos
[ Szerkesztve ]
-
B.i.L
senior tag
válasz lugosi #18228 üzenetére
Nem használok watszappot,a többi,mintha a telefonon pötyögnél...tehát :
üzenet-sms,messenger,vibert nem tudom,fizetés,telefon...stb működik - beta profile.Nincs gondom vele 24 órát kibír. 42mm s3 Lte.
i11 beta szintén,nincs random ujraindulás,teszi a dolgát.
A feleségemnek 38mm s3 Lte - gyári friss soft,néha újra kell indítani,mert ledobja a hálózatot/ heti 1 alkalom.i8,friss soft.
Itt sincs gond tulajdonképpen.Horgászni mentem...B.i.L
-
DaveNo1
veterán
Úgy nez ki nálam mostanra állt be az aksi. Most éjszaka már csak 6 százalékot merült (watch4) két alvás figyelővel.
You are not prepared.
-
mr.tamasbiro
őstag
Otthon az óra csak a BT-vel csatlakozik a telefonnal vagy wifin?
-
tl-x
őstag
Telekomos vagyok eSim van az iPhoneban is. Kérhetem ugyanazt a számot az órához is eSimként (korlátlan a netem multisimet nem adnának hozzá úgy tudom)? Van neki külön költsége?
[ Szerkesztve ]
-
user12
őstag
válasz mr.tamasbiro #18243 üzenetére
Attól függ.
Ha BT hatótávon belül vannak az eszközök, akkor BT-vel, ha a BT ki van kapcsolva vagy távolabb vannak az eszközök, akkor WifinRendszergazda vagyok....ha röhögni lát, mentsen
-
btudos
nagyúr
Miért ne adnának hozzá MultiSIM-et? Az Apple Watch csak MultiSIM-mel megy, ez elérhető a korlátlan net mellé is, az ára elég sok változótól függ, megfelelő díjcsomaggal 0 Ft, egyébként 990 vagy 3990 Ft lehet attól függően, hogy elég-e a korlátozott sávszélesség az órán.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
moleculez
veterán
Nem akarok hülyeséget mondani, de mintha Watch OS7-en javult volna az üzemidő (S4-em van). Most órával aludtam pár napig, alvásfigyelés 2-3%ot vitt. Töltési rutin meg úgy alakukt, hogy reggeli rutin előtt feldobom tölteni, aztán mire indulok úgy 80%-on van. Egész jó.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest