Új hozzászólás Aktív témák

  • fecosrac

    tag

    Kezdő almásként nap mint nap találkozom érdekes dolgokkal a telefon működésében, melyek nagy részét megismerem és megoldom, de vannak olyanok is amikre egyszerűen nem találom a megoldást.

    Az egyik ilyen, hogy az autóban ha kihangosítóra van kapcsolva a készülék, automatikusan fel tolja a hangerőt max-ra és üvölt csörgésnél. Miután lehúzom a kábelt, maga a telefon is úgy marad. Minden egyes alkalommal nekem kell vissza állítanom a normál hangerő szintet. Ez normális így vagy lehet állítani valahol?

    A másik a hívás előtti tárcsázó hang. A beállításoknál kikapcsoltam a billentyűhangot.a "Telefon" alkalmazásban pedig nincs külön beállítási lehetőség erre, de mégis csipog amikor a számokat ütöm be és ez nagyon idegesítő.

    Végül a harmadik, ha már kérdezek. Furcsának találom, hogy a carplay használata közben ha felébresztem a telót és más alkalmazást nyitok meg, akkor az autó kijelzőjéről is eltűnik a navi ami addig ment. Ez az androidautónál nem így volt. Csinálhattam bármit a telóval, az autó kijelzőjén közben futott a navi, amihez a telót használta. Erre létezhet beállítási lehetőség?

    Köszi a válaszokat előre is.

Új hozzászólás Aktív témák